Partyflock
 

Verslag van World of Desires, 3 juli 2010

anoniem gepubliceerd op
Party report van Erotic Elements World of Desires @Organza 3 juli 2010

Deze nieuwe organisatie Erotic Elements in partyland heeft meteen een UITVERKOCHTE 1ste feest weten neer te zetten voor in de boekjes!

Ruim anderhalve week voordat het feest op de agenda gepland stond was er echt helemaal geen één kaartje meer te koop, waar dan ook. Via internet en achter de balie van club Organza waren toen al écht álle kaartjes verkocht! Een geweldige prestatie voor een organisatie die eind vorig jaar pas in het leven is geroepen. Op eigen kracht d.m.v. eigen gemaakte promotie en promotie materiaal op diverse internet sites en door de “mond-op-mond” reclame in partyland werd dit feest al snel “the hottest party to go to” benoemd en de kaartjes vlogen weg.

Na de melding *UITVERKOCHT* bij het feest werd er een ware run geopend door party peepz die plots ook wilde komen feesten maar te laat waren met kopen en er werden zo af en toe kaartjes aangeboden op het internet door party gangers die helaas achteraf niet mee konden feesten door allerlei omstandigheden. De aangeboden kaartjes waren vaak binnen een uurtje al weer verkocht en de lijst met vraag naar kaartjes bleef maar groeien. Niemand wilde dus feitelijk dit feest missen, het was zelfs zo dat de organisatie en club organza persoonlijk tientallen sms’jes en telefoontjes (tot ver in de avond toen het feest al bijna moest beginnen!) kreeg van party peepz die bijna smeekte om een kaartje. Er werd al snel afgesproken, er kunnen alleen party gangers naar binnen als er party peepz naar huis gingen. Dus…1 persoon eruit…1 persoon erin! (dit ook voor de veiligheid van de aanwezige en de wettelijke bepalingen want als er in een overvolle club paniek uitbreekt…zijn gevolgen niet te overzien)

Echt ongelofelijk vind ik, dat men nu al zo’n groot vertrouwen in deze organisatie heeft, zonder eigenlijk te weten of ze wel waar krijgen voor hun geld (15 euro per ticket is trouwens een prima prijs voor een ticket, by the way!) en dat er ook daadwerkelijk word gegeven wat er beloofd word door de organisatie. Wat meteen natuurlijk een groot compliment voor de organisatie is.

Een poosje geleden werd mij gevraagd of ik misschien zin en tijd had om hun een handje te helpen door achter de kassa, bij hun 1ste feest, alle bezoekers vriendelijk te verwelkomen, de per e-mail gevraagde kaartjes en de tickets van Easyticket en Ticketscript te scannen, de onbetaalde en betaalde tickets te innen en afkruizen op de lijsten, de gastenlijsten beheren en afkruizen, de per bank betaalde tickets apart af te kruizen, de deejays hun “envelopjes” te overhandigen, de 1ste 100 bezoekers te verrassen met een cd’tje mixed by Ko-C&Miss J. en nog meer van dit soort klusjes wat bij alle kassa juffie’s in de clubs als taken toe behoren!

Dat leek mij hartstikke leuk om te doen en voelde eigenlijk ook als een eer om dit te doen. Het is best een verantwoordelijk iets vind ik als het om geld en tickets gaat dus vandaar dat het als een hele eer voelde. Ik heb ook zonder lang na te hoeven denken eigenlijk meteen JA gezegd en dat ik heel graag als kassa juffie op hun feest aanwezig wilde zijn. Werd ik zomaar opeens een crew member die een klein steentje mocht bijdragen aan deze, nu al, spetterende party. Samen met Diana, met Anjo en Sabrina als Organza crew members op de achtergrond aanwezig, stonden Diana en ik dus deze zaterdag 3 juli achter de kassa in de Organza namens Erotic Elements….wauw…best wel een “stoer” gevoel hoor! Voor de laatste puntjes op de i werd ons gevraagd om al op tijd aanwezig te zijn want het scan apparaat van Easyticket en Ticketscript was even wennen natuurlijk omdat als het bijvoorbeeld druk werd en de scan weigert dan moeten er bepaalde handelingen gedaan worden om toch de nummers met naam in te toetsen op de laptop zodat er een positieve scan uit kwam rollen. De deejay lijsten met hun gasten,de fotograven met hun gasten lijsten, overige gastenlijst en de al klaarliggende al dan niet betaalde kaartjes moesten even nader uitgelegd worden aan ons en bovendien was het wel handig om een soort van taken verdeling tussen Diana en mij af te spreken om elkaar niet in de weg te lopen op spitse tijden. Anjo, de organza crew member, nam er geduldig te tijd voor en wij luisterde aandachtig off course. Nog even snel optutten en omkleden want het oog wil ook wat toch? We waren al om 20.00 uur aanwezig in de Organza en om 21.30 uur waren we er allemaal klaar voor….

LET’S GO PARTY IN THE WORLD OF DESIRES EROTIC ELEMENTS@ORGANZA*

Naast het heerlijke cd’tje mixed by Ko-c&Miss J. voor de 1ste 100 bezoekers kregen alle feestneusjes tijdens het feesten ook nog frisse verfrissingdoekjes gratis aangeboden en er kwam allerlei lekkers voorbij, aangeboden door sexy bekleedde meisjes en jongens die zelf ook wel een snoepje leken,haha! Tja, dat vond ik dan! Alle deejays kregen een “dank je wel voor het draaien” tasje gevuld met allerlei leuke presentjes als zij naar huis gingen. Persoonlijk vind ik dat een uitstekende “verzorging’ van alle gasten en deejays, die volgens de organisatie allemaal VIP zijn.Klasse gedaan hoor! Ik weet niet of het gepast is dat ik dit hier vermeld maar….op eigen initiatief heb ik besloten om het tóch te doen. Dus ik doe dit beslist niet in opdracht van de organisatie…net zoals dit report trouwens want ook dit schrijven doe ik omdat ik het gewoon leuk vind om te doen. Niets meer en niet minder. Het volgende heb ik horen zeggen in de wandelgangen van de organza deze zaterdag 3 juli:

Er was door Erotrend.nl beloofd dat zij op deze World of Desires 100 goed gevulde goody bags ter beschikking zou stellen die gedurende de avond rond gedeeld konden worden door hun eigen promo girls. Blitzz.nl, die al een half jaar werd gepromoot en op de lijst stond voor de organisatie, trok zich 2 weken voor de aanvang van het feest plotseling, via e-mail, op het laatste moment terug om deze 100 goedgevulde goody bags en 2 waardebonnen van 50 euro ter beschikking te stellen en te komen staan met een kleding stand. Dat was een domper natuurlijk. In eerste instantie besloot de organisatie deze belofte van de 100 goody bags en waardebonnen uit eigen zak te verzorgen (want beloofd is beloofd, aldus de organisatie) Erotrend.nl nam op eigen initiatief contact op met de organisatie om dit te verzorgen. Wat op dat moment als een soort geschenk uit de hemel kwam vallen.

Als kledingstand werd babesandbitches.nl bereid gevonden om de lege plek op te vullen met mooie en betaalbare kleding en Ronnies Inkt Body Art kwam zijn prachtige piercings en sieraden verkopen voor de liefhebbers.Voor de laatste mode aan laarzen en schoenen in partyland kon je het mooiste schoeisel bewonderen (en kopen natuurlijk) bij moonheels.nl die een schitterende collectie hadden meegenomen en uit gestald. Dus wat party mode betreft was er heel veel te bekijken. Ook bij moonheels.nl vond ik de prijs heel erg meevallen in vergelijking met wat ik wel eens in de winkel heb gezien.

Maar om een nog langer verhaal kort te maken, Erotrend.nl is dus helemaal NIET verschenen afgelopen zaterdag op het feest met de beloofde gratis goody bags noch de promo girls die deze zouden rond delen ZONDER enige melding hiervan via mail, telefoon of sms.

Als ik heel eerlijk ben vind ik dit gewoon een grote uitglijder van Erotrend.nl want zo op het allerlaatste moment kon er natuurlijk niets anders meer bedacht worden om de belofte aan de bezoekers wat betreft de 100 goody bags waar te maken. Beetje jammer allemaal dit…!

Even een update die ik vanmiddag via een e-mail ontving van Erotic Elements:

Uitspraak van Erotic Elements op maandag 5 juli 2010 om 15:33:
We hebben zo net even contact gehad met Erotrend. Tot hun grootse schik en duizend maal sorry hebben ze ons waarschijnlijk niet goed begrepen met het uit delen van de goody bags. Ze waren er van uit gegaan dat het om 2 oktober ging!

Omdat wij bij Erotrend goede gesprekken hebben gehad en er zelf ook verbaast over waren dat ze ondanks de goede gesprekken er niet waren geloven wij de vergissing van Erotrend wel.

Zoals jullie hier boven kunnen lezen berust alles op een misverstand vanuit Erotrend.nl. Ik heb de e-mail geciteerd zodat de lezers van mijn report ook op de hoogte zijn van het misverstand van Erotrend.nl. Helaas heeft Erotrend.nl niet begrepen dat het om het feest World of Desires op 3 juli 2010 gaat maar dacht dat het om het feest World of Infinity op 2 oktober 2010 ging. Vergissingen zijn menselijk zal ik maar zeggen…. In alle eerlijkheid heb ik nu mijn report aangepast, dit uiteraard op verzoek van Erotic Elements.

Oke….ik ben het even kwijt hier…en nogmaals, ik schrijf mijn party reports NOOIT in opdracht van anderen en ik brand NOOIT ’n organisatie of iemand af tot aan de grond in mijn reports. Ik ben alleen maar eerlijk en schrijf alles hoe ik het zie en beleef in mijn eigen woorden en in mijn eigen stijl. Eventuele kritiek is altijd opbouwend bedoeld en is zeer zeker NOOIT alleen maar negatief gezwets! Mensen die meer “werk” van mij lezen weten dat ook…

Het werd best een drukke bedoening aan de kassa, met vlagen eigenlijk, want echt iedereen had er mega zin in, zo te merken. Het liep allemaal op rolletjes zo met Diana en we kregen er zelfs een beetje lol in. Beetje dollen met de feestneusjes en een heel klein praatje cq warm welkomst woordje hoorde erbij vonden wij dus was het reuze gezellig aan onze kassa, dacht wij! Anjo en Sabrina hebben zo nu en dan even moeten bijspringen m.b.t. het scan apparaat maar dat was alleen maar gezellig.

De sfeer was zelfs tot voor in de organza bij de kassa optimaal te voelen en te noemen en we zagen dan ook alleen maar heppiedepeppie partypeepz heen en weer lopen die het mega naar de zin hadden. Doordat Diana en ik tot ongeveer 01.15 uur als kassa juffie actief waren hebben we een groot deel van de line up een soort van gemist. Al konden we de muziek wel horen hoor, daar vooraan in de Organza maar echt mega meegenieten van de draaiende deejay was onmogelijk natuurlijk. Niks erg hoor, we hadden de organisatie beloofd om te helpen dus deden we dat ook met veel plezier deze zaterdag. Maar zo rond de klok van 01.00 uur hadden wij ook heel erg zin om toch nog een gedeelte van het feest gedruis te gaan meemaken maken dus bood Anjo aan om het kassa gebeuren van ons over te nemen. Het was al veel rustiger geworden aan de kassa want het overgrote deel van de party gangers waren al binnen voor die tijd en waren vol op aan het genieten van de super gave gedecoreerde zaal en binnentuin van de club en van de deejays.

In de gezelligste rokersruimte van partyland in ieder geval zag het er werkelijk SUPER VET uit met de schermen met bewegende beelden en het watergordijn die in het zwembad (met als inhoud 1500 liter water!) kletterde. Er was een soort projectie tegen dat watergordijn gedaan en zo zag je ook van alles bewegen alsof het een televisie was. Zo gaaf gedaan! Echt heel mooi!



Tegen alle witte muren werden gekleurde, bewegende balletjes geprojecteerd wat echt een heel speels gezicht was. Ze hadden de rookmachine én 2 confetti kanonnen niet vergeten dus op bepaalde tijden werden deze aangezet. Vooral het confetti kanon was een waren belevenis,haha, wat prachtig om te zien en wat super leuk hoe de party peepz reageerde hier op! Helemaal super…! Precies zoals het paste in de muziek van de deejay werd een confetti kanon afgeschoten…een mega gaaf gezicht was dat! Het dak was voor de helft er helemaal af in de binnentuin zodat het ook koeler bleef daar. Bovendien stonden er zowel binnen in de main als in deze binnentuin extra ventilatoren te snorren op volle toeren want het bleef gewoon super warm binnen. Na de onweersbui was het nog maar matig afgekoeld.

Ik heb nog wel een gedeelte van de set van deejays Ed Mission, Ko-c en Frenckel kunnen genieten en wat waren deze TOPPERS weer super gezellig bezig met z’n drie zij aan zij in de deejay booth. Het blijft een genot om naar dit drietal te kijken, luisteren en te genieten want een beetje prettig gestoord zijn ze wel samen,haha! Deze b2b met z’n 3 was helemaal geweldig natuurlijk…de hele zaal op z’n kop vol met uit hun dakkie gaande partygangers. Helemaal superdepuper retegoed gedraaid kanjers…ik heb van jullie kunsten achter de draaitafels genoten! Thxx guys…. Brengt me even op een grappig akkefietje van deejay Ed Mission over zijn auto die op het parkeerterrein stond. John was het "quasi" niet eens met de reclame die op Ed zijn auto stond en heeft de auto van de lieve deejay "vakkundig" ingepakt toen Ed stond te knallen achter zijn booth! Bekijk zelf John zijn creatie's maar.

Het overspuiten werd gedaan met slagroom en had een erg leuk effect. hahaha!

In de binnentuin was deejay DieVito VET aan het knallen als afsluiter en ook deze set…wauw…wat was dat heerlijk! Hosted by MC Jaxxs was het in de buiten area ook puur genieten van deze TOPPER! Ivo…je was weer he-le-maal GEWELDIG bezig achter je draaitafels! Thxx…! MC Jaxxs…het was super gezellig om zo spontaan met je te kletsen naast de deejay booth. Je haar zat perfect….super gel natuurlijk hier in mijn favoriete cluppie,hahaha! Het zag er allemaal verder écht prima uit op je bolletje,hoor,no worry! Dit mega feest duurde tot 04.30 uur omdat er voor de opvolgende Morning Mission die om 06.00 uur begint nog schoongemaakt moest worden. Wij feestneusjes kunnen er een groot troepje van maken dus die anderhalf uur was het toch echt even buiten wachten in de auto of elders als je daarvoor kon kiezen totdat alles er weer tip top uit zag. Is helemaal niet erg…want deze anderhalf uur van 04.30 uur tot 06.00 uur is dit parkeer terrein toch wel hét gezelligste parkeerterrein van Nederland, durf ik te zeggen. Iedereen “klit” heerlijk bij elkaar om de tijd te doden zeg maar en overal hoor je vette house uit de auto’s knallen. helemaal gezellig! Ik had mijn auto wat dichter bij leuke partyvriendjes gezet en had me prima vermaakt die anderhalf uur. Heb zelfs een ander outfitje gevonden in mijn tas en heb me zo fris en fruitig mogelijk omgekleed in de auto. Gaat best al vergt het wel wat lenigheid als het stringetje, broek of rokje en laarzen verwisseld moeten worden maar boeien…. we hebben allemaal een super gaaf feest achter de rug en kijken op dat moment alweer uit naar de spetterende Morning Mission die alweer snel begint. Een betere afsluiter van je weekendje stappen kan je je echt niet wensen hoor….echt niet!

Na een laatste make-up check en “zit al mijn kleding wel op z’n plek” check was het sneller dan verwacht alweer 06.00 uur. Op naar de Morning Mission voor nog een paar uurtjes heerlijk knallen met 'n boel van mijn party vriendjes….had er mega zin in.

Erotic Elements. bedankt voor dit SUPER feest World of Desires …jullie hebben het TOP gedaan voor jullie 1ste feest! Gefeliciteerd nogmaals dat het een UITVERKOCHT feest is geworden waar gewoon een ware run op kaartjes door is ontstaan!

Lieve Party groetjes
Little star
Patricia!

-XxX-

6 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 52485, 55752}
1e:cheer:

je verslagen vind ik altijd leuk om te lezen, meestal lees ik ze van die grote hardstylefestivals enz. maar deze zijn ook altijd coowl :D
Werkzaam bij Organza
Toppie geschreven weer Patricia....En helemaal waar, was een enorm gezellig feest
laatste aanpassing
Patricia wat een super leuk verslag! Dank je wel!
Wij vonden het super dat je ons hebt geholpen achter de kassa. En helemaal dat je ons
ook nog eens hebt geholpen met opruimen van de aankleding!

Je bent een geweldige vrouw.

(K)(K)(K)

Patricia en Patrick

 
Super goed en leuk verslag(Y) het was echt een topfeest:jaja:
laatste aanpassing
Waanzinnig goed verslag van een waanzinnig goed feest......(k)(k)
 
(F)...dank jullie wel allemaal voor deze lieve woordjes...(F)

Ook deze party van Pat&Pat was een feest voor in de boekjes en ook hier wilde ik graag mijn belevenissen met mede flockers delen! :yes: Mijn debuut als kassa-juffie in de Organza namens Erotic Elements :P was een hele eer en superrrrrr leuk om te doen...

Tot snel maar weer met een leuk reportje van een ander leuk feestje...

(K)(F)