Partyflock
 
Forumonderwerp · 20515
­ Nederland
Chica en ik willen een keer naar de Time Out en nou was mijn vraag... wie is daar wel eens geweest en kan mij wat meer erover vertellen...

Ik hoorde dat de leeftijd vanaf 16 is.. is het dan niet zo dat er allemaal van die (nog) jongere gasten lopen.. van die kleine iniminiepubers om het zo even te zeggen.. En de sfeer hoe is die daar??

NOu ja, vertel in ieder geval maar wat over de Time Out :P
ik ben wel vaker in de Time Out geweest, het publiek wat er komt is heel gevarieerd.. qua leeftijd maar ook qua stijl. Tis echt niet raar als je ineens onwijs alternatieve mensen rond ziet lopen. Maar dat komt doordat er verschillende zalen met een verschillende soort muziek zijn.. al met al vermaak ik me meestal wel als ik in de TO ben. Tis nie dak er elke week zou heen willen gaan, maar 1 keer per half jaar ofzo issut het wel leuk!

(K)
 
Op vrijdag neemt Mental Theo zijn programma op en gaat hij meestal tegen sluitingstijd even wat gouwe ouwe plaatjes draaien. Maar op vrijdag is de grote feestzaal dicht terwijl daar op zaterdag altijd een goeie coverband staat!!

Ik heb alleen, als bewoner van midden nederland, weleens moeite de diverse dialecten te transporteren in duidelijk Nederlands. M.a.w; ik versta sommige mensen daar niet zo goed ;-)
Ik ben er twee keer geweest (allebei de keren op de vrijdag) en het is wel aardig... niks meer, niks minder. De hoofdzaal is gewoon zoals de hoofdzaal van elke discotheek in een klein dorpje of stadje: voornamelijk commerciele dance, met af en toe wat pop erbij. Dan is er nog een kleiner zaaltje waar de eerste keer dat ik er was hardstyle werd gedraaid en de tweede keer draaide DJ Montana er de sterren van de hemel (y). Publiek daar is alleen wel een beetje lomp, typisch top 40 publiek (zo stond op 3 man na IEDEREEN aan de kant tijdens de set van Montana).
Als we gaan wordt het sowieso op een zaterdag...

En Danielito... mn broeder is toen helemaal niet met jullie meegeweest toch?!?!

En Idd de Time-Out in Gemert!!!
www.time-out.nl

:D
Ja tuurlijk kan ik daar wel gaan kijken, maar ik vind de mening van andere mensen die er geweest zijn toch veel meer gelden! Daar hecht ik meer waarde aan! Op een site staat toch alleen maar het leuke en ze kunnen daar van alles neer zetten om het maar leuk over te laten komen...
 
Oh....maar hij is er echt weleens geweest. Ja, het publiek heeft wel iets lompsm iets boers maar daar mag ik niets over zeggen want ik kom zelf ook uit zo'n boerendorpje ;-)

Hebben anderen er hier trouwens ook altijd zo'n moeite mee om de Time-Out te kunnen vinden??????????? :P

Juutje, en je weet nu meteen wie van PF je daar kan verwachten!
laatste aanpassing
Nou, dan zal ik wel blond zijn... want ik heb nog niemand van PF gehoord die er weleens op zaterdag heen gaat...

En ik heb die site eens bekeken, nou sorry maar er staat niet eens iets boeiends op!!

En wrom is het zo moeilijk te vinden dan??
laatste aanpassing
 
Daar komen jullie zaterdag wel achter, gna gna gna :devil:

Er gaan weleens mensen van PF heen, hoor...
 
woon er nog geen 2 km vandaan, maar als ik er 1ns in het jaar kom mag ik mun handen klappen...

ieder zun ding maar ik vind het een ballentent voor boeren.
 
tijd is om.......kan niks te weten te komen....tijd is om
 
Ik smeek jouw pardon????????
 
pardon LUL
 
Tis best aardig juut, maar verwacht niet teveel. then again, wat ik van de starlight van jou en marie begrijp verschilt het heel weinig, en is het zelfs waarschijnlijk leuker
 
Hier ga ik effe niet op in. (heb ik érg veel moeite mee, mijn handen jeuken nu al!!!)
 
moet ik ff krabben?
Time out vind ik altijd erg gezellig, vooral omdat ik vaker in de hardhouse/trance zaal sta. Nooit druk en er wordt altijd lekker gedraaid, leeftijdscontrolle is er altijd wel. Maar er lopen ook veel meisjes rond waarvan je zegt w0w die ziet er best jong uit.
Als je niet in de top40 zaal gaat staan dan valt het allemaal reuze mee en kun je er makkelijk een gezellige avond van maken. :)
 
De feestzaal is het leukst!! (y)

..en boven heb je de 18+ zaal....
laatste aanpassing
Nou juutje, het wordt nog niet eens zo heel erg afgezeken! niet erger dan starlight in elk geval! tja we moeten maar is kijken wat we doen.. ik heb in elk geval 2 plaatsen in de bus.. en k denk dat die man wel weet waar het is danielito dus we hoeven niet heel bang te zijn dat we het niet kunnen vinden!!

wat leuk een 18 plus zaal :@ haha maarja k denk dat k me zoals overal er best zal kunnen vermaken! maar dat kun je toch nooit van tevoren zeggen!
 
redlijk goedkope drank trouwens.. (y)

Gaan jullie met een bus?? Gaan jullie met de Hilversumse korfbalvereniging in het kader van teambuilding ofzo??? (geintje, kom op!!)
Als ik dit hoor kan je net zo goed naar Hollywood gaan zit denk ik weinig verschil in :s
Nee niet met mensen uit hsum!!! Dussuh!!! Maar Mar weet je al hoe laat die bus vertrekt??
laatste aanpassing
Maar wat vind jij dan niet goed aan de Time Out Alexander??
Ik vind het helemaal niets; veel te boers voor mij...:S Dit is uiteraard persoonlijk en hoeft niet voor iedereen van toepassing te zijn..;)
En nog wat... hoeveel kost de entree??

2 Prhyme -> vond je het alleen niets omdat er veel boeren rondliepen??? Dus de muziek etc. vond je wel goed??? :S
laatste aanpassing
 
2x de helft en 4 x een kwart
 
€ 5,-
Nee ik ben nooit naar de Time Out geweest maar als ik deze verhalen vergelijk met Hollywood in Rotterdam... lijkt het wel hetzelfde, denk alleen dat Hollywood meer te bieden heeft
Juutje: het karakter van de mensen en de instelling, de manier van kleden, het doen en laten van de mensen.. dat soort zaken. Muziek vind ik persoonlijk ook niet echt om over naar huis te schrijven.... heb het niet zo op top-40 muziek en in die ene zaal wordt ook niet zo relaxed gemixed... voornamelijk ook ff te trancy enzo...:S
 
Het is ook echt een tent die je met een korreltje zout moet nemen maar ik denk dat het voor Juutje en haar vriend(inn)en (ik ken ze wel een beetje :D ) een hele leuke tent is.

Af en toe wordt er best leuk gedraaid in de grote danszaal, er staat altijd een goeie coverband in de feestzaal, in dat kleine zaaltje draaien ze stevig met af en toe op het einde wat Hardcore (op verzoek), je kan er eten(niet aan te raden :X ), je hebt een kroegje waar je mini-biertjes kan zuupen, je hebt boven nog twee zaaltjes, je kan er gratis parkeren en het kost je aan entree maar € 5,-. Het is lang niet hetzelfde als een feest ofzo dus moet je er gewoon met een hele relaxte instelling heengaan en dan komt het E-OkE in orde!!
laatste aanpassing
Hahahahha, nou Danielito..... we zullen eens kijken of je me goed kent... Kijken of ik het er leuk ga vinden... Een kleine test ;)

(en waarom moet je het met een korreltje zout nemen? omdat het toch wel een beetje kidserig is??)

BEn je ziek geworden van het eten dan moppie hihi ;)

Als ik het zo hoor, ga ik me er denk ik wel vermaken, wat denk jij er van Mar??
laatste aanpassing
Ik denk dat het wel gezellig word.. het is weer is wat anders!! enne wij maken er wel een feestje van!! wat denk jij? heb je thuis al overlegd?!
Hahahaha, nee... ik zeg dat ik een verjaardag heb in Amersfoort en dat ik geen zin heb om zo laat terug te gaan naar Hsum en dat het dan wel wat is om bij jou te blijven pitten.. (hopen dat ze niet aanbieden om me te komen halen hahahaha..) kZeg ook nog dat we in Amersfoort uit zouden gaan... Nou is ook waar, alleen veranderen de plannen zaterdag misschien een beetje, want niets is nog zeker
 
Ik ben er ook geen fan van. Boeren, kleuters en wat ander volk wat ECHT niets beters te doen heeft. Meer smaken kan ik zo niet bedenken.
Hmmmmzzz Time Out in Gemert... Als je van discotheken houd is dit in principe een van de moooiere van Nederland. Behoorlijk groot en best wel nieuw alles. Drank is ook lekker goedkoop en er is ook genoeg te eten. Het volk dat er rondloopt is eigenlijk hetzelfde als in Starlight en daar vermaak je je toch ook best? Ik ben er 2 of 3 keer geweest en me telkens best vermaakt hoor. Het is weer eens wat anders en in de bus waarmee we gaan is het sowieso al feest dus...... ik zal je zaterdag wel tegenkomen of nie dan?
Ja ik denk het ook hahah, moet je niet weer de hele tijd met je armen over elkaar gaan lopen hoor :P... hahahaha..

Wordt vast wel gezellie, niet dan!
heb bovenstaande berichtjes niet gelezen.

maar mijn mening over de time out is dus best negatief.

ik ben er zelf veel te veel geweest (mischien komt het daardoor).
maar er is bijna elk weekend wel ruzie
of je hoort elk weekend wel een verhaal dat een of ander meiske ongevraagd op intieme plekjes is gepakt (voornamelijk in de R&B zaal, hoe kan het ook anders)

er zijn maar weinig mensen die er met een smile rondlopen (uitzondering van mensen die :waus: zijn)

personeel op zich is wel aardig, maar er zijn een paar mensen die ik wel iets kan aandoen (tenminste het personeel van vorige jaar, ben er al bijna een jaar niet geweest, en dat wil ik ook houden zo)

en de meeste beveiliging mensen zien er ook uit als je hun iets aangedaan hebt (sjagie dus)
laatste aanpassing
 
Tja, lachen is ook een vak :D
Voor ons niet zo moeilijk he Danielito??? :)
Time Out? Don't make me...wahaha
TBoy, vind jij het zo k*t dan?? Kan je me vertellen waarom dan????
Nou kijk, voor een bepaald publiek is de Time Out misschien helemaal geweldig...maar voor het publiek die graag naar parties gaan is het anders...ik denk dan dat je in slaap ga vallen als je niet omver wordt gelopen door ieniemienie feestbeestjes. Het is eigenlijk ookniet te vergelijken. Het is nog echt een discotheek...soms een kinderdisco, vandaar dat het niet bij mij in de smaak valt.
Ja, maar kijk, niet iedereen gaat elke week naar 'parties' dus dan kan de Time Out toch iets leuks zijn om eens heen te gaan...
ah ja wat zal k er eens van zeggen!! geluk ga k nie elk weekend naar feestjes.. dus zal k me best vermaken?! en die smile :D die komt vanzelf wel!!!!
NOU die :D:D:D:D:D:D is er denk ik zo!! hahaha...





hihi
laatste aanpassing
 
Ik ben er een paar maanden geleden geweest en toen hadden ze een feestje georganiseerd genaamd Inferno...

Ik had ook zoiets ohhh..nee naar de Time Out..maar Inferno was een top feessie en er liepen niet allemaal van die kleine pubers rond..

Ben ook een keer gewoon op een zaterdag geweest maar nee mij niet gezien.
die in gemert is vet!!! Tenminste, toen ik er was. heel gezellie
Op vrijdag vaak wel leuk. Op zaterdag niet.
wrom is het op zaterdag minder leuk dan, dan op vrijdag??? wat maakt het verschil??