Partyflock
 
­ Nederland

Studenten in Den Haag feesten voor Zuid-Soedan

gepubliceerd door , op
Studentz
6 februari 2012
Aesthetic Events organiseert samen met het ACKU buro en Den Haag Vliegt het Studentz070 feest op vrijdag 24 februari 2012 in de RAC Hallen Den Haag. Dit is het grootste HBO studentenfeest in de RAC Hallen Den Haag. Er zijn kaarten voor zo'n 5.000 studenten beschikbaar. Studentz070 staat volledig in het teken van Den Haag Vliegt. Wie wil er nu niet met zoveel studenten feesten voor een goed doel?

Haagse studenten betrekken bij hun leeftijdsgenoten in Zuid-Soedan. Dat is wat geprobeerd wordt met de organisatie van Studentz070. Het is de eerste keer dat er zo'n groot studentenfeest georganiseerd wordt in samenwerking met een goed doel. Tijdens dit Big Event wordt niet alleen keihard gefeest, er zijn daarnaast nog andere activiteiten mogelijk die in het teken staan van AMREF Flying Doctors. Studenten kunnen op verschillende manieren hun betrokkenheid en steun tonen. Met het opgehaalde bedrag kunnen zo'n 25 jonge mensen in Zuid-Soedan worden omgeschoold naar artsen. Vele van hen waren vroeger soldaat, maar willen zich hierbij neerleggen en iets goeds voor de wereld betekenen. Jij kan als feestende student samen met 4.999 anderen een steentje bijdragen.

Tijdens dit event zullen artiesten aanwezig zijn als Erick E, Artistic Raw, Ziggy Stardust in samenwerking met een saxofonist, Undercontrol en nog vele anderen. Zij zullen ervoor zorgen dat dit feest een onvergetelijke herinnering wordt. Mis dit gigantische event niet en bestel nu je kaarten.

Toelichting
Den Haag, de Internationale stad van Vrede en Recht is vanaf 21 september 2011 bezig om zich een jaar lang in te zetten voor AMREF Flying Doctors in Zuid-Soedan. Zo is het project ''Den Haag Vliegt'' tot stand gekomen. Het doel van Den Haag Vliegt is om 25 jonge mensen in Soedan de mogelijkheid te bieden binnen 3 jaar een opleiding voor arts te voltooien. Met de overige financiering wordt onder andere de Kinderafdeling van het ziekenhuis in Maridi gerenoveerd.

Boiler Plate
Het ACKU buro is een cultuurbureau die speciaal gericht is op studenten in Den Haag. Zo geeft het ACKU buro een overzicht van alle culturele activiteiten die in Den Haag plaatsvinden die gericht zijn op studenten. Ook organiseert het bureau zelf regelmatig leuke activiteiten als Happen & Stappen en de studentenintroductie Oh Oh Intro.

Voor meer informatie over het feest, ga naar Studentz Party.nl of Facebook.com.

2 opmerkingen

 
:')