Partyflock
 
foto Admin
NaamRick Jansen
FunctieDJ
Geslachtman
Geboortedatum
Leeftijd31
HerkomstNederland
Genresclub, electro, house
SiteSite djadmin.nl
Aanwezigheidfacebookfacebookpageinstagramsoundcloudyoutube
Lid
partyflock DJ Adm!n (24 jan 2012)
Biografie
In een land waarin er haast meer dance feesten en festivals zijn dan fietsen, is tijdens de opkomst van de electronische dansmuziek een opmerkelijke DJ opgestaan. Geboren in het kleine zuiden van Nederland, waar rond het jaar 2000 de DJ cariëre van Rick Jansen alias,''DJ Admin'', begon. Wat op een zolderkamer begon, is in 10 jaar uitgegroeid tot een mengelmoes van verschillende stijlen, waarmee de DJ de Nederlandse en internationale clubs en festivals onveilig maakt.

Verleden
Al In zijn jonge jaren gek geworden van electronische muziek. Meegegroeid
met de tijd, in het begin van de "zeroes" is hij gestart met het luisteren en bewerken van muziek. Vervolgens al vroeg op platenspelers de overstap gemaakt naar het ''performen'' van muziek. In 2006 het eerste optreden in een club, in 2009 voor de eerste keer op een festival.

DJ Admin
Rick Jansen, 25 jaar, Nederlander, levensgenieter, en afgestudeerd econoom, is
sinds enkele jaren niet meer weg te denken uit het Nederlandse nachtleven. Met gemiddeld 130 optredens per jaar in binnen en buitenland heeft hij in de afgelopen jaren hard gewerkt om zodoende zijn weg te vinden, in de moordende club scene. Eigentijds, eigenwijs, uniek.

Gigs
Zijn optredens in de laatste jaren waren veelal in ''de lage landen'', maar ook het buitenland heeft kennis mogen maken met zijn unieke stijl. Met optredens in bars,
discotheken, festivals en clubs heeft deze ervaren dj al veel krediet in ontvangst mogen nemen. Op festivals en in verschillende clubs heeft de DJ al samen mogen draaien met artiesten zoals Sidney Samson, Lucien Foort, La Fuente, Shermanology, Yellow Claw, FeestDJRuud, en vele anderen.

Stijl
Stijlvol, professioneel, fantasierijk, perfectionistisch, druk, spontaan, sociaal, realistisch, vernieuwend, en uniek. Met zijn unieke stijl zet hij ieder optreden opnieuw een topprestatie neer!

Muziek
Iedere DJ is uniek, en om in een land als Nederland jezelf te onderscheiden, heb je een lange adem nodig, of een uniek concept. Veel DJ's richten zich tijdens hun DJ set op één stijl, waar juist ''DJ Admin'' zich richt op meerdere verschillende stijlen. Altijd een lekkere, commerciële, zomerse vibe in de sets, met een opeenvolgende vluchtige mix van verschillende stijlen, vocalen en instrumentale delen.

Toekomst
Ambities zijn er zeker. Zo wil de DJ graag zijn vleugels spreiden, en op meer
buitenlandse festivals en evenementen gaan draaien, om zo ook het buitenland van zijn stijl te laten genieten.
pagina laatst gewijzigd op

4 opmerkingen

potveredomme nae, noe bun ig al dien 3de fan :roflol:
DJ Adm!n
Artiest Admin
't is werkelijk ongeluifelijk !
verwijderd
IG BUN FAN!
Heeey man hoe is't kerel😉