Partyflock
 
Nieuws · januari 2022
­ Nederland
Festivals zijn ontzettend leuk om naar toe te gaan, maar ze kunnen ook erg stressvol zijn om je op voor te bereiden. Dit is al helemaal het geval als je nog niet eerder naar een festival bent geweest. Je weet dan natuurlijk niet wat je moet verwachten, dus je weet ook niet hoe je je hierop moet voorbereiden. Gelukkig zullen je vrienden en vriendinnen die wel festivalervaring hebben je hierbij kunnen helpen, terwijl de tips die genoemd worden in dit artikel ook zeker handig zijn. Zo kun je optimaal genieten van de muziek en sfeer!
Hitmachine Afrojack staat dit jaar op de line up van Freshtival Weekend in Enschede. En dat is ook bijna het enige moment dat de wereldster in Nederland optreedt. Organisator Absolutely Fresh maakte zojuist de eerste namen van de line up bekend. Ook artiesten als Antoon, Brennan Heart, Snelle, Tchami en The Dirty Daddies pronken in de lijst. Het festival vindt plaats op 3, 4 & 5 juni 2022 (Pinksteren) in Enschede.
De door ARC (RecordPlanet) georganiseerde Mega Record & CD Fair gaat verhuizen van Jaarbeurs Utrecht naar de Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Op 8, 9 en 10 april 2022 zal de grootste platenbeurs ter wereld plaatsvinden in de hoofdstad van Noord-Brabant. Afgelopen vrijdagmiddag 28 januari bezegelden Cas Bosland (tezamen met Marjolein Lubbers oprichters en ex-eigenaren van RecordPlanet) en Jeroen Dona (directeur Brabanthallen) de samenwerking.
Tijdens het Pinksterweekend moet het dan echt weer gebeuren. Freshtival-organisator Absolutely Fresh hoopt na twee jaar stilte op het Rutbeek weer duizenden dansende bezoekers te verwelkomen bij de kleurrijke stages. Deze vrijdag presenteert het evenement de eerste artiesten die dit voorjaar Enschede op zijn kop moeten gaan zetten.
Elektronische live-artiest Satori brengt vandaag zijn nieuwe single 'Lalai' uit, samen met de Iraanse operazangeres Ariana Vafadari. De Nederlands-Servische muzikant, reist als producer en live-artiest de wereld over met zijn elektronische muziek. Dit is de tweede release van zijn nieuwe album Dreamin' Color dat in april zal uitkomen.
5+ stages, more than 160 artists, and living life to the fullest! Electric Love Festival is bringing the who's who of the most popular DJs in the world to the SalzburgerLand from July 7-9, 2022. In line-up phase 3, the organizers confirm performances of the DJ stars Paul Kalkbrenner and Steve Aoki. Mighty female power will be brought to the #ELF22 stages by Charlotte de Witte.
OH MY! Festival, het grootste R&B, hiphop & afrobeats festival van de Benelux, kondigt Amerikaanse rapper DaBaby aan als eerste headliner.
Op 3, 4 en 5 juni verandert Het Kasteel in Rotterdam van voetbalstadion in het muzikale epicentrum van Nederland door de komst van de nieuwe concertreeks ICONS Live. Tijdens het Pinksterweekend zullen gedurende drie dagen optredens plaatsvinden van ruim 40 nationale maar vooral internationale artiesten die hier niet eerder hebben gestaan, al heel lang niet in Nederland zijn geweest of nooit in deze combinatie hebben opgetreden. Amerikaanse wereldsterren Ja Rule & Ashanti geven op zondag 5 juni samen een exclusief concert dat onderdeel is van een reeks van R&B-concerten die dag. Op vrijdag 3 juni zullen de Snollebollekes te gast zijn naast onder andere 2 Unlimited en Paul Elstak. Op zaterdag 4 juni geeft houselegende Armand van Helden voor het eerst in zeven jaar weer een optreden in Nederland, naast Martin Solveig en Roger Sanchez.
Op dinsdag 26 april komt TIKTAK Kingsnight eindelijk weer terug naar de Maassilo in Rotterdam. Bereid je voor op spectaculaire optredens van de populairste rappers en DJ's van ons koninkrijk, waaronder de Rotterdamse rapformatie Broederliefde en hitmachines Antoon, Bilal Wahib, Bizzey en Cho!
Velen zullen verheugd zijn met de versoepelingen die het kabinet vandaag presenteert, maar festivals en het nachtleven vallen voor de zoveelste keer volledig buiten de boot. Hiermee wordt andermaal een branche geschoffeerd die bewezen op een veilige en verantwoorde manier open kan. Unmute Us roept namens de festivals en de nachthoreca het kabinet op om binnen twee weken met een volwaardig en realistisch plan te komen, zoals toegezegd in december, waarin duidelijk wordt dat evenementen en nachthoreca op korte termijn weer open kunnen op volledige capaciteit. Blijft dit uit, gaan we tot acties over.
Snowbass Festival
woensdag 26 januari 2022
Snowbass Festival is weer helemaal klaar om van de zwarte piste af te gaan. Het winterwonderland heeft goede hoop om weer 'keihard zu kunnen zaufen' en heeft deze week de line-up bekendgemaakt: "Ganz geil!"
Internationaal elektronisch festival The Crave Festival kondigt vandaag de line-up voor aankomende editie van het festival aan. Eerder maakte de organisatie al bekend op 4 juni 2022 ook voor de vierde keer terug te keren naar het grootste en meest groene park van Nederland: Zuiderpark in Den Haag. Met diverse (nieuwe) podia en meer dan 30 nationale en internationale acts biedt de organisatie een perfecte mix aan elektronische muziekstijlen en artiesten. Zo zullen er naast internationale grootheden als Nina Kraviz, Jeff Mills, Honey Dijon en KiNK ook vele opkomende artiesten en jong talent, zoals Zohar en Mafalda optreden tijdens het festival.
A little over two months after dropping his highly anticipated debut album, South African producer THEMBA is moving into 2022 with the sound of 'Modern Africa, Part I – Ekhaya' through the fourth remix of one of the album singles. Extending the remix courtesies is none other than fellow South African artist Black Coffee, whose delectable rendition of 'Reflections' (feat. Thoko) fuels the strong beliefs that reside at the core of the THEMBA's culturally inclined seven-piece offering.
Na twee jaar bouwen opent poppodium Nieuwe Nor haar deuren weer. Op dat moment is de nieuwe grote zaal klaar waarmee de capaciteit van het Heerlense poppodium verdrievoudigt. Er is in de twee zalen gelijktijdig plaats voor in totaal ruim duizend bezoekers. Tijdens de voor het publiek gratis toegankelijke openingsavond op donderdag 10 maart 2022 reikt Pop in Limburg de Limburgse Popprijs uit en zijn er diverse optredens, waaronder een spectaculaire show van The Dirty Daddies.
Vandaag maakt de organisatie van WOO HAH! x Rolling Loud de eerste 40 acts voor het festival bekend. Onder andere J. Cole, Future, Dave en Roddy Ricch zullen optreden op het festival dat op 1, 2 en 3 juli zal plaatsvinden op evenemententerrein Beekse Bergen. De line-up wordt aangevuld met internationale grootheden als Polo G, Jack Harlow, Don Toliver en Trippie Redd, en Nederlands talent waaronder KA, Frenna en Kevin. Voor het eerst krijgen bezoekers de mogelijkheid om hun festival beleving te verrijken met diverse VIP-arrangementen.
Nieuwe namen Vestrock 2022
donderdag 20 januari 2022
VESTROCK is een intiem driedaags festival dat plaatsvindt op een prachtig eiland in de stadsgracht van de middeleeuwse vestingstad Hulst (Zeeuws-Vlaanderen). Wat in 2010 begon als een kleinschalig evenement is uitgegroeid tot één van de meest unieke en ambitieuze festivals van de lage landen: een festival dat rock, pop en dance liefhebbers uit heel Nederland en België trekt, maar dat nog steeds haar vriendelijke en intieme karakter heeft weten te behouden. VESTROCK wordt dit jaar gehouden van 3 t/m 5 juni.
Besides our new RESiST area, we're adding another area to REBiRTH Festival 2022: the RELEASE area on Saturday. In this brand new area, we're going to highlight some of the rising stars within the Hard Dance scène! But that's not all…
Speel je graag online poker of wedt je liever online op voetbalwedstrijden? Lastig om een keuze te maken? Dat hoeft ook niet. Bij bet365 kun je namelijk wedden op voetbal én poker spelen. Sterker nog, dat kan tegelijkertijd. Zo lopen je voetbalweddenschappen terwijl je poker speelt. Er zijn maar weinig goksites waar je zowel voetbal bets kunt plaatsen als kunt pokeren. Bij Bet365 is dat wel het geval en kun je dus verschillende spellen tegelijk spelen.
Het Utrechtse duo Tinlicker kondigt hun nieuwe studioalbum In Another Lifetime aan wat op 18 februari uitkomt via Anjunadeep. In Another Lifetime werd in het oude Kytopia, op Terschelling en in hun nieuwe studio in Utrecht opgenomen. De aankondiging van het album volgt op de single Be Here and Now en komt samen met de release van nieuwe single You Take My Hand ft. Jamie Irrepressible, die nu uit is.
After foraging into the worlds of afro beat, neo classical compositions, Latin rhythms and ambient pop over the past eighteen months, Swiss multi-discipline composer Pablo Nouvelle is directing his music at the dance floor again. His first release of 2022, 'La Sensación Es Real' is an induction into the sound that will permeate many of his upcoming works and will prove a welcome sonic addition to every clublike setting.
Nicky Romero brengt vandaag zijn nieuwe single Afterglow uit. Het nummer betekent voor Nicky een eerste samenwerking met New Yorker GATTÜSO. De vocalen op de single worden verzorgd door Jared Lee. De dj liet de track voor het eerst in 2019 horen tijdens de Avicii tribute show en sindsdien is het nummer in en uit zijn sets geweest. Meest recent was Afterglow te horen tijdens EDC Las Vegas 2021, waardoor het nummer opnieuw gehypet werd door fans die al langer uitkijken naar de release van de track.
Vandaag kondigt Coachella Music and Arts Festival in Californië de nieuwe line up van 2022 aan. De 100ste editie van het festival vindt over 100 dagen plaats en staat bekend om optredens van de meest bekende artiesten en bands ter wereld. Dit jaar mag de Nederlands elektronische live artiest Satori daar 17 en 24 april het podium betreden. Satori keert voor de tweede keer terug naar Coachella.
Na een jaar vol onverwachte uitdagingen start Paradise City vandaag de ticketverkoop voor de zevende editie van het zomerfestival. Op 1, 2 en 3 juli 2022 zijn bezoekers opnieuw welkom op het prachtige domein van Kasteel Ribaucourt in Perk voor een onvergetelijke en unieke festivalervaring. Zoals gebruikelijk mogen muziekfans zich verwachten aan een professionele organisatie, stijlvolle podia en verbluffende licht- en geluidsproducties.
Lang leve de koning! En lang leve TIKTAK! Want op dinsdag 26 april komt TIKTAK Kingsnight terug naar de Maassilo. Bereid je voor op de populairste artiesten en DJ's van ons koninkrijk! Brak zijn op Koningsdag is een garantie, er is geen betere manier om de verjaardag van onze koning in te luiden.
Afgelopen tijd was het helaas niet vanzelfsprekend om verschillende festivals te bezoeken. Maar juist daarom is het extra leuk om, voor wanneer het weer kan, een opvallende outfit aan te trekken. Met de items van Gabberwear zou dit zeker moeten lukken! Ben jij ook helemaal ready om te shinen op je volgende festival? Ik kan je daarmee helpen. Om voor jou het kiezen van dé perfecte outfit een stuk makkelijker te maken, hier een aantal tips:
De nieuwe lockdown betekent helaas voor ontzettend veel partijen weer een enorme tegenslag. Er kan weer enkele maanden lang weinig tot geen geld verdiend worden en de financiële situatie was in veel gevallen al niet al te best. Het is voor de ondernemers dan ook wachten tot de lockdown eindelijk weer voorbij is. Zodra de lockdown voorbij is, is het zaak om zo snel mogelijk weer vol in de spotlight terecht te komen. Benieuwd hoe je dit voor elkaar krijgt? Lees dan snel verder. In deze blog vertellen we je hier namelijk meer over.
Voorzichtig mogen we er al weer naar uitkijken: carnaval 2022. Eind februari trappen we - als het goed is - het feest der feesten weer af. Weet jij al wat je aantrekt deze editie? Met het uitzoeken en bestellen van carnavalskleding begint de voorpret pas écht! Voor de vroege beslisser zetten we de trends voor 2022 alvast op een rijtje. Dit zijn de outfits waarmee jij gaat scoren.
Na de release van zijn laatste album Time was MOT toe aan wat nieuws. Tijdens de corona periode was raven de standaard geworden om toch een 'festival' mee te pakken. Vanuit deze mindset heeft MOT een switch gemaakt naar een meer underground sound.
Met de bekendmaking van een spannende en veelzijdige line-up belooft DGTL Amsterdam het festivalseizoen in stijl af te trappen, zie het als een uitnodiging om samen te komen op een dansvloer die alle hoeken van de clubcultuur verwelkomt, respecteert en viert.
Als feestbeest op Partyflock baal je waarschijnlijk stevig nu je niet meer met je vrienden op pad kunt gaan. Alles zit dicht en het weer is ook niet geweldig om te gaan stappen met medestudenten of collega's. Plannen maken kun je natuurlijk altijd. Ben je bijvoorbeeld een enorme fan van casino's dan heb je zeker een bezoek aan Las Vegas op je bucketlist staan. Niets houd je tegen om een dosis voorpret te incasseren en nu alvast je reis naar de Verenigde Staten voor te bereiden.
Natuurlijk neem je graag je mobiele telefoon mee naar een feest. Ook daar wil je immers bereikbaar zijn, appjes naar je vrienden sturen en leuke foto's maken. Door een goede voorbereiding zorg je dat je zoveel mogelijk kunt genieten van de party en je smartphone. Wij hebben de belangrijkste tips voor je op een rij gezet.
31 januari 2022
4 tips om je voor te bereiden op je eerste festival
Wereldster Afrojack doorbreekt stilte op Freshtival in Enschede
28 januari 2022
De grootste platenbeurs van de wereld verruilt Utrecht voor 's-Hertogenbosch
Dit zijn de eerste namen van Freshtival
Satori brengt nieuwe single 'Lalai' uit
Paul Kalkbrenner und Steve Aoki bestätigen für das Electric Love Festival 2022
27 januari 2022
OH MY! Festival strikt DaBaby als headliner op de zondag
ICONS Live 3-5 juni in Het Kasteel Rotterdam
26 januari 2022
TIKTAK keert terug met een Koningsnacht editie in Rotterdam met onder andere Broederliefde, Antoon, Bilal Wahib, Bizzey en Cho!
Unmute Us eist perspectief voor evenementen en nachthoreca
Snowbass Festival
25 januari 2022
The Crave Festival keert sterker terug dan ooit met indrukwekkende internationale line-up
21 januari 2022
Black Coffee carries the torch of modern africa with remix of themba's reflections
Nieuwe Nor opent nieuwe zaal op donderdag 10 maart
20 januari 2022
J. Cole, Future, Dave, Roddy Ricch en meer naar WOO HAH! x Rolling Loud festival op 1, 2 en 3 juli 2022
Nieuwe namen Vestrock 2022
19 januari 2022
My Road to the Rebirth Mainstage: DJ contest
18 januari 2022
Voetbal en poker, een prima combinatie bij Bet365
Utrechts uo Tinlicker kondigt nieuw album in Another Lifetime aan
14 januari 2022
Pablo Nouvelle returns to his club roots with new single
Nicky Romero brengt nieuwe single Afterglow uit
Nederlandse artiest Satori treedt op tijdens Coachella 2022
13 januari 2022
Paradise City krijgt hoogste onderscheiding van A Greener Festival en behoort daarmee tot de groenste festivals ter wereld
12 januari 2022
TIKTAK keert terug met een Koningsnacht editie in de Rotterdamse Maassilo!
11 januari 2022
Flaneer op je favoriete festival met Gabberwear!
De lockdown knallend weer uitkomen? Zo doe je het!
7 januari 2022
Wat trekken we aan met carnaval? Een paar tips voor vroege beslisser
6 januari 2022
MOT zoekt de underground techno op met nieuwe Rave EP
DGTL kondigt line_up en derde dag aan
5 januari 2022
Las Vegas: feest- en gokwalhalla van de wereld?
Bereid je mobieltje voor op de volgende party