Partyflock
 
­ Nederland

XFM Xnergy
De allerlaatste kaarten

gepubliceerd door , op
XFM Xnergy
31 januari 2008
FeestXFM Xnergy · The non stop dance event
Datumzaterdag 8 maart 2008
LocatieKlokgebouw Site
XFM Xnergy is zaterdag 8 maart 2008 weer terug in het Klokgebouw! Het Non stop dance event is inmiddels een vast item geworden in de Eindhovense dancescene. Dat bewijst ook de enorme belangstelling voor het evenement. De kaarten zijn op dit moment nog maar beperkt leverbaar: op=op! Bezoekers die nog in het bezit willen komen van kaarten kunnen terecht bij Berk Music, Ticketbox en van XFM Paylogic E-tickets van XFM.nl. Om zwarthandel zo veel mogelijk tegen te gaan, zullen de allerlaatste kaarten vanaf 21.00 uur aan de deur bij het Klokgebouw Philips worden verkocht.

Wat kun je verwachten op 8 maart in het Klokgebouw? Marco V, Marcel Woods, Menno de Jong, Cosmic Gate, Jordy Lishious en Daniel June maken de verrassende line-up voor XFM Xnergy compleet. De complete line-up biedt een goede mix van Brabantse top dj’s, regionaal talent en de beste dj's c.q. producers van Duitsland. “XFM Xnergy zit deze keer weer vol leuke nieuwe features om het publiek te verrassen. "Het wordt weer een fantastisch spektakel!” aldus een woordvoerder van XFM.

Het Klokgebouw is deze keer ingericht in drie gedeeltes. In de Main Area, ook wel de Party Area genoemd, gebeurt alles. In de ‘Rest Area’ kan ontspannen worden, met voldoende ‘food-’ en toiletvoorzieningen. De Entrance Area is voor de garderobe en de EHBO. Het Klokgebouw is bewust ruim ingedeeld, zodat de spreiding van het publiek optimaal is. Lange wachtrijen aan barren, kassa’s en bij de food zijn hierdoor uitgesloten.

Iedereen die dus nog in het bezit wil komen van kaarten voor XFM Xnergy moet snel zijn.

14 opmerkingen

Kaarten allang in de pocket, knallen in Eindhoven :D:D
kaartje ook hiero

heb er wel zin in

dichtbij opstap is altijd mooi
"maken de verrassende line-up voor XFM Xnergy compleet" :roflol: Uhuh. Het is maar wat je wilt geloven.
laatste aanpassing
dit word zeker wel een goed feestje.. menno de jong en cosmic gate is zeker al reden genoeg


menno de jong :Respect:
hier ook al de kaartjes in huis, helemaal zin in :cheer:
XFM feesten zijn tot nu toe altijd n flop geweest dus er is geen reden om te gaan :)
Op zich wel leuk feestje, maar kan me bijna niet voorstellen dat dit voor die prijs nú al bijna uitverkocht zou zijn.
 
Leuke PR-stunt mensen van XFM, maar het raakt toch niet uitverkocht ;) Ik twijfel nog ff verder als jullie het niet erg vinden... :)
Je weet natuurlijk niet welke zaal van het Klokgebrouw ze gaan gebruiken, maar aan het aantal bezoekers hier op PF te zien kan alleen de kleinste gevuld worden.
ik heb ook een kaartje in de pocket! nog nooit eerder geweest, maar line-up ziet er vet uit iig!:cheer:
 
Vorige edities lang niet uitverkocht, waarom nu wel.
Leuk geprobeerd maar maak het de koekoek wijs (y)
Kansloos nieuwsbericht..helemaal als het dus idd een week later nóg niet uitverkocht is..
Zo ben er geweest en was gelijk de laatste keer, wat werd er waardeloos gedraait veel te Drama tussen de muziek door dus je kon niet lekker doordansen doordat de djs elke keer maar weer een inro van jawel soms 4 minuten ertussen moesten gooien en dan om de 10 minuten .. nee dit is niet de bedoeling van feesten uitgezonded Cosmic Gate die te vroeg opkwamen was de rest maar een 6 min ...Groetjes en tot nooit meer weerzien het koude ongezellige klokgebouw!!!!!