Partyflock
 

Go!Crunc · For the love of house

gepubliceerd door , op
Go!Crunc · For the love of house
12 december 2007
FeestGo!Crunc · For the love of house
Datumzaterdag 15 december 2007
WinactieGo!Crunc actiegesloten
LocatieMarcanti
De laatste GO!CRUNC editie van 2007 zal plaatsvinden op zaterdag 15 december. Een waardige afsluiter van het jaar 2007. Een bewogen jaar, wat begon met Panama en in de zomer de overstap maakte naar de real house sound en nieuwe locatie Marcanti. Na 15 december gaat het GO!CRUNC concept voor 2 maanden in de koelkast, dit vanwege het 3 jarig bestaan van Crunc, 19 januari in Arena, en het 2 jarig bestaan van Superstars en Soigné in februari. Crunc pakt daarom groot uit met de laatste editie van 2007. Om iedereen alvast lekker te maken voor de comeback in 2008.

Ook deze editie zal weer bol staan van de funky, soulfull, uplifting real house. Dj’s als Dennis Ferrer, Ron Carroll, Little Louis Vega, Jamie Lewis en van Nederlandse bodem; ROOG, Denniz, Noelle en nog een select groepje andere dj’s zijn deze sound altijd trouw gebleven. Labels als Defected, Hed Kandi en OM staan bekend om hun Real House Sound. Deze avond zal de line-up bestaan uit:

Sunnery James & Ryan Marciano; het magische duo van 2007. Concepten als Sandayz, Looks en ICE zijn trouwe fans van deze twee heren. Jeroenski; één van de resident en muzikale leider van het GO! Concept, daarnaast draait hij veel tijdens Franchise en is hij met zijn verschillende producties bezig om internationaal door te breken. Denniz; de tweede resident en muzikale leider van het GO! Concept; daarnaast het brein achter VIPRoom wat gezien word als het real house feest van Rotterdam. Greg van Bueren & Timothy Watt; de organisatoren van Deep Heat in de NL. In december zullen deze heren de tweede zaal tijdens HouseQuake hosten. Maar niet voordat ze de crunc-ers hebben laten genieten van hun deep house sounds. Prunk Le Funk & Joey Bero; samen het brein achter de real-house website. Prunk zal deze avond zijn verjaardag vieren tijdens GO!CRUNC en hij heeft heel wat aangename verassingen in petto voor jullie. De dj’s worden ondersteund door de rauwe vocals van MC Pryme en het geweldige opzwepende sax spel van Ace on sax. Daarnaast zorgt VJ Macmotion voor wat kijk plezier. Entertainment wordt ook deze keer weer verzorgt door Charline.

De Marcanti voegt een stukje exclusiviteit en service aan GO!CRUNC. Zo is er mogelijkheid van Valet Parking bij Marcanti. Voor 5,00 euro word je auto geparkeerd en weer voor je opgehaald wanneer je de Marcanti verlaat. Marcanti heeft een geweldig geluidssysteem en een heerlijke intieme warmte. kaarten zijn in de voorverkoop te bestelling via www.crunc.nl voor 10,00 euro en aan de deur zal de entree 15,00 euro bedragen. Ook is er ook weer de gelegenheid om een VIP-tafel (via info@crunc.nl) te reserveren voor vijf personen.

GO!CRUNC; for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance.

1 opmerking