Partyflock
 
 
­ Nederland
Uitspraak van Gert1977 op woensdag 25 juli 2007 om 23:18:
Ben net nog met je vriendje Shaddock naar Moerdijk geweest.

ja gerrie, jij wel, en ik maar wachten tot dat het weer weekend is!



Uitspraak van verwijderd op donderdag 26 juli 2007 om 14:36:
Haha vet haar hoor

twas behoorlijk vettig ja! :p
Uitspraak van (l)patty op woensdag 25 juli 2007 om 20:55:
bla bla bla waar gaat dit over??????????????

je verveelt je echt heel erg he! dit is het gesprek : hoe erg verveel jij je op een avond! maar de 11e ook naar rotje knor?
pffffffffffff! Sorry kheb nu ongeveer een groep van 18 mensen in de rij staan voor dat kapsel! wordt een nieuwe rage denk, he Amy, jij ook nog steeds hier! 11e-08 R'dam? zondag mee in de stoet? stuiterend door Breda!
Uitspraak van Sabjuh:woep: op maandag 23 juli 2007 om 12:47:
och gefrustreerd meid? ja het is wat als je niet tegen kritiek kan

ik kan heel goed tegen kritiek, kmoet er ook alleen maar om lachuh dat jullie over alleen een kapsel zo uit de hoogte gaan doen, tis lang geleden dat ik me met zulke kinderachtige kids heb moeten in laten, maar ja, tis leuk voor een keer! tis wat, mensjes die nooit wat mee maken, dus ga je andere maar bekritiseren die wel wat meemaken, tja ieder zn leven, dat van jou is vast heel saai!
als ze eens wisten hoe ik er in het dagelijks leven dr uit zag, hadden ze nu ammel wel hun klep gehouden, maar 1ste indruk geldt het zwaarste he, tis de leeftijd, kenne ze nog nie mee omgaan! nu op naar Duitsland, kenne die kleuters toch niet heen!
idd al met al wat het kapsel ook betrefd, was het een zeer geslaagd feestje, de beste van al die 6x dat ik al geweest ben! Amy, gaat er maar niet te veel op in, dat zijn de kleuters niet waard! nu op naar N1! gaan we weer helemaal los! kzie je morgen in Tilburg!
he Amies! thanx meis, tja als je me al wat langer meemaakt, dan weet je dat dit niet nieuw is voor me! kheb heel de vakantie zowat zo rond gelopen, zelfs met 2 hanenkammen, leek wel de duvel! kzal op decibel weer wat anders verzinnen!
thanx! man of vrouw, tja dat vraag ik zelf ook weleens af, wat jij wil, maar alsk zo naar onder kijk ben ik bang dat ik toch een meid ben!kdrink bier als een vent, maar ja daar zitten weer vrouwlijke hormonen in....
ik ben van de partij! K3 returns on Dance Valley! Lekker heel de middag aan de Corona! en wat bedoelen je met bepaalde iemanden......K3 is maar met zn 3en hoor!(k)
ook al sta je er maar voor de helft op, je ziet er wel het leukste uit, maar hoezo kun je je niets meer herinneren....(k)