Partyflock
 
Profiel · 6656
Ikke @ Club r_AW
donateur
Deze gebruiker is al geruime tijd niet meer langsgeweest en staat derhalve op non-actief.
Geslachtman
Geaardheidhetero
Relatienee
Favoriete genresbreakbeat, classics, darkcore, drum & bass, early hardcore, goa, hardcore, hardstyle, hip hop, industrial hardcore, oldschool, progressive trance, schranz, speedcore, techno, tekno, terror
Lid sinds13 september 2002 19:29
Statusinactief
Laatst hier27 september 2016 00:16
Laatste aanpassingzondag 25 september 2016 om 16:19

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 6 december 2014: HEMQADE, North Sea Venue, Zaandam

Statistieken

89939·pagina's bekeken
40Partyflockvrienden
71·favorieten
146·evenementen bezocht
3·oude interessante evenementen
243·winactie deelnemingen
15·verslagen
1·flock
44×geciteerd
1467·opmerkingen
46·waarderingen
20·forumonderwerpen
1437·forumberichten (onderwerpenlijst)
1×positieve karma
1·positieveling
2×negatieve karma
2·negatievelingen
4974·privéberichten verzonden
4544·privéberichten ontvangen
Underconstuction 2005



Vrienden halen het beste in je naar boven waar anderen de moeite niet voor doen om naar te zoeken



Hakkuh (Y) :kwijl:





[center] De coolste eekhoorn die ik ken :yes:












Mijn chineese sterren beeld :)


Ratten zijn geboren onder het teken van charme en strijdlustigheid. Ze zijn veelzeggend. Ze houden ervan om naar feesten te gaan en met vrienden te praten. Hoewel de rat soms stil is komt het niet vaak voor dat je hem daarop betrapt.

Ratten hebben vaak meer bekenden dan echte vrienden en ze koesteren diegene dichtbij hun. Als je eenmaal een echte vriend ben van een rat dan zal hij je behandelen als familie. Ratten zijn afstandelijk en houden problemen voor zichzelf. Hoewel ze soms praatzaam zijn vertrouwen ze hun problemen niet aan iemand anders toe.

Ratten, soms gemeen en bekrompen van opvatting zijn daarentegen altijd eerlijk. Ze zullen altijd succes hebben als ze maar hun eeuwige ontevredenheid en hun drang naar het leven van moment op moment in de hand kunnen houden.

De rat is geestig en krijgt vaak in 24 uur meer gedaan dan andere in dagen doen. Ze zijn zeker en hebben meestal een goede instinct. Het is vaak moeilijk met ratten te werken omdat het echte perfectionisten zijn.

Ze zijn goed georganiseerd en getalenteerd, daarom misschien zijn ratten goede zakenmensen en politici. Jammer dat de rat gelijk alles uitgeeft wat hij verdient. Dat verklaard misschien waarom ze zo voorzichtig zijn met het uitlenen van geld aan anderen.

De rat is niet romantisch, maar is lichtzinnig en liefhebbend. Het is moeilijk om een rat op het eerste gezicht te doorgronden omdat ze beschermend zijn. Ze zijn niet makkelijk maar wel zeer de moeite waard. Ze zijn erg trouw en toegewijd aan de familie.