Partyflock

Recreatiegebied Gaasperplas

 

Recreatiegebied Gaasperplas

op de kaart
AdresValburgdreef 1001
1108
Amsterdam
Nederland
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Recreatiegebied Gaasperplas via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Recreatiegebied Gaasperplas
Laatste feest was op zondag 29 juli 2018: Guilty Pleasure Festival
Statistieken


x
18·feesten
geen·in de toekomst
18·in het verleden
12·nieuwsberichten
3·fotoshoots
642·foto's
16·video's
2869·bezoekers · herkomst
1890·unieke bezoekers
13Partyflockfans
88·albumfoto's
2·opmerkingen
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (678 stemmen)
Nieuws
Weekendtip
25 juli 2018
Guilty Pleasure Festival wordt ook dit jaar weer één grote Hitzone. 1
Peter Andre, bekend van o.a. Mysterious Girl, komt dit jaar naar Guilty Pleasure Festival! Het Amsterdamse nostalgiefestival verzamelt al jouw guilty pleasures op 29 juli aan de Gaasperplas. Namen als 2 Unlimited, Brainpower, K-Liber en Def Rhymz zijn al bevestigd. De Early Bird tickets waren direct uitverkocht, maar tickets vanaf €29,50 excl. servicekosten zijn nog in de verkoop.
Op zondag 30 juli worden aan de Amsterdamse Gaasperplas al jouw stiekeme verlangens werkelijkheid en vliegen de guilty pleasures je lukraak om de oren. Doe maar gek dan doe je al gewoon genoeg. Ga je met ons mee naar Ibiza of liever een lekker potje sexen on the beach? Dans maar en sjans maar, want op Guilty Pleasure Festival spot je jouw jeugdsentiment in het wild!
Het 80's, 90's en 00's festival van Amsterdam presenteert de Vengaboys, T-Spoon en meer..
Niet alleen met optredens van Snap!, Captain Jack, Jody Bernal, Def Rhymz, Trafassi en Lange Frans zet Guilty Pleasure Festival koers naar je jonge jaren. Ook de games, video's en spelletjes staan in het teken van ouderwetse gezelligheid. Tijdens een groot Nintendo toernooi wordt de grootste baas in bijvoorbeeld Mario Kart, Donkey Kong of Duck Hunt gehuldigd. Vorig jaar won de beste speler op de 8- en 16bit consoles een Gilera Citta, ook dit jaar wordt de beste old-school gamer met een mooie prijs beloond. Op zondag 15 mei is er een Guilty Pleasure Festival-preparty op Boerderij Langerlust met Def Rhymz en DJ Irwan.
Dit is je kans om terug te gaan, terug naar de tijd van buiten spelen en schoolfeesten, terug naar de muziek van Snap!, Captain Jack, K-Liber, Jody Bernal, Def Rhymz, Trafassi en Lange Frans. Wil je lekker zakken bij Def Rhymz, wasjes draaien bij Trafassi en hard gaan bij The Darkraver, dit is jouw festival! Guilty Pleasure Festival, hét 80's, 90's en 00's festival van Amsterdam, vindt plaats op zondag 14 augustus in Recreactiegebied Gaasperplas. Early birds á €25 gaan op donderdag 25 februari in de voorverkoop.
Op 16 augustus organiseren de jongens achter Gaasper Pleasure een nieuw 80's, 90's en 00's festival op een van de mooiste locaties die Amsterdam rijk is, het Recreatiegebied Gaasperplas. Het eendaagse nostalgisch geladen Guilty Pleasure Festival komt met een reeks artiesten die bekend zijn van nostalgische nummers die je ongetwijfeld nog kent van zelf opgenomen cassettebandjes, de enige echte Top 40 of je schaamteloze solo sessies onder de douche.
Op zaterdag 9 en zondag 10 augustus is het weer tijd voor het jaarlijks terugkerende festival Gaasper Pleasure op een van de mooiere plekjes die Amsterdam rijk is. Het festival vindt dit jaar voor de achtste keer plaats aan de Gaasperplas en is in loop der jaren relatief klein gebleven. 1
Na het daverend succes van de Groen als Gras indoor editie, waarbij er 1000 m2 aan gras werd gelegd in de Zuiveringshal te Amsterdam, keert het feest terug met een festival in de openlucht. Deze zomer is het gras aan de Gaasperplas in overvloed beschikbaar en zorgt Groen als Gras Festival voor een magisch festival aldaar. 1
Om te dansen met gras tussen je tenen hoef je niet te wachten tot de zomer. Paasfestival Groen als Gras legt op zondag 31 maart gewoon 1000 m2 echt gras binnen neer in de Zuiveringshal te Amsterdam! Voor vroegkomers is een lekkere paasbrunch van een goede cateraar verkrijgbaar. 2
1 waardering
Terminal Complex
Het gras was altijd groener aan de overkant.­

2 opmerkingen

This is my territory
we'll see you again @­ 14/08/2010
And offcourse the 5th year ann.­ @­ 13/08/2011
laatste aanpassing