Partyflock
 

Guilty Pleasure Festival

afbeelding Guilty Pleasure Festival
organisator
SiteSite guiltypleasurefestival.nl
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitteryoutube
Medewerkers
Informatie
Het 80's, 90's en 00's festival van Amsterdam!
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Guilty Pleasure Festival
eergisteren: The Darkraver's HuisfeestjeParadisoAmsterdam
Bass-D, Darkraver, Dune, Dutch Movement, Luna, Outsiders, Pavo, The Partysquad, Vince
25 Years Charly Lownoise & Mental TheoMartiniplazaGroningen
2 Brothers on the 4th Floor, Bobby V, Charly Lownoise & Mental Theo, Darkraver, Guilty Pleasure, Jean
Statistieken


x
13·feesten
2·in de toekomst
11·in het verleden
14·nieuwsberichten
4·fotoshoots
805·foto's
7·video's
6·winacties
815·bezoekers
645·unieke bezoekers
53Partyflockfans
10 KFacebooklikes
3·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (365 stemmen)
Nieuws
Na het succes van de uitverkochte 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo shows in de Ziggo Dome, reist Guilty Pleasure Festival dit keer samen met Radio 538 af naar Groningen met de Jubileumshow van de happy hardcore idolen. Vrijdagavond 29 november 2019 is Martiniplaza een waar 90's paradijs tijdens Guilty Pleasure Festival Indoor met support acts als 2 Brothers on the 4th Floor, DJ Jean, Darkraver en Mystery Guests die niet vies zijn van een feestje.
Elke Nederlandse legende moet een keer in de Amsterdamse poptempel Paradiso hebben gestaan. Voor 'Hakkûh'-veteraan The Darkraver aka Steve Sweet mocht deze na ruim 2200 boekingen op de grootste feesten en festival dan ook zeker niet aan het lijstje ontbreken.
Zaterdag 27 en zondag 28 juli is de Gaasperplas hét kuuroord om al jouw gêne te laten varen, tijdens het verjaardagsfeest van Guilty Pleasure Festival! Dit 5-jarig jubileum kleurt zes stages met alles wat je feesthart lief is. Pure nostalgie, Amsterdamse gezelligheid, creativiteit en gekkigheid komen samen in een line-up die jouw weekend laat schitteren als nooit tevoren.
Na vier uitverkochte Guilty Pleasure Festival edities en de onlangs uitverkochte 'Charly Lownoise & Mental Theo 25 Years Anniversary' shows in de Ziggo Dome pakt Guilty Pleasure Festival aankomende zomer groots uit met een tweedaags festival.
Het evenement 'Charly Lownoise & Mental Theo 25 Years Anniversary' ging van de AFAS Live, naar de Ziggo Dome en verkocht in een mum van tijd uit. Op veler verzoek is er nu een tweede show aangekondigd. 4
Het is bijna 25 jaar geleden dat de happy hardcore hit 'Wonderfull Days' van Charly Lownoise & Mental Theo bovenaan de hitlijsten stond. "Dit konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan", aldus organisaties Guilty Pleasure Festival en Qmusic. 24
Weekendtip
25 juli 2018
Guilty Pleasure Festival wordt ook dit jaar weer één grote Hitzone. 1
Peter Andre, bekend van o.a. Mysterious Girl, komt dit jaar naar Guilty Pleasure Festival! Het Amsterdamse nostalgiefestival verzamelt al jouw guilty pleasures op 29 juli aan de Gaasperplas. Namen als 2 Unlimited, Brainpower, K-Liber en Def Rhymz zijn al bevestigd. De Early Bird tickets waren direct uitverkocht, maar tickets vanaf €29,50 excl. servicekosten zijn nog in de verkoop.
Alle hitjes verzamelen!
19 september 2017
Het festivalseizoen is voorbij, maar je hoeft geen jaar te wachten om je weer compleet te misdragen. Laat je zaterdag 30 september lekker gaan tijdens de Guilty Pleasure Hitmachine Show! Voor het eerst wordt de Gaasperplas ingeruild voor 'Het Sieraad' voor een knotsgekke nightshow.
Op zondag 30 juli worden aan de Amsterdamse Gaasperplas al jouw stiekeme verlangens werkelijkheid en vliegen de guilty pleasures je lukraak om de oren. Doe maar gek dan doe je al gewoon genoeg. Ga je met ons mee naar Ibiza of liever een lekker potje sexen on the beach? Dans maar en sjans maar, want op Guilty Pleasure Festival spot je jouw jeugdsentiment in het wild!