Partyflock
 
­ Nederland

Funky 'n' Freaky Fairground
Kermis-getinte editie van D-Fusion

gepubliceerd door , op
Funky 'n' Freaky Fairground
3 februari 2008
FeestD-Fusion #26 · Funky 'n' freaky fairground.
Datumzaterdag 16 februari 2008
LocatieCKB Underground
De oud bekende, maar bijna vergeten, term 'Bergen op Zoom, kermisstad' komt weer bovendrijven op een nieuwe editie van D-Fusion #26. Deze wordt gehouden op zaterdag 16 februari in het CKB Underground. Geheel op een Funky’n’Freaky stijl. Kom ook en zet je schrap voor deze rollercoaster!

D-Fusion
D-Fusion is een concept waarin getalenteerde lokale, regionale en internationale DJ’s hun kunsten ten gehore brengen. Juist die mensen welke nog nooit voor een publiek hebben gestaan, maar de sterren van de hemel draaien zijn hier welkom. Maar ook ervaren DJ’s die al op tal van plaatsen hebben gestaan, vinden hier hun draai. House, techno en electro van de bovenste plank, dat is waar D-Fusion voor staat én gaat. Iedere editie zul je worden overweldigd door de grote aanwezigheid van optisch geweld zoals licht, lasers en visuals, en kun je genieten van heerlijke cocktails.

D-Fusion #26
De religieuze betekenis van kermis is allang verdwenen. Niet bij D-Fusion #26. De organisatie gelooft in house, techno en electro. De lugubere Funk & Freak show die op deze zaterdagavond opgevoerd zal worden, kent de volgende artiesten: LucaCulo, Brasco b2b Jeronimo, Frigo en Janzzen

LucaCulo en Janzzen zijn weer van de partij om het spektakel te openen èn te sluiten. Speciale gasten Brasco en Jeronimo doen hun goochelacts achter de ronde vinyl spelers. Samen vertegenwoordigen ze heel wat jaren draai-ervaring, opgedaan in het vroegere drukbezochte café Parkzicht en met een eigen programma op radiostation Channel X. Ook zijn ze één van de gezichten achter het succesvolle concept Cruise Control. Frigo, geen onbekende van D-Fusion, brengt daarna het publiek onder hypnose met zijn bedwelmende act. Een 'mix van diepe Belgische progressive right-up-to-floor-filling techno beats', zoals hij het zelf noemt.

D-Fusion #26 : doe je dans in de Break-Dance, draai je dol in de Tarantula, of ga helemaal los in het Lunapark. Allemaal figuurlijk natuurlijk, maar het is zeker: D-Fusion #26 is jouw speelplaats op de zaterdagavond van 16 februari.

Meer info en route op: www.D-Fusion.nl

6 opmerkingen

 
:cheer:
lijkt me duidelijk
We maken er weer een leuk feessie van! :D
...Wordt weer helemaal GEWELDIG...!!!!! :cheer:
Er komen veel lieve mensjes en... de DJ's zijn SUPER...!!!! :-D

Liefs!! (K)
De DJ'S waren zeker super! :D

En dit feestje zal me zeker nog even bijblijven, echt geweldige editie!