Partyflock
 
­ Nederland

Tomorrow viert dubbel feest zaterdag

gepubliceerd door , op
Tomorrow viert dubbel feest zaterdag
28 januari 2008
De eerste Tomorrow van 2008 staat voor de deur en er staan dit jaar weer mooie avonden gepland met grote internationale sterren en aankomende Nederlandse helden. Voor alles blijft de muziek op Tomorrow centraal staan en weten de trouwe bezoekers wel wat ze kunnen verwachten van dit technofeest dat inmiddels zijn 5e jaar in is gegaan.

In die tijd hebben grote internationale namen als Jeff Mills, Carl Craig, Paul Kalkbrenner, Gregor Tresher en vele anderen met veel plezier op Tomorrow gedraaid en datzelfde geldt voor vrijwel alle Nederlandse techno-DJ's. Zaterdag is echter de verjaardag van een van de organisatoren en dit betekent dat hij de DJ's heeft uitgenodigd die hij echt tot zijn vrienden rekent. Om de drempel voor deze verjaardags-editie zo laag mogelijk te houden is de entree vastgesteld op 3,40 euro in de voorverkoop via www.clubpoema.nl. Voor dit bedrag krijgen de bezoekers de volgende DJ's achter de decks.

23.00 Dimitry (Trinity in Technoland)
00.45 Frenk Wiersma vs Phonopunk (Tomorrow)
02.30 K.Cee (Tomorrow)
04.15 Darko Esser (Wolfskuil Records)
06.00 Mystery Guest

Wie de mystery guest is kunnen ze uiteraard niet verklappen, de geheimhouding is onderdeel van de deal. Maar zeker is dat het dak er absoluut af zal gaan en de DJ wat de organisatie betreft kan doordraaien zolang het feest blijft. Maar ook al is de naam van de mystery guest onzeker, dit geldt niet voor de inhoud van deze b-day editie. Verwacht niets anders dan de allerbeste platen van dit moment op een van de leukste technoavonden van Nederland.

5 opmerkingen

nette prijs :P
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Vier
Tomorrow, toch 1 van nederlands beste technoconcepten :respect:
laatste aanpassing
Ik sluit me helemaal aan bij het bovenstaande commentaar :D
Artiest Dacato
Uitspraak van verwijderd op maandag 28 januari 2008 om 17:53:
Tomorrow, toch 1 van nederlands beste technoconcepten

absoluut mee eens...