Partyflock
 

Club Déja Vu
The best of trance classics

anoniem gepubliceerd op
Club Déja Vu
13 januari 2008
FeestClub Déja Vu · The best of trance classics
Datumzondag 2 maart 2008
LocatieHappydayZZ
Eén keer in de zoveel tijd krijg je een uitnodiging om naar een reünie te komen. Vaak zijn het saaie bijeenkomsten van voetbalclubs of scholen, waar je eigenlijk geen zin in hebt, maar je gaat er toch heen omdat je stiekem wel nieuwsgierig bent of het nu eindelijk eens een leuke bijeenkomst wordt. Maar vaak worden het van die avonden waarop je eigenlijk liever naar een leuk feest was gegaan om lekker te dansen op de beste tunes en mensen te zien met wie je écht iets hebt, in plaats van tien keer op een avond de vraag "Wat doe jij tegenwoordig?" te beantwoorden. Stel je nou eens voor dat je toch het reünie-gevoel kan hebben, maar dan op een goed feest met de bekendste DJ's die de allerlekkerste classics voor je draaien? Ideaal of niet? Precies, je raadt het al: Club Déja Vu is terug in 2008 met het bekende, beproefde en befaamde concept: back to memory lane!

De editie van 11 november j.l. in de Culemborgse HappydayZZ was een groot succes en dus gaat Club Déja Vu voor weer een speciale reünie middag/ avond zorgen, deze keer op zondag 2 maart. Je bent van Déjá Vu gewend dat alleen de echte classics worden gedraaid door DJ's die die classics een gezicht gaven. Bas & Ram gaan, zoals elke Déjá Vu, hun oude Trancebudha-plaatjes weer tevoorschijn toveren. De mannen die in de legendarische Amsterdamse trancetempel elkaar ontmoetten en samen voor een groot deel verantwoordelijk waren voor de geboorte van trance en hardtrance in Nederland, gaan je absoluut weer kippenvel bezorgen.

Black Hole is een begrip in de dancewereld, Tiësto's bedrijf bracht veel wereldsterren voort. Zo ook Cor Fijneman; de uit Breda afkomstige trancetopper is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een vaste waarde in het circuit en is typisch zo'n DJ die nooit teleurstelt. Hij is ook verantwoordelijk voor echte classics, zoals o.a. zijn wereldhit 'Venus'. Het zuiden des lands is niet alleen vertegenwoordigd in de persoon van Cor, ook de Tilburgse club Zino vaardigt zijn eigen resident af op 2 maart. Francois heeft overal gedraaid waar je maar kan draaien en de platen uit zijn afdeling 'klassiek' worden ongetwijfeld goed ontvangen op de dansvloer, zoals het 'vroeger' ook gebeurde.

De Nijmeegse Matrixx is het podium waar de roots van Jochen Miller liggen. De sympathieke Brabander wist keer op keer te verrassen in één van Nederlands grootste clubs en bouwde hiermee een geheel eigen publiek en fanschare op, die hem na al die jaren nog steeds trouw volgt. Dacht je dat het niet zuiderlijker kon, dan heb je het mis, want onze zuiderburen kunnen er ook wat van als het op 'gouwe ouwe' aankomt. Yves Deruyter maakte het Bonzaïlabel wereldberoemd, mede door zijn eigen producties als 'Calling Earth' en 'The rebel'. Zijn cv is bijna oneindig, maar gelukkig heeft hij weer een gaatje in zijn drukke schema weten te vinden zodat hij ook weer op Club Déja Vu acte de présence kan geven. Last but not least is Misja Helsloot, een DJ die al heel wat jaartjes bekend staat om zijn (progressive) trance sets. Ook hij duikt zijn persoonlijke archief in om jullie alleen het beste uit de oude doos voor te schotelen.

Déjá Vu gaat dus weer een feest van herkenning worden zoals het een echt classicsfeest betaamt. Dus haal je agenda tevoorschijn en markeer met een dikke stift zondag 2 maart 2008. Om drie uur 's middags gaan de deuren open en rond middernacht zullen de laatste tonen verstommen boven het Culemborgse industrieterrein. De HappydayZZ en Déjá Vu staan weer garant voor een topdag met je favoriete DJ's, so be there!

13 opmerkingen

Zeker aanwezig!
Een reunie saai??? :O De reunie van Club Deja Vu not @ all!!!

Superfeest met super gastheren die weten hoe ze een feest moeten geven :yes:

Ik zeg: Present
om de hoek, dus waarschijnlijk wel een kijkje nemen.. :)
 
He he, eindelijk weer een Deja Vu, dus zijn we er weer bij natuurlijk.
YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!Beste van de classics!!!Allemaal wel komen
Uitspraak van Melbrasil op maandag 14 januari 2008 om 17:40:
Beste van de classics!!!Allemaal wel komen

wie zou dit nou willen missen
 
Mmmmmm, jammer. Ben dan te zwanger om nog te feesten. Volgende keer beter!
Gezelligheid:d