Partyflock
 
­ Nederland

Touch @ the Sea - The music, the feeling, the special Touch

gepubliceerd door , op
Op zondag 21 juni 2009 zal op een geweldige unieke locatie een exclusief en uniek feest worden georganiseerd. Op de grootste beachlocatie in Europa, Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee komt weer een wereld vol met verrassingen, bijzondere en creatieve ontmoetingen. Het publiek zal getrakteerd worden op een zeer krachtige line-up van 's lands top DJ's en snel stijgende up-coming sterren. In 1 area zullen San, Santito, ElSandro, Bas & Ram, ElSandro, Mike S, Miss J en Joia Vita je meenemen met muziek die hen inspireert. Deze heerlijke beachdag, die al om 14.00 uur begint, staat volledig in het teken van verbinding en gelijkwaardigheid en elke bezoeker wordt als VIP behandeld. Eén van de hoogtepunten is vocals Jerry Given, die in 1 jaar 115.000 cd's heeft verkocht. Samen met San geeft hij een spetterend optreden. Vaste vocals/MC resident Mai zal je weer kippenvel gaan bezorgen met haar uitstraling en haar weergaloze stem. De 2e area wordt bezet door jong en oud talent. Marcel Gieskes, Alberto V, Block & Crown, Roch, Mathon en als klapper op de vuurpijl de trancesterren Bas & Ram, die dit event binnen gaan afsluiten. Het zal hun laatste beachoptreden zijn van een indrukkwekkende carrière. Lees meer over de dj´s op www.touchevents.nl

Met gepaste trots organiseert Touch Events deze derde editie van Touch at the sea. Al na de eerste aankondiging werd het bewijs geleverd dat er veel behoefte bestaat aan een kwalitatief hoogwaardig concept voor een normale prijs. Klasse, sensualiteit, stijl, een zeer positieve boodschap en een feest met inhoud. De kaartverkoop was nog niet gestart en de kaarten vlogen over de toonbank. De vaste bezoekers komen uit heel Nederland, Belgie en Duitsland, die uitgekeken zijn op dure feesten waar vaak niks tegenover staat. Voor de organisatie is dit het 8e dance-event, die te boek zal gaan als de beste good-feeling party van 2009. Een feest waar iedereen gelijkwaardig is, anders is en met gevoel. Go with the flow met andere leuke mensen onder de sterrenhemel van Bloemendaal, waarbij het niet uitmaakt wat je bent of doet, maar wie je bent als mens. Deze dag mag je 100% écht jezelf zijn met als belangrijkste boodschap dat alleen jij bepaalt hoe je dit feest gaat ervaren.

Laat de wind door je haren waaien en geniet van het prachtige uitzicht over de Noordzee. Snuif de zilte zeelucht op en zie met het blote oog de ondergaande zon. Touchfeesten zijn inmiddels een begrip in partyland en weten feesten neer te zetten voor een strakke prijs. Geniet van de alleen maar leuke mensen, een line-up om van te smullen, de vette locatie, een fotoshootarea, bijzondere verrassingen en ontmoetingen. Al direct bij de entree op de rode loper zul je het gevoel krijgen dat je echt welkom ben. Touchgirls staan klaar om alle gasten te begeleiden, want iedereen is VIP en zij zullen jou het gevoel geven dat jij er echt toe doet. Er komt entertainment, dansers, een echte modeshow van Clubwear, tarotkaartenlezer, healers en massage en natuurlijk ontvang je bij het vertrek een warme goodbye hug.

Touch at the sea is dus niet zomaar een party. Originaliteit, kwaliteit, exclusiviteit, intimiteit en een onovertroffen sfeer waar wij voor staan, zullen er voor zorgen dat je deze dag en avond niet gauw zult vergeten. Voor de echte liefhebber die echt eens wat anders willen dus een must. Een feest als dit maak je niet vaak mee. Meer info op de site en meld je aan voor de mailinglist op www.touchevents.nl. Je wordt dan automatisch geïnformeerd als er nieuws is of als er extra arrangementen beschikbaar komen. Beachclub Vroeger heeft een grote binnen en buitenlocatie, die zo nodig is te overkappen, dus ook bij minder weer is het er goed vertoeven. Tijd: 14.00 tot 00.00. Let op, de voorverkoop sluit op 18 juni 2009. De dresscode is happy Beachwear maar er is een voorkeur naar wit (niet verplicht). Ook op 15 augustus zal het Touch Events weer neerstrijken op deze locatie. Dan komt In Touch with Your With Your Children. Een unieke dancehappening op het strand voor volwassenen met kinderen. Meer hierover binnenkort in een aparte nieuwsbrief of lees er meer over op de site.

12 opmerkingen

Mooi weer, dat willen we hebben volgend weekend:P Helemaal leuk feest dit:yes:
 
Voor iedere dag staat er al een zonnedansje gepland...
We hebben er zin in!!!!
 
Uitspraak van !:bounce:! op zondag 14 juni 2009 om 13:06:
mooi weer, dat willen we hebben volgend weekend

Dat hebben wij zeker want dan zitten wij in griekenland... maar dit feest wordt zeker een toppertje!!!
laatste aanpassing
Heel veel succes Andy, Karin en modellen :knuffel:
 
je hebt gelijk Andy,jullie staan zeker voor een onovertroffen sfeer,
er komen altijd veel leuke lieve mensen,en ookal schijnt het zonnetje niet,
bij 'vroeger' is het zondag een en al zonneschijn door alle blije gezichten!!!

tot zondag allemaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
1st word er zondag morgen vaderdag geviert.dan brengen we onze jongste spruit naar opa en oma.deze mag pas 15 aug mee naar in touch with your childeren.andy is altijd op zoek naar wat nieuws.super feestjes.maar s`middags komen we met onze oudste dochters zeker een dansje maken.tot zondag kitty en murvin
Het mooie weer gaan we gewoon afdwingen het wordt een TOP dag ;) Zin in! Ook mijn meiden zijn er helemaal klaar voor en we gaan voor een aantal mooie sets zorgen! (K)
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
heerlijk dit hoor. heb er zin in... was vorig jaar ook al top... dit jaar zon er bij en nog topper.. :)