Partyflock
 

M-Bia

op de kaart
afbeelding M-Bia
AdresDircksenstrasse 123
10178
Berlijn
Duitsland
SiteSite m-bia.de
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Club for electronic Music directly in the heart of Berlin! Between Hakescher Markt and 1 min. away from S Alexanderplatz. Stylish Crowd and many of Berlins most known artists.
Boek een overnachting in of in de buurt van M-Bia via Booking.com.

Uitgaansagenda M-Bia

Laatste feest was op vrijdag 7 december 2018: Human Electronique
Statistieken
20·feesten
geen·in de toekomst
20·in het verleden
2·nieuwsberichten
119·bezoekers · herkomst
86·unieke bezoekers
19Partyflockfans
29.2 KFacebooklikes
70·albumfoto's
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (53 stemmen)
Nieuws
Friedlich Feiern
2 juni 2016
Berlin meets Amsterdam again: In de nacht van 1 op 2 juli zullen de leden van Gabba Nation opnieuw treffen met de crew van de Amsterdamse early hardcore organisatie Strength of Unity. Op het feest Friedlich Feiern – Gabba Nation invites Strength of Unity zullen de organisaties hun krachten bundelen om te zorgen dat de (early) hardcore freaks goed aan hun trekken komen. Friedlich Feiern is een feest dat elke eerste vrijdag van de maand gehouden wordt in een underground club onder de metrobaan naast de Berlijnse TV toren bij Alexanderplatz. De club bestaat uit 2 area's waarvan één ingericht zal zijn voor (early) hardcore en één voor techno.
Vreedzaam betekent letterlijk: vredelievend, kalm, rustig, vredig, bedaard, gerust of geweldloos. Dat de bezoekers van club M-Bia, in het oosten van Berlijn, in de nacht van 6 op 7 februari vredelievend met elkaar een feestje zullen bouwen is zeker. Echter zullen de early 909 kicks en de zware techno beats deze nacht allerminst rustig voor je oren zijn. 3

1 waardering

:bounce: X-Tatic :bounce:
WAT een BRUTE locatie ! Bunker core!