Partyflock
 
­ Nederland

Pinkster beach festival met trance toppers

gepubliceerd door , op
69Slam
31 maart 2011
Feest69Slam · Pinksterbeach festival
Datumzondag 12 juni 2011
Winactie69Slam actiegesloten
LocatieRiche
Met de eerste warme zonnestralen van 2011 en het kwik dat nu boven de 20 graden gaat, krijg je vast al de kriebels. De gedachtes aan zon, zee, strand, rosé en een te gek strand feest. Free2party houd van al deze ingrediënten en komt daarom in samenwerking met 69Slam en Fresh FM met het lekkerste strand feest van het jaar. '69Slam Pinkster Beach Festival 2011'. Vanaf één van de leukste Beach clubs van Nederland. Wil je dit allemaal meemaken dan kun je het Pinksterweekend van 2011 afreizen naar de Hollandse Costa. Afgelopen jaar met 27 graden werd het ook één van de lekkerste dagen tijdens de Pinksteren die toen zelfs in de maand mei viel. Dan dit jaar ook nog met een scala aan top artiesten op deze mooie unieke mediterrane locatie aan zee kun je er al niet meer om heen om hier niet bij te zijn.

De line-up:
In middels heeft Tiësto het In Search of Sunrise stokje overgedragen aan Richard Durand,
Richard die met zijn album 'Always the Sun' al hoge ogen gooide met zijn vernieuwende sound is er dan ook trots op dat hij de nieuwe vaandeldrager is van deze mooie ISOS compilatie. Richard Durand staat tijdens 69Slam Pinkster Beach prime time op main-stage als de zon ondergaat. Samen met trancesetters als Cor Fijneman, Dazzle en up-coming reizende ster Renji zullen zij door Riche de heerlijke trance-vibes laten klinken.

Om deze heerlijke zwoele zomerdag dag in juni af te maken zijn er ook nog een aantal andere artiesten uitgenodigd . DJ José, Jurgen van Fresh FM, Miss Melody van de Salinas feesten aan het strand en Mike S de resident van Crazyland en B.I.T.C.H. om je te trakteren op de lekkerste house, tribal, deep- en techhouse. Als laatste natuurlijk ook de residents Dennis Von Dutch, Raoul Coolman die afgelopen jaar ook voor een hete Breeze zorgden.

De locatie:
Vanaf één van de mooiste locaties aan de Nederlandse kust, tussen het strand van Bloemendaal en Zandvoort, ligt Riche . Zelfs wanneer de weergoden niet meewerken hoeft men zich geen zorgen te maken, Riche beschikt over een unieke overkapping die bij minder mooi weer ingezet kan worden zonder ook maar iets van haar schoonheid in te hoeven leveren.

Bereikbaarheid:
Kom je met het openbaar vervoer? Dan stap je pal voor de locatie uit! Mocht je komen lopen vanuit Bloemendaal of Zandvoort, dan ben je binnen 10 minuten bij deze beachclub. De voorzieningen om te parkeren zijn bij deze beach club zijn eveneens uitstekend geregeld. Parkeren kan in de directe omgeving van de locatie.

3 opmerkingen

Hopen op mooi weer :D
 
Gaat een lekker feestje worden .. zeker met het weer wat we momenteel hebben.
Erg veel zin in dit openingsfeestje van deze prachtige locatie (Y)
 
Artiest Renji
Als dat geen klapperrrrr wordt!?!

:bounce: