Partyflock
 
Profiel · 1249743

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 28 juli 2012: Rietzoom Open Air, De Rietzoom, Kropswolde

Statistieken

587·pagina's bekeken
1·favoriet
2·evenementen bezocht
1×geciteerd
1·opmerking
4·forumonderwerpen
6·forumberichten (onderwerpenlijst)
1×negatieve karma
1·negatieveling
1·privébericht verzonden
1·privébericht ontvangen
Het is weer zover, het jaarlijks Glamour Kerst Gala van Hoogezand - Sappemeer en omstreken. Voor de meest glamoures people die graag gezien willen worden op een stijlvol en sfeervol feest.

Elk jaar wordt het spannender! Elkaar wordt het groter! Elk jaar krijgen we meer bezoekers als het jaar ervoor! Dat is allemaal mogelijk gemaakt door de organisatie.Met de beste personeel in dienst, beste DJ die ons muziek draait, aankleding en natuurlijk
een top artiest.

Voor dit jaar hebben wij onze Nederlandse Ne-yo uitgenodigd! Jayh Jawson bekend van de nummers: Mijn baby(ZOUK), Cool(REMIX), Delilah, Mijn Hossel. Een veelzijdige artiest die met grote namen heeft samengewerkt zoals: DIO, Adonis, Partysquad, Lange Frans & Baas B, etc.

Vrijdag 16 December is hij te zien bij ons op de Glamour Kerstgala 2011 in de Rietzoom Kropswolde waar iedereen van buiten en binnen Hoogezand-sappemeer van harte welkom is.

Meer informatie over Jayh kan je vinden bij 'Meet & Greet'. Mocht je niet weten waar of hoe je bij de Rietzoom Kropswolde komt kijk dan bij 'Vervoer'. Kijk op www.RietzoomEvents.nl