Partyflock
 
­ Nederland

No Excuse
Confused B-Dayz: 84 jaar verwarring

anoniem gepubliceerd op
No Excuse
25 januari 2008
FeestNo Excuse · Confused B-Dayz: 84 jaar verwarring
Datumvrijdag 1 februari 2008
LocatieHooizolder
Voor het derde jaar op een rij komt Confused Events met de februari versie van No Excuse in Hooizolder te Westkapelle, en voor het derde jaar zal ook dit weer een editie zijn van complete verwarring!

Na de 25 & 26 jaar verwarring van Confused Events resident M-ystery hebben de heren besloten dit jaar hun verjaardag te combineren in 1 avond. M-ystery, Blade en Demon maken samen de 84 jaar verwarring en dit zal gevierd worden zoals men gewend is van Confused Events hun No Excuse! Speciaal voor deze avond zal er een extra geluid systeem worden neergezet en zal het iets anders worden ingericht om zo de No Excuse sfeer te creëren. Ook zal er deze avond een airbrush tattoo artist komen om jullie party peeps te versieren met mooie creaties en vette logo’s!

Het No Excuse concept staat altijd voor een brede avond binnen de hardere stijlen. Oldschool en Belgian Beats om een beetje warm te worden, door naar de vette Hardstyle knallers om het feest goed te starten en dan door naar de overheersende stijlen van deze avond, en ook de birthday boys hun favoriete stijlen: de Early Rave / Early Hardcore & Hardcore om zo de avond heerlijk door te knallen!
De artiesten die de beats dit keer door de speakers gaan pompen zijn twee hardcore grootheden uit Rotterdam, beter bekend als Neophyte en Panic. Deze helden zullen worden bijgestaan door een selectie van Zeeland’s beste deejay’s uit de hardere scène. Vocaal zal de verwarrendste birthday party van Zeeland worden ondersteund door een goede vriend van de organisatie: Ruffian, die tevens één van de beste en bekendste mc’s is uit de dance scène en een graag geziene gast van Confused Events die altijd weer een extra dimensie en sfeer creëert op de avonden.
[img width=256 height=192]http://album.partyflock.nl/31069655.jpg?nocache;16893409[/img]{non-image link}
Om een klein beetje een idee te krijgen van een avond in Zeeland kan je hieronder een reportage bekijken van een nieuw concept van Confused Events: A New Generation - Klik hier!

No Excuse belooft minstens dubbel zo vet worden! There is No Excuse not to come, so be there!!

Als laatste wil de organisatie even melden dat er hard wordt gewerkt aan de evenementen voor de komende maanden, de data’s zijn: vrijdag 21 maart, 25 april en 16 mei. Wat het precies gaat worden moeten jullie dus nog even afwachten, maar dat de heren hun eigen weer gaan overtreffen staat vast! Confused Events is voor deze avonden bezig met een poll om een beetje inzicht te krijgen in wat hun publiek wil, om mee te doen met de poll klik op de volgende link: [flock=2541]{element is niet toegankelijk}

Voor meer informatie: www.confused-events.nl // www.dehooizolder.nl // [flock=2541]{element is niet toegankelijk}

4 opmerkingen

Werkzaam bij Confused Events
Artiest {SHOWLIST artist 70070, 45029, 28347, 165768, 10470}
:bounce: Ik heb er zin in!!!! :bounce:
 
Dikke shit :p Word hardgaan :p
wordt hopelijk weer vet :bounce: