Partyflock
 
­ Nederland

Laatste informatie Citymoves op Grote Markt in Groningen

gepubliceerd door , op
De grote Markt in Groningen is een waanzinnige locatie en bied ook dit jaar weer locatie aan Citymoves 2009. Midden in de oude binnenstad naast de Martinitoren en het stadhuis zullen ook dit jaar weer duizenden bezoekers de Noordelijkste editie van Citymoves bezoeken.

Citymoves Groningen staat garant voor spektakel. In 2007 werd de Martinitoren nog gebruikt voor een samenspel met Armin van Buuren en in 2008 besloten feestgangers om vanaf balkons, daken en vanuit de ramen van de omringende huizen het feest voort te zetten. Kortom, Citymoves is populair in Groningen. Op maandag 1 juni, tweede Pinksterdag, is het weer zover!
De organisatie verwacht dit jaar grote drukte op de Grote Markt. Zoals het er nu uitziet gaat het een extreem mooie zomerse Pinksterdag worden! Kom dus op tijd want het terrein zal naar verwachting snel helemaal vol staan! Let op: vol = vol!

Timetable Citymoves Groningen
14.00 - 15.00 Sebastian Davidson
15.00 - 17.00 Sunnery James & Ryan Marciano
17.00 - 18.45 Erick E
18.45 - 20.30 Remy
20.30 - 22.00 Richard Durand

Weersverwachting
Maandag 1 juni is een dag met veel zon en een gemiddelde temperatuur van zo'n 23 graden.

Parkeren
Parkeren op de Grote Markt is uiteraard niet mogelijk. De meest nabij gelegen parkeergarage is (betaald) Naberpassage, Centrum

Webcam
Citymoves Groningen (en alle andere edities) is nu ook live te volgen via de webcam! Op deze website zal aan het begin van iedere editie de webcam actief worden en zenden we live beelden van het terrein uit.

Pinnen
Op de Grote Markt zijn kassa's met pinautomaat aanwezig.

Kluisjes
MyLocker zal de kluisjes op het terrein verzorgen. MyLocker biedt een standaard locker, een lady locker (roze en voorzien van een spiegeltje) en een large locker aan. Alle bezoekers kunnen hierin hun spullen veilig achterlaten, zodat iedereen zonder zorgen van het feest kan genieten!

Twitter
Via Twitter kun je de hele dag volgen wat er tijdens het feest allemaal gebeurd. Door middel van kleine tekstberichten en foto’s houden wij, samen met de bezoekers op het terrein, iedereen op de hoogte! Als je een account aanmaakt en ons volgt via Twitter dan kun je ook reageren op onze berichten en foto’s!! Maak dus snel even een account aan!

Youtube
Ook op ‘YouTube’ kun je terecht voor de laatste Citymoves beelden, commercials en interviews. Meld je aan voor de ALDA Youtube en bekijk altijd de leukste en meest recente video’s.

Foto & Video
Van Citymoves Groningen zullen uitgebreide video en foto verslagen terug te vinden zijn op deze website! Kijk dus na Citymoves Groningen of je jezelf nog ergens terug kunt vinden!

Check ook www.citymoves.nl

13 opmerkingen

 
Hopelijk beter georganiseerd dan vorige week in Den Bosch; veel te weinig bars, veel te weinig toiletten, veel te weinig barpersoneel en tot overmaat van ramp ook te weinig drank zodat om 20 uur alleen nog water te verkrijgen was. :frusty:

Dus het citaat uit bovenstaand nieuwsbericht; dat Citymoves garant staat voor spektakel; het is maar hoe je dat bekijkt :lol:

Het enige wat het goed maakte was de zon en de DJ's die hun best deden. :bounce:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 52097, 65558}
Vorig jaar was t in Grunn ook TOP(y) , zal dit keer ook wel zijn.
Afgelopen zondag in Enschede was het ook top ;)
tot maandag(h)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3373, 3117}
kom natuurlijk even kijken! :D
Uitspraak van Djoshua op donderdag 28 mei 2009 om 16:22:
kom natuurlijk even kijken

:cheer:
 
Eem loereng, biertjes kapeng
moet werken:S... maar hoef maar tot half 5:D
mss daarna er nog ff heen;)
Uitspraak van Djoshua op donderdag 28 mei 2009 om 20:18:
kom je ook?

:yes:
Uitspraak van MarrieMarrie op donderdag 28 mei 2009 om 22:49:
ik misschien ook wel

woeiii :cheer:
en niet misschien gewoon komen B) ff drankje doen :9