Partyflock
 
­ Nederland

Crew Lounge 2008

gepubliceerd door , op
Crew Lounge 2008
21 februari 2008
FeestCrew Lounge 2008 · It's a Circus
Datumzondag 16 maart 2008
LocatieEscape deLux Site
Amsterdam - Het staat al met hoofdletters in veel agenda’s genoteerd, maar hier dan nog een herinnering: op zondag 16 maart aanstaande viert Crew Lounge haar 3-jarig bestaan. Tja, wat moet er nog gezegd worden over de populaire Crew Lounge feesten in het Escape deLux in Amsterdam? Leuk, leuker, leukst? Druk, drukker, drukst? Ook de laatste keer vorig jaar december gaf weer hetzelfde beeld als tijdens de eerdere edities; een volle zaal, fantastische dj sets en een uitzinnig publiek dat tot het bittere einde op elke plaat helemaal los gaat!

Thema van deze editie is Crew Lounge – It’s a Circus. Geïnspireerd door verschillende grote nationale en internationale circussen, zoals klassiek circus en sprookjesachtig circus.

De line-up in Escape deLux (ingang via Café De Kroon) is er werkelijk eentje om je vingers bij af te likken. Deze speciale avond zal namelijk gevuld zijn met de beste housebeats, gedraaid door niemand minder dan zeer gewaardeerde DJ’s. Achtereenvolgens zal de DJ booth bezet worden door resident Santito (Shape @ Escape), Tom Boye (The Mansion & Supperclub), Jip Deluxe (Sneakerz & Sensation White) en Glaucio Duarte (Fresh – Rapido Events).
Alsof het allemaal nog niet genoeg is zal de uit Rusland afkomstige sexy MC Vika Kova, op geheel eigen wijze de vocalen verzorgen. Miss Nickie Nicole, de darling van tout Nederland, zal deze avond hosten. Er is geen Crew Lounge zonder de exclusieve Champagne Bar.

Behalve het muzikale genoot zal Crew Lounge de bezoekers wederom op onnavolgbare wijze verrassen (surprise, surprise! De surprise show is er niks bij!) met hilarisch en spraakmakende entertainment. Daarom is ons advies voor zondag 16 maart: VROEG KOMEN!

Om de bezoekers het ultieme Circus gevoel te geven worden kosten noch moeite gespaard. Al bij de entree wordt men verwelkomd met het beste wat circussen te bieden heeft. Het Escape deLux wordt omgetoverd tot een ware sprookjesachtig circus, waar tot in het kleinste detail wordt gelet op de aankleding. Je zult je wanen in de wonderbaarlijke wereld die Crew Lounge – It’s a Circus heet!

De dress tip is colorful, glam it! De dress tip is niet verplicht! Maar de organisatie vraagt iedereen hun fantasie te gebruiken en om zich bizar, glamorous, overdreven, stylish, opzichtig of extreem aan te kleden om deze speciale Crew Lounge editie tot een legendarisch te maken. Niet te missen…wees creatief!

Als op zondag 16 maart de deuren van het Escape deLux open gaan zullen ook de kappers van Tommyz Toko klaar staan om een flink aantal bezoekers te voorzien van een hippe coupe en wat leuke gels, mousse en aanverwante artikelen. Geheel gratis uiteraard! Voor meer informatie: www.tommyztoko.nl

TICKETS
Zoals stiekem wel een beetje verwacht gaat de kaartverkoop erg hard! Het voordeligst zijn de E-Tickets en ze zijn te verkrijgen via de website www.crewloungeevents.com . Aan de deur zijn eventueel ook kaarten te koop, maar houd er rekening mee dat Crew Lounge de voorgaande edities was uitverkocht.

Vanaf 19.00 uur ben je meer dan welkom in deze exclusieve Crew Lounge. Cocktails, heerlijke muziek, mooie mensen… kortom party in style!

Een deel van de opbrengst uit de kaartverkoop wordt aan Stichting Wings of Support gedoneerd.

Genoeg geluld! Geen woorden maar daden! Zondagavond 16 maart wordt wederom historie geschreven in Amsterdam… Be there! Meer informatie en vele foto’s van de vorige edities kan je terug vinden op www.crewloungeevents.com

1 opmerking