Partyflock
 
­ Nederland

Diepgang

gepubliceerd door , op
Diepgang
22 december 2007
Ben jij toe aan iets nieuws en sta jij open voor progressieve en innovatieve muziek? Dan is Diepgang de clubavond die jij zoekt! 29 december vind de kick-off plaats in de Rotterdamse Catwalk. Een bataljon aan artiesten staat te popelen om 29 december het complete dak er af te blazen.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen Secret Cinema is in the tunnel!

Deze man heeft eigenlijk geen introductie nodig, maar voor de volledigheid doen we het toch: Met zijn recente release Chiga-go gooit hij wederom hoge ogen en is menig platenkoffer weer goed gevuld. Deze avond zal Secret Cinema de diepte induiken en iets anders doen dan je van hem gewend bent. In plaats van zijn befaamde liveset zal hij vanavond een speciale DJ-set verzorgen.

Na Secret Cinema zullen Warren Fellow en Sandeep een back2back set verzorgen. Dat deze jongens ook bij het grote publiek in de smaak vallen, moge duidelijk zijn. Met hun recente festival optredens op Awakenings, Mysteryland, Solar, Rockit Open Air, Extrema Network en FreeYourMind hebben zij hun sporen ruim verdiend.

Naast de grote namen is er ook ruimte voor jong talent…en wat voor talent! Met Jeff Moore en Jamie Lie A Kwie is talentvol Rotterdam goed vertegenwoordigd. Jamie Lie A Kwie is de winnaar van de TWSTd contest 2005 en heeft zich op menig festival kunnen uitleven. 26 januari maakt Jamie Lie A Kwie zijn debuut op Awakenings. Jeff Moore zal Jamie Lie A Kwie complementeren en samen zullen zij een funky back2back set uit de hoge hoed toveren. Jeff Moore heeft afgelopen jaar met succes de SAE studie afgerond en is hiermee klaar voor het echte werk…Be prepared!

De avond zal worden ingeluid door een warme combiset van Koen Lebens en Mark Hertz vs Wesley Vibes. Koen Lebens is een talentvolle Leidse producer/dj, die samen met zijn ‘partner in crimeFokko Versloot de een na de andere productie van de pers laat komen. Zonder meer kunnen we stellen dat we in 2008 nog veel van deze jongens gaan horen. Mark Hertz & Wesley Vibes zijn deze avond uw gastheren en zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt!

7 opmerkingen

Absoluut aanwezig :D Zin in :d
jawel jeroen in the house! :woop:
Lijkt me zeker leuk. Timetable?
Idd timetable?