Partyflock
 
­ Nederland
Element AcidTracks is niet algemeen zichtbaar!

Goed Rauw haalt Sorgenkint in huis.

anoniem gepubliceerd op
Goed Rauw haalt Sorgenkint in huis.
4 februari 2008
FeestGoed rauw IV · Arnolio's birthday party
Datumzaterdag 23 februari 2008
LocatieRamblaz
23 februari presenteert Goed rauw IV haar derde editie, net als de voorgaande edities zal ook deze bol staan van doordenderende bassen. De naam zegt het al; goed en rauw. Inmiddels heeft Ramblaz al een uitstekende naam opgebouwd als het gaat om kwaliteit, gezelligheid, betaalbare prijzen, goed geluid en hele dikke dj’s. Goed rauw IV zet deze lijn door en vult het assortiment feesten aan met hardtechno, schranz, acid en industrial concept. Het concept is vrij simpel: Men neme een underground locatie zonder poespas, niet groot maar daardoor zeer doeltreffend. Je zet een berg apparatuur op het podium. Sluit dit aan op een, voor deze capaciteit, veel te zware geluidssysteem en je zoekt daar een paar goede dj’s bij. Geen prietpraat over lasers, hoger gelegen machten, decoratie en dat soort bijproducten. Per slot van rekening gaat het om de muziek en de dj’s en dat is waar het bij Goed rauw IV om draait.

De line up van vanavond is werkelijk van een hoogstaand en internationaal niveau met als hoogtepunt op de avond Sorgenkint Duitsland. Deze uit Duitsland afkomstige dj staat eigenlijk op elk groot feest in Duitsland en ook in Nederland. Ook is hij met regelmaat te vinden in de Butan club te Wuppertal en is hij één van de artiesten die achter het AcidTracks label schuil gaan. Ongetwijfeld zal hij zorgen voor vuurwerk op het podium en vieren wij alvast een klein Nature One feestje. Ook Carnage mag dit grootse techno festival in Duitsland achter zijn naam zetten. Als je zijn agenda er op na slaat dan lijkt hij de meest exclusieve dj van dit moment, maar de feesten waar hij dan draait mogen er dan ook zijn. Vanavond komt hij de bezoekers verassen met zijn eigen kijk op deze hardere stylen. Artek heeft al eens een optreden in Ramblaz verzorgd en viel toen op door zijn set. Zijn set was goed maar het was het verkeerde feestje. Goed rauw IV past beter bij hem dus nu kan hij zich nog beter presenteren. Chandima is een groot liefhebber van de rauwe techno en heeft een totaal eigen voorkeur en stijl. Al menig maal heeft hij het publiek tot waanzin gedreven en timmert hij hard aan de weg om zijn talenten verder te ontwikkelen. Naast draaien is Chandima ook druk aan het produceren en is in die hoedanigheid een vaste deelnemer aan Electric Lab.

Goed rauw IV pretendeert niet een groot feest te zijn maar richt zich juist op de pure liefhebbers van de muziek, goed geluid, en de gezelligheid van een kleinschalig feestje. De hoge kwaliteit van de dj’s en de interactie met hen en het publiek is de kracht van Goed rauw IV. Dj’s staan vaak ver verwijdert van publiek en dansvloer en zo’n feest mist vaak wat. Hier staan de dj’s zo wat op het publiek en hebben zo een direct contact met de bezoekers. Dat is nu ook precies wat deze locatie zo populair onder de dj’s maakt. Goed rauw IV begint om 22:00 uur en eindigt om 03:00 uur. De toegang bedraagt 5 euro. Zonder legitimatie geen toegang. Ramblaz is te vinden aan de Barcelona 4 te Oirschot, en is makkelijk te bereiken via de snelweg A58.

16 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Ramblaz (Y) En met Jochen komt het helemaal goed daaro..... Vond en vind het een erg vette lokatie en vond het erg tof om er gespeeld te hebben met Lego :D
 
Artiest Stenie B
Lego Rules....
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1618, 1608}
Artiest {SHOWLIST artist 19251, 60172}
Mooi stukje tekst!! Zeker waard om vermeld te worden (Y)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1607, 1608}
Artiest {SHOWLIST artist 49164, 60172}
Uitspraak van Thom-ass [Neetjur Wan 2002 - 2010] op donderdag 7 februari 2008 om 12:46:
Vet! Goed bezig mannen (y)

Op zekers goei mannen van de Ramblaz (Y)
Tja Nature One levert mooie dingen op :cheer:
 
Wow een heus Partyflock bericht over een feestje in het pittoreske Oirschot..:D b)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1607, 1618, 1608}
Artiest {SHOWLIST artist 13296, 60172}
Uitspraak van Transistorized op maandag 4 februari 2008 om 20:11:
Nice :D

Dat dacht ik ;)

Uitspraak van WW op vrijdag 8 februari 2008 om 18:56:
Tja Nature One levert mooie dingen op

Zeker, Thanks 2 Cloud 9!


Uitspraak van Duustere DNS op maandag 4 februari 2008 om 20:39:
Ramblaz (y) En met Jochen komt het helemaal goed daaro..... Vond en vind het een erg vette lokatie en vond het erg tof om er gespeeld te hebben met Lego :D

Thanks Dennis, word tijd dat je weer eens deze kant op komt dan :devil:

Uitspraak van verwijderd op zondag 17 februari 2008 om 20:24:
het pittoreske Oirschot..

In het PITO:smoke:reske Oirschot gaat het dak eraf zaterdag!!

23 februari presenteert Goed rauw IV haar derde editie,

Enigzins tegenstrijdig. De 4e Goed Rauw, maar de 3e bij Jc Ramblaz ;)
laatste aanpassing
Werkzaam bij DaLunacy.nl
Artiest {SHOWLIST artist 12680, 52486}
Uitspraak van Da Lunacy op dinsdag 19 februari 2008 om 18:54:
In het PITO:smoke:reske Oirschot gaat het dak eraf zaterdag!!

Ja zeekers :bounce:
 
Artiest Elcol
wordt dik :yes:
:'(


Kan geen vrij krijgen helaas :(
 
Werkzaam bij Club Industry
Komt helemaal goed!!
 
Werkzaam bij Dynamo GBBR
Artiest {SHOWLIST artist 60852, 62789}
Leuk pers bericht :yes:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 22 februari 2008 om 11:07:
Leuk pers bericht

tnx
Speakers zijn warmgedraaid vanmiddag. Lampkes hangen er mooi bij, en VJ Keessie heeft zijn diensten aangeboden voor vanavond.... (y)

Kortom, wij zijn er klaar voooooor! :bounce: