Partyflock
 
Nieuws · oktober 2022
­ Nederland
Now & Wow fest
maandag 31 oktober 2022
After a summer full of festivals its time to go back into the club again. Our one of kind NOW&WOW-fest will return on 10 December to NOW&WOW-club, Rotterdam. Since 2011 the indoorfestival from the founders of Now & Wow (club) with an allround experience for an open minded, mixed crowd.
Indoor Trance Festival!
maandag 31 oktober 2022
November is just around the corner and you all know what that means. Airwalk - Indoor Trance Festival's massive collaboration with Andrew Rayel is almost ready for take-off. In exactly 3 weeks from today we're about to experience a night filled with fresh talented artists, showcasing the best in Trance and Big Room. Interesting detail: it will be Andrew's first Find Your Harmony show in The Netherlands. Something you just wanna be a part of!
Martin Garrix is verkozen tot 's werelds nummer 1 DJ in DJ Mag's Top 100 DJ's poll 2022. De Nederlandse DJ en producer markeerde de gelegenheid op historische wijze door als eerste DJ ooit een show vanaf de top van het iconische Empire State Building te geven, als middelpunt van een vernieuwde uitzending van de Top 100 DJs Awards Show. Het is de vierde keer dat Garrix zich de nummer 1 DJ mag noemen.
SLAM! presenteert vanaf vrijdag 28 oktober een nieuwe resident line-up voor de SLAM! MixMarathon. Niemand minder dan de internationale top dj's Alok, James Hype, Solardo en Vintage Culture zijn aan de line-up toegevoegd. Ook de Nederlandse 'rising star' Mau P is vanaf nu wekelijks op SLAM! te horen. Hij maakt samen met de Nederlandse grootheden zoals Oliver Heldens, Sam Feldt, Nicky Romero en R3HAB de vaste line-up van de SLAM! MixMarathon compleet. Elke vrijdag horen luisteraars 24 uur lang de lekkerste (dance) muziek van deze grote artiesten in de mix op SLAM!.
Luuk van Dijk brengt op 11 november zijn langverwachte debuutalbum First Contact uit. De Nederlandse dj/producer brengt het werk via zijn eigen label Dark Side Of The Sun, dat hij in 2020 lanceerde.
Indoor festival Valhalla komt op 17 december voor de tiende keer terug naar de Amsterdamse RAI. Valhalla is de eerste editie sinds 2019 en belooft als vanouds weer prachtige decors, veel show, acrobatiek en attracties om de kerstvakantie mee af te trappen. Het festival maakt vandaag de eerste namen bekend.
TIKTAK New Years Eve verkoopt al jaren volledig uit.
Op zaterdag 31 december keert TIKTAK terug naar AFAS Live in Amsterdam en de Maassilo in Rotterdam met de grootste countdown show tot nu toe! Antoon, Bilal Wahib, Flemming, Kevin, Kris Kross Amsterdam, Cristian D, Idaly en vele anderen staan op de line-up.
We hebben de corona periode achter de rug. En nu eindelijk na bijna 3 jaar mogen we weer op de favoriete datum 1 Januari. Het feest der feesten. Om jullie nog blijer te maken komen we met een line up waar je u tegen zegt! Wij hebben de eerste naam al weten vast te leggen. De man van de nummer 1 hit "I want you" Dj La Fuente. Ondanks dat deze dj alweer bijna 10 jaar bij ons draait heeft hij in die 10 jaar tijd keihard gewerkt om aan de top te komen.
Afgelopen zaterdagnacht betraden onder anderen Armin van Buuren, Martin Garrix, Tiësto en Afrojack & Nicky Romero als II=I het podium in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam voor de 10e editie van AMF. Het evenement was volledig uitverkocht en was het grootste evenement dat plaatsvond tijdens het Amsterdam Dance Event met meer dan 40.000 bezoekers. Gedurende de nacht werden de dj-sets van de internationale superster DJ's uitgezonden via AMF.tv, en in samenwerking met TikTok, ook via het AMF TikTok-kanaal. Honderdduizenden mensen van over de hele wereld hebben het evenement online gevolgd.
Indoor Trance Festival!
donderdag 20 oktober 2022
We are getting super exited by thinking about returning to De Maaspoort with this amazingly talented, powerful, hard-hitting lineup that is going to make the venue shake to its foundations! Did you already pick your favorite of the night?
Metz kerstavond special
woensdag 19 oktober 2022
Grootste plannen worden werkelijkheid, want Kerst 2022 ga je dit jaar aftrappen en vieren met METZ in de Cruise Terminal! Tijdens Kerstavond van 21.00 tot 03.00 uur is deze bijzondere en historische locatie de meest prachtige plek om lekker een avond te komen dansen in maar liefst twee (!) area's.
Vandaag barst Amsterdam Dance Event (ADE) los. Als je er niets van wilt missen, dan ben je bij het radiostation SLAM! aan het juiste adres. Met een line-up van meer dan 50 dj's maakt de zender zich op voor bijna 40 uur live radio vanaf ADE. De grootste nationale en internationale top-dj's nemen plaats achter de unieke let dj-booth van SLAM!, zoals Armin van Buuren, James Hype, Joris Voorn, Kapuchon (Afrojack), Lucas & Steve, Nicky Romero, R3hab, Sam Feldt, Sunnery James & Ryan Marciano en vele anderen. Ook doet de radiozender verslag van de tofste acties en feesten in Amsterdam. SLAM! ADE start vanmiddag om 16.00 uur en is tot en met zaterdag live te horen via radio én te bekijken via het YouTube kanaal SLAM! Music, SLAM! TV en Twitch.
Vandaag is de 27e editie van het Amsterdam Dance Event (ADE), 's werelds grootste clubfestival en meest invloedrijke zakelijke conferentie voor elektronische muziek, officieel van start gegaan. Op het programma staan meer dan 1.000 evenementen en initiatieven in 200 locaties door heel Amsterdam, waar meer dan 2.500 artiesten en sprekers gedurende vijf dagen en nachten op zullen treden. De organisatie verwacht 450.000 bezoekers voor het evenement. Dit jaar markeert ook de langverwachte terugkeer van de ADE Pro-conferentie naar thuisbasis Felix Meritis, waarvoor de kaarten volledig zijn uitverkocht.
Lewis Capaldi geeft op zaterdag 25 februari een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. Het concert is onderdeel van de Broken by Desire to be Heavenly Sent Tour waarmee hij diverse steden in Europa en het Verenigd Koninkrijk aandoet. De kaartverkoop gaat vrijdag 28 oktober om 10.00 uur van start via Ticketmaster.
"Always Bright, the leading performance supplement company in The Netherlands, is presenting an exclusive event during the Amsterdam Dance Event with the worlds leading DJs - and no hangovers. All visitors will receive a free sachet of BrightRecover, which provides hangover relief the morning after the party. During the event, visitors can taste BrightParty - the company's social energy booster drink. The star-studded lineup includes Sam Feldt, Goldfish, Alle Farben, Retrovision, and many more. Join us for the brightest night of your life - and a bright morning after.
Armin van Buuren begint op zaterdag 22 oktober als nieuwe presentator van 538 Dance Department, live vanaf AMF. Van 21.00 tot 00.00 uur trakteert de 538-dj luisteraars op de grootste dancehits uit verschillende genres, terwijl verschillende dj's uit de line-up een bezoek aan de studio brengen.
Better Get Hit 2022
vrijdag 14 oktober 2022
Op 9, 10 en 11 september vond de tweede editie van Better Get Hit plaats. Re:Freshed Orchestra trapte de vrijdagavond af in een volle Paradox om te eindigen met een staande ovatie. Door naar de zaterdag waar onder andere SMANDEM. verraste met moderne nu-jazz, Esinam zorgde voor een aanstekelijk, vrolijk optreden, het unieke Music & Words-programma volle zalen trok, Steffen Morrison iedereen inpalmde met zijn charismatische super soul sound en Jungle by Night opging in de dansende mensenmassa. Om op de zondag het festival geheel in blues stijl af te sluiten met een steengoed optreden van Mell & Vintage Future, de Belgische BluesBones en de Britse Catfish. En hoe kun je nou beter nagenieten dan met beeldmateriaal van alle fantastische optredens? Bekijk hieronder alle foto's en de aftermovie.
Den Haag, 12 oktober 2022 – Vandaag kondigt Cem Araci, bij de meeste beter bekend als de DJ Outsiders, naar eigen zeggen het slechtste idee van Nederland aan. Namelijk, zijn eigen avond in Rotterdam Ahoy in samenwerking met B2S. De DJ, die bij menig feestganger in Nederland bekend staat om zijn explosieve energie en uitbundige performance, kan niet wachten om op 11 februari als eerste artiest een concert te organiseren de nieuwe RTM Stage van Rotterdam Ahoy. Voor Outsiders, die jaarlijks de hele wereld over vliegt om voor duizenden uitzinnige fans te draaien en samenwerkingen heeft met de grootste Nederlandse artiesten, zoals Django Wagner, Snelle, John West, The Partysquad, JeBroer, Paul Elstak en Anita Doth wordt dit een van zijn meest bijzondere avonden. Voor het eerst in zijn carrière, geeft hij een eigen show van dit formaat. Met 'Avondje Outsiders' is hij dan ook van plan ALLES uit te kast te halen. EXPECT THE UNEXPECTED en laat je door Outsiders en zijn gastartiesten meevoeren in een avond vol hits uit verschillende tijdperken en muziekstijlen.
Na een uitverkochte eerste editie in Antwerpen strijkt Secret Rave Techno neer in Club Midnight in Roosendaal op vrijdag 14 oktober
Over een week barst de 26ste editie van het Amsterdam Dance Event los en wordt Amsterdam weer 5 dagen het toneel van de internationale dance-scene. Westerunie is als een van de grootste clubs van Amsterdam dit jaar voor de 14de keer (sinds de opening in 2007) onderdeel van ADE.
Met de laatste toevoegingen van onder meer Avalon Emerson (US), Chuckie (NL), Cata.Pirata (ZA), DJ Marcelle (NL), Hyperaktivist (VE), Kölsch (DK), Lion Kojo (NL), Mama Snake (DK), Nicky Romero (NL), Oishī (NL), Peggy Gou (KR) en Skin on Skin (SD) aan het festival, heeft het Amsterdam Dance Event haar programma voor 2022 compleet. 's Werelds grootste clubfestival en meest invloedrijke conferentie voor elektronische muziek vindt van 19 tot en met 23 oktober plaats, waarmee Amsterdam vijf dagen lang het centrum is voor de mondiale elektronische muziekindustrie.
Amsterdam Soul Night
dinsdag 11 oktober 2022
Op vrijdag 4 november 2022 is Amsterdam Soul Night terug in de WesterUnie. Met 14 ( Amsterdamse acts in drie zalen die voor de gelegenheid worden omgetoverd tot de meest funky club van Amsterdam. Een volle line-up met artiesten uit de stad en een overvloed aan discobollen. De deuren gaan open om 20:30 waarna er gedanst kan worden tot 3 uur in de nacht.
Mart Hoogkamer en Donnie hebben beiden twee Buma NL Awards binnengesleept. Donnie schreef samen met René Froger de meest succesvolle single op zijn naam met Bon Gepakt. Mart en Donnie zijn gezamenlijk winnaar in de categorie Meest Succesvolle Kroeghit met hun nummer Bieber van de kroeg. In de categorie Beste Live Show ging Mart Hoogkamer andermaal met een prijs naar huis. De winnaars werden bekend gemaakt tijdens Buma NL in TivoliVredenburg.
Our House Museum
maandag 10 oktober 2022
Amsterdam Dance Event is dit jaar weer in vol ornaat terug. Reden voor Our House museum om goed uit te pakken en een divers programma samen te stellen in het museum, uiteenlopend van panels, book signings, exclusieve releases, in-store muziek sessies en meet en greets. Een breed scala aan muziekgenres krijgt speciale aandacht, met op vrijdag de officiële release van het eerste en oudste houselabel ooit, Trax Records, dat nieuw leven ingeblazen krijgt door niemand minder dan Chicago House-legende DJ Pierre, die speciaal voor de gelegenheid zal over vliegen.
We Still Believe
maandag 10 oktober 2022
Over enkele weken strijken honderdduizenden muziekfans neer in Amsterdam als het Amsterdam Dance Event zijn terugkeer maakt op het wereldtoneel. Een stralend juweel in DGTL's festivalachtige ADE-programmering is The Blessed Madonna's We Still Believe.
Waarom je naar Boarding moet gaan
maandag 10 oktober 2022
Op 29 Oktober is het tijd voor Boarding, een groots dance festival in Groningen met internationale allure. Een interview met de vijf organisatoren met de waar zij het meest op verheugen.
After well establishing themselves within the worldwide dance scene along the years, iconic Dutch duo Sunnery James & Ryan Marciano finally share their musical journey in their highly-anticipated debut artist album, 'Fundamentals', on their own SONO imprint. Not only does this release mark a milestone in the producers' careers, but also the beginning of a new chapter for them.
RAWdefinition
maandag 10 oktober 2022
Tickets gaan hard!
Let op! De ticket verkoop gaat erg hard! Heb jij nog geen tickets maar wil je er wel bij zijn? Zorg dat je op tijd je tickets koopt om eventuele teleurstelling te voorkomen. Tickets kosten €19,50 ex. fee en zijn verkrijgbaar op de website van RAWdefinition.
Buy Your Tickets Now
Breepark bestaat 5 jaar
vrijdag 7 oktober 2022
Evenementenlocatie Breepark opende haar deuren voor het eerst in 2017 en bestaat nu 5 jaar! Daarom is er tijdens de herfstvakantieweek heel veel te doen voor jong & oud.
De 55ste Mega Record & CD Fair
donderdag 6 oktober 2022
Vinylliefhebbers, verzamelaars en diggers uit de hele wereld komen samen op de grootste platenbeurs ter wereld op 12 en 13 november 2022 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.
Het is dé plek waar mensen elkaar ontmoeten om hun liefde en passie voor vinyl en muziek te delen. Er zijn tentoonstellingen, signeersessies, boekpresentaties en live optredens.
In de derde week van oktober vindt na twee jaar het Amsterdam Dance Event weer in volle glorie plaats. Heel Amsterdam staat die week in het teken van elektronische muziek en op allerlei locaties worden evenementen of talks voor het festival georganiseerd. Zo ook in de A'DAM Toren, waar dit jaar maar liefst 30 verschillende feesten onder een dak zullen plaatsvinden. Maar niet alleen het festival krijgt een prominente plek in de Toren. Zo wordt er een kunstexpositie georganiseerd in A'DAM&Co en zullen de eerste ADE talks ooit in de metaverse plaatsvinden in een virtuele versie van het iconische gebouw.
Het partymerk Desperados opent dit jaar, in samenwerking met ADE, The Cut Club in Amsterdam. Deze kapsalon meets Dance Club zorgt ervoor dat de bezoeker de headliner van de avond wordt. Met een speciaal ontwikkelde air-compressed hair styling machine, die verbonden is aan de draaitafel, creëert de DJ unieke party-kapsels op de golven van de muziek. Naast dat de gasten de headliners van de avond zijn, heeft The Cut Club ook vette line-up voor je in petto. Een van deze DJ's is Amsterdams opkomend DJ-talent BELLA, zij zal met haar beats de muziek en kapsels, op zijn kop zetten. Daarnaast draaien Lucky Done Gone en Julian Anthony, ook zij zorgen dat jij met je kapsel helemaal ADE-proof bent
Na 9 jaar festivals in Amsterdam, komt La Rêve eind november naar Utrecht. Op 26 november worden 3 zalen van de Central Studios omgetoverd tot indoor winter festival met een line-up vol melodische helden. Geen normale clubavond deze keer, maar wordt gedanst tussen 14:00 tot 01:00 in de nacht.
Amsterdam Dance Event (ADE), 's werelds grootste clubfestival en de belangrijkste zakelijke conferentie voor elektronische muziek, maakt vandaag haar conferentie programma compleet met wereldwijd bekende artiesten en leiders uit de muziekindustrie. Onder hen bevinden zich Hardwell, die spreekt over zijn recente comeback na drie jaar en het onderwerp van mentale gezondheid, een live editie van de RA Exchange podcast met Peggy Gou, Martin Garrix in gesprek met Joseph Capriati, en een live NFT minting masterclass door Richie Hawtin.
3wq
Toen de Britse DJ en producer Scott Garcia in 1997 'It's A London Thing' uitbracht, had hij niet kunnen bedenken dat het zo'n grote impact zou hebben. Nu, 25 jaar later, staat het bekend als één van de grootste, zo niet het grootste UK Garage anthem.
Grotesque Indoor Festival 2022
dinsdag 4 oktober 2022
Het Grotesque Indoor Festival strijkt in december neer in de Rotterdamse Maashaven voor de officiële editie van 2022. Met 'Back to the 80's' in de aankondiging heeft het team weer een zeer vermakelijk thema verzonnen en verwacht wordt dat het grote publiek hier zonder twijfel raad mee weet. Markeer de datum dus gauw in je agenda; zaterdag 10 december gaat het gebeuren!
Het DJ- en producerduo Vessbroz uit Waalwijk organiseert op 20 & 22 oktober hun eerste ADE-event genaamd Tikkieland. Voor twee dagen lang zal Lil' Amsterdam Centraal Station omgetoverd worden tot een Perzisch paleis. Tikkieland wordt een dynamisch en uniek concept waar, in het bijzonder, vluchtelingen in het zonnetje worden gezet.
SLAM! pakt groots uit tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Het station is van woensdag 19 oktober tot en met zaterdag 22 oktober live te horen vanuit het epicentrum van de dancemuziek;
31 oktober 2022
Now & Wow fest
Indoor Trance Festival!
27 oktober 2022
Martin Garrix 's werelds Nr. 1 DJ in DJ Mag's Top 100 DJS 2022
SLAM! presenteert nieuwe vaste line-up met internationale dj's
26 oktober 2022
Luuk van Dijk brengt debuutalbum First Contact uit
Valhalla Festival presenteert eerste namen
25 oktober 2022
TIKTAK NYE maakt volledige line-up bekend
Booming New Year met dj La Fuente op de main
Armin van Buuren, Martin Garrix, Tiësto, Afrojack & Nicky Romero (II=I) traden op voor 40.000 fans bij AMF
20 oktober 2022
Indoor Trance Festival!
19 oktober 2022
Metz kerstavond special
SLAM! verwelkomt meer dan 50 dj's tijdens ADE
Amsterdam Dance Event 2022 gaat officieel van start
Lewis Capaldi op zaterdag 25 februari Ziggo Dome
17 oktober 2022
Always Bright is presenting an exclusive event "No More Hangovers" on ADE
Armin van Buuren presenteert eerste ​538 Dance Department live vanaf AMF
14 oktober 2022
Better Get Hit 2022
13 oktober 2022
Dj Outsiders kondigt 'Het Slechtste Idee Van Nederland' aan!
Secret Rave Techno strijkt neer in Roosendaal
12 oktober 2022
Westerunie draait dag én nacht door tijdens het Amsterdam Dance Event 2022!
11 oktober 2022
Amsterdam Dance Event programma compleet
Amsterdam Soul Night
Mart Hoogkamer en Donnie winnaars van twee Buma NL Awards
10 oktober 2022
Our House Museum
We Still Believe
Waarom je naar Boarding moet gaan
Sunnery James & Ryan Marciano share their musical journey in their highly debut album Fundamentals
RAWdefinition
7 oktober 2022
Breepark bestaat 5 jaar
6 oktober 2022
De 55ste Mega Record & CD Fair
A'DAM host tijdens ADE voor het eerst talks in de metaverse
Desperados opent The Cut Club tijdens ADE
5 oktober 2022
La Rêve debuut in Utrecht tijdens laatste festival in Central Studios
ADE maakt conferentie programma compleet
Viering 25-jarig jubileum 'It's A London Thing' tijdens ADE
4 oktober 2022
Grotesque Indoor Festival 2022
3 oktober 2022
Populair DJ-duo Vessbroz presenteert Tikkieland; hartverwarmend en spectaculair event tijdens Amsterdam Dance Event
SLAM! is het pompende hart tijdens ADE