Partyflock
 
Armin Only

Column “Armin met zijn handjes in de lucht”

Laten we beginnen met dat ik een liefhebber ben van electronische muziek. De mensen die mij kennen weten dat. Ik heb de opkomst meegemaakt van de electronische muziek. Alleen heb ik altijd de commercie vermeden. Ik was en ben een underground techno liefhebber.

Vanavond kwam ik na een gezellig etentje thuis en zag ik Armin van Buuren op TV. Een intelligente jongen die rechten heeft gestudeerd.

Technoasis, 24 november 2013 12:03
Fuckyouwerefromeindhoven

Voor mij stond gisteren het laatste buitenfestival van dit jaar op de agenda: Fuckyouwerefromeindhoven. Een festival in de stad waar ik opgegroeid ben en mijn favoriete muziekstijl techno. Wat wil je nog meer! Op Fuckyou geen “grote” namen, maar doorgaans minder bekende namen, althans voor gemiddelde Fewwy Corwsten :loser: en Triesto :loser: fanboys :loser: zal er geen enkele naam bekend zijn. Ook geen dure vuurwerkshow of paaldanseressen.

Technoasis, 8 september 2013 12:56
Djax it Up

Als technoveteraan en niet zo frequent bezoeker van feesten, is het altijd moeilijk kiezen welke feesten ik jaarlijks bezoek. Maar dit geldt niet voor de feesten van Djax. Ik was er al bij in de tijd van de oude Effenaar, ben een ontzettende technoliefhebber en, totaal niet oportuun, maar ik meldt het toch: zijn we niet allemaal een beetje verliefd op de altijd nog zo jong uitziende Miss Djax. Dit jaar was het de XL versie van dit feest, dus in de grote zaal van de effenaar.

Technoasis, 28 oktober 2012 15:56
Djax it Up

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver. Er was weer een schranzfeestje in de Effenaar en voor mij dus helemaal feest omdat ik toch niet zo vaak meer naar feesten/uitga als 37 jarige stapveteraan.

De Effenaar heeft altijd een warm plaatsje in mijn hart gehad. Al in '90 waren daar leuke housefeesten. Toen nog in de oude effenaar, welke een oude fabriek was en dus de daarbij behorende industriele sfeer. Een paar jaar geleden is het oude gebouw afgebroken.

Technoasis, 11 oktober 2010 10:30
Club Extrema

Flink gaar van gisterenavond zit ik nu dit verslag te typen, dus spaar me met je commentaren.

Eindelijk was het dan zover, het was zaterdag 18 februari. Tijd voor Club Extrema. Omdat ik niet zo vaak meer uitga, had ik hier al een tijd naar toe geleefd. We zouden met 7 mensen gaan, waaronder een paar gestoorde collega's en ex-collega's die wel weten hoe ze een feestje moeten bouwen.

Een paar weken eerder had ik via de site van Extrema E-tickets besteld.

Technoasis, 19 februari 2006 20:14
Op vrijdagmorgen 19 augustus vertrok ik met mijn vriendin naar lowlands. Het was voor de verandering een keer lekker weer. Iets dat zeer uitzonderlijk is op Lowlands. Alle optredens zijn overigens overdekt, dus veel last van de regen heb je nooit. Ook de mensen die dit festival bezoeken zijn altijd superrelaxed. Heel even begon het heel hard te waaien, maar later las ik dat een storm op 1 kilometer na lowlands gemist had. In vele delen van het land had het geregend, maar op Lowlands niet.

Technoasis, 22 augustus 2005 12:02
FeestDatumAuteurPublicatie
Armin OnlyTechnoasis24 nov 2013
FuckyouwerefromeindhovenTechnoasis8 sep 2013
Djax it UpTechnoasis28 okt 2012
Djax it UpTechnoasis11 okt 2010
Club ExtremaTechnoasis19 feb 2006
A Campingflight to Lowlands Paradise 2005Technoasis22 aug 2005