Partyflock
 
Forumonderwerp · 17800
­ Nederland
Oftewel voor alle meiden die dat geslijm over zich heen krijgen.Er zijn al zat topics geweest van mensen die het geslijm zat werden, maar nu de vraag aan jullie zelf:
Worden jullie er nou nooit eens moe van, dat er bij elke foto van jullie 30 berichtjes staan: 'jullie zijn toppers' ' lekker' 'geweldig' ? (vaak van mensen die je nog nooit hebt gezien geloof ik...)

Of vind je elk berichtje weer leuk om te lezen?? Want 9 van de 10 zet dat neer in de hoop ooit een PB-tje van jullie te krijgen.... :-D
laatste aanpassing
JIj wil alleen maar aandacht van ze krijgen met dit topic ;)

Je bent dus precies hetzelfde als "die gasten die slijmen" :D
laatste aanpassing
ja dus bij deze, stuur maar raak( ja het is zondag hoor)
2 alexander...zo'n reactie zoals die van jou zat ik al op te wachten... Ik wil gewoon gefundeerd antwoord. (Ik ben sowieso al aardig verliefd en heb bijna wat met diegene, dus dat soort ideeën zitten absoluut niet achter deze topic..)


Ik had hier namelijk ook wel neer kunnen zetten: 'wat zijn er toch stakkers op deze planeet, die bij elke foto van een knappe meid: lekker, jammie enzo lopen te schreeuwen.." . natuurlijk zitten er wel leuke reacties bij en kun je een keer zeggen: 'mooie dames' ofzo.., maar over het algemeen zijn het domme eentonige opmerkingen.
laatste aanpassing
 
Goed topic (Y)
Hey Yo ik loop je maar te dollen ISIOS ;)
2 MDMAarten: Digle kan hier ook een goed antwoord geven...

2 alexander :-D ik ben moe en totaal niet scherp vandaag ;-), maar wat vind jij er dan wel van?
laatste aanpassing
Nah ik vind 't gewoon triest... maar das mijn mening om elke keer maar weer iemand als een stuk vlees te beschouwen (zal met deze opmerking wel weer een hoop gasten over mijn heen krijgen hehe niet letterlijk dan he ;) )

Mensen met respect behandelen is belangrijk en natuurlijk is 't leuk om te horen dat je er leuk of goed uitziet... maar lijkt me wel dat je op een bepaald moment denkt van HEy niet weer he, zijn toch vaak van die playerachtige opmerkingen
'zal met deze opmerking wel weer een hoop gasten over mijn heen krijgen '

dat interesseert me geen ruk...

maar verder zeg je precies hoe ik erover denk en wat ik van de dames ook wil weten, zijn ze het niet zat om als een stuk vlees te worden gezien?
laatste aanpassing
 
2 isios: Yeppes :D
 
mooi toch al die lekkere geile tjiks hier op de foto...kiekuh hoor, hebbie altijd wat te kijken...
Goed topic isios, ik vroeg me dat ook al af. Heb er zelf gelukkig niet zoveel mee te maken, en ben blij toe dat ik niet al dat geslijm over me heen krijg, kan een geintje over een platgedrukte neus of scheef oog van mezelf veel meer waarderen dan dat duffe geslijm.

Ik heb dat aan sommige PF'ers die dat eerst bij mij deden juist duidelijk gemaakt. Vind het irii, ik weet zelf dat ik best een geinig koppie heb en ben ook blij me mezelf, daarvoor heb ik niet continu bevestiging nodig van andere mensen.

Het commentaar bij de foto's van Poekie vind ik het ergst, echt alleen maar geslijm over dr kontje en dr leuke koppie. Allemaal leuk en aardigh, maar kom op he, dat meissie heeft veel meer in dr mars. Het is een lieve meid met wie je ook goed kunt praten en het is zo jammer dat ze door zulk geslijm neer wordt gezet als enkel en alleen een sexsymbool, anderen daar weer jaloers op worden, of wat dan ook, er ontstaan relletjes...

Gewoon heeeeeeel jammer en idd dames, leg eens uit, worden jullie dara niet simpel van? Of zoken jullie echt steeds opnieuw naar bevestiging? Explain!!!!
 
eerlijk is eerlijk Wacky, tis ook wel duidelijk WAAROM vooral Poekie die aandacht krijgt...
Hey isios, je bent echt een topper en geweldig!!!!!!




(stuur je me een pb?)
Zelfs IK wordt er moe van en ik ben geeneens een lekker wijf.Pahaha :D. Soms is het echt om te kotsen wat er onder die foto's wordt neergezet.dikke vette PUKE!!!

Trouwens dit doet me gelijk denken aan Monique...Die zit hier ook niet meer he?? Kan me goed voorstellen als dat kwam door al dat geslijm van iedereen.

GREETZ!!
laatste aanpassing
 
ja, dan zou je bijna gewoon geen foto meer neer willen zetten
Heej Bellemans, lekker lief technonegertje van me, ik vind je leuk. En lief...en je bent ook zo aardig! DDuimpje omhoog hoor, ga zo door. Toffe outfits ook altijd...

Hehehehhehe

Oftwel: neuken???

;-)
Bwhhehee :p
Rare :D

GREETZ!!
HEt is gewoon bijna standaard dat wanneer een meid op een foto staat gelijk alle gasten met openhangende bek staan te kwijlen... kan er echt slecht tegen en wordt er meestal ook erg aggres... van ;)

Hoe simpel ben je kom op zeg
Ja Alexander, ik vraag me dan wel eens af of ze serieus denken dat zo'n tactiek werkt...Ik persoonliojk knap echt gelijk af als iemand me zo benaderd zonder me te kennen. Kijk een complimentje is leuk natuurlijk, maar als je van eenzelfde gozertje tot 20 keer toe te horen krijgt dat je het geilste ding van PF bent, en je hebt dat gozertje nog nooit gezien....%)

Komen ze op je af op een feest: "heej jij bent toch wackiejacky, de mooiste vrouw van PF?"

"euh....ik ben Jacqueline hoor, heb ook nog ene leven...en wie de neuk ben jij voor klein opdondertje?"

"ik ben je aanbidder X, weet je dat dan niet?"

"nee ik onthoud altijd alleen maar belangrijke zaken, sorry! "

;-)
laatste aanpassing
lol die is goed :D

beetje jammer dat sommige meiden er wel intrappen
hahaha het feit alleen al dat ze op je afkomen met de vraag of opmerking eyyyyy jij bent DIE EN Die DE *puntjuhpuntjuhpuntjuh*van partyflock.........naah afknapper!
Hehhehe ja TRB weet daar wel raad mee, zelfs als ik op dr afstorm voor een ontroerend welkom draait ze dr kop weg en zegt ze "Judy, oneeeeee, hebben we die bi-troela ook weer!"

Heheheheheh!
 
Nou denk dat er ook vast wel meiden zijn die die aandacht leuk vinden... Zeg ik niet dat hun dat vinden, maar die meiden zullen wel aanwezig zijn.

Vind zelf ook triest dat commentaar. Ik zou het ook niet als compliment zien. ben wel zo zat van iedereen die alleen maar kijkt naar je tieten en kont.. Er is ook nog meer dan dat. Lijkt af en toe wel of ze dat vergeten :s
2 SuperSjinees :-D

2 Partychickie: Natuurlijk vind een dame het leuk, dat ze leuke opmerkingen over uiterlijk krijgt, maar het kan ook overdreven worden.

2 WJ: Dat voorbeeld wat je geeft over dat mannetje, is dat je echt overkomen?? Dat is echt TE zielig gewoon...
laatste aanpassing
 
Die gasten lopen gewoon hun pik achterna :)
 
Isios heb ik gezegd dat het niet overdreven was dan???? Ik weet gewoon zeker dat er ook mensen zijn die overdreven aandacht leuk vinden, maar dan zeg ik niet dat hun dat vinden, maar die zullen er vast wel zijn. Dat was meer wat ik bedoelde..
2 MDMAarten: Jij moet je kop houden, jij hoort ook tot die "meiden" :D:D
Maar toch een (K) voor jou!
 
Behoor ik tot die "meiden"??? :S:S

(K) terug dan maar.
Mijn inziens mag het best gezegd worden als er een mooie dame op de foto staat. Echter bij poekie en consorten wordt het misschien wat eentonig.
Maar als ik soms zie welke outfits er uit de kast gehaald zijn door dames, dan is het logisch dat daar opmerkingen over komen.
Als je dergelijke kleding aantrekt, vindt je het leuk om in de aandacht te staan. Dat is namelijk waar die kleren voor zorgen.

1+1 = 2 ;-)
Dit is een hele goed vraag....dus ik zal even een antwoord geven...

Ik zal je eerlijk zeggen ik stoor me niet eens meer aan opmerkingen onder mijn foto's.....
dat hoofdstuk is al uit....ik erger me eerder aan......

1: De manier hoe sommige mensen je benaderen:

~ Hey jij bent toch dat model van pf ?
~ Hey lekker wijf
~ Hey jij bent toch....Crazy-C....in het echt ben je nog geiler...

etc etc....dat betuigt natuurlijk van NO BRAINS !
En als ik dan simpelweg niets terug zeg of als ik wegloop....ben ik het 'arrogante model' :s
Net alsof iemand zo aangesproken wil worden ?

2: Tijdens de meetings:

~ Je staat net 1 minuut met iemand te praten...en een ander tikt je weer aan (dit heeft waarschijnlijk ook te maken met het feit dat de meetings steeds groter en drukker worden)
~ Willy en ik hebben de vorige meeting tijdens MG echt ontweken...omdat er gewoon mensen zijn die aan je trekken om op de foto te gaan....

3: Onbeschofte jongens...

Tijdens MG heb ik zelfs iemand een klap verkocht...omdat ik het zo zat was ! Na 3 opmerkingen vond Meneer het nog steeds nodig om aan mij te zitten :bah:
Waar haalt iemand het recht vandaan om zomaar aan iemand te zitten ?
Zijn antwoord: je vraagt erom...je bent zo lekker !
Op zulke opmerkingen en mensen kots ik letterlijk en figuurlijk !


De mensen die mij onderhand een beetje kennen weten wel dat ik niet zo van die aandacht hou.

Anders zou ik het zelf wel opzoeken toch ?

De mensen die ik irritant vind zullen zich nu waarschijnlijk aangesproken voelen...net goed (6)!
En de anderen die weten ook wel wie ze zijn hoeven zich totaal niet aangesproken te voelen !
laatste aanpassing
Wat betreft de vraag van WJ: (of we bevestiging zoeken)

Nope !
Meer dan de helft van die opmerkingen onder de foto's neem ik niet eens serieus !
Meestal alleen van degene die ik vaker spreek of zie....

Het is niet zo dat ik alle anderen opmerkingen niet waardeer !
Die zogezegde 'ik geil op jou en wil je binnen 2 minuten in mijn bed' opmerkingen ben ik alleen zat ;)
laatste aanpassing
ik wil nog wel opmerken dat dingen zoals Crzy C omschrijft TE triest voor woorden zijn!!
Alleen, als iemand er goed uitziet....mag dat best gezegd worden.

Crazy C> Je hebt een leuk koppie ;)
Hetis gewoon triest als iemand er leuk of knap uitziet hem/haar dan gelijk als een stuk meat te zien dat verder geen inhoud heeft...

Blijkbaar telt innerlijk dan niet meer als je er leuk uitziet, en gelijk ook generaliserend: mensen die er goed uitzien worden gelijk bestempeld als arrogant... of je kan niet lief etc zijn... (heb ;t vaak genoeg gehoord vrij lame)
dat is zo, maar dat gaat dan wel overal op he.
Een kale is niet automatisch een racist
Iemand met ralph lauren een kakker
Een blondje dom

enz enz
Helaas leven we in een maatschappij waarin vooroordelen aan de orde van de dag zijn.
Iedereen zal zichzelf er waarschijnlijk wel eens op betrappen, hoe onterecht het ook is
laatste aanpassing
 
Je moet toch wat op een meeting?
 
toch best wel ernstig, dat verhaal van crista, welke mongool denkt dan idd het recht te hebben aan dr te zitten:frusty:

beetje jammer allemaal
 
Dat heb je zo ook als je uit bent hoor, dankomen ze ook op je af en als je dan laat blijken dat je er niet van gedient bent gaan ze gewoon door en dan moet je dus vervelend terug doen en dan ben je dus arrogant opeens.
Miech... ik ben niet anders gewend dat allemaal gasten dat proberen (in Leiden dan). Echt superirri.

Vooral bepaalde type jongeren van bepaalde afkomst hebben nogal ERG losse handjes.

Weet precies wat je bedoelt PartyChickie... als ik dat zie zeg ik meestal wel wat tegen die gasten, alleen heb ik daardoor wel eens zelf probs gehad daardoor... maarja
laatste aanpassing
 
Dat doen die type jongeren van bepaalde afkomst zeker vaak ongevraagd aan een meisje zitten!! Ze doen net of je een keurkoe bent!! Respect hebben ze nog nooit van gehoord!!
 
nou Alexander vind ik dan wel lief van je dat je dat doet, want het is echt heel vervelend.
 
noem geen namen maar vind sommigen ook behoorlijk overgewaardeerd als ik eerlijk mag zijn

staan zoveel mooie(re) meisjes (met misschien ook wat minder groot ego) tussen de partyflock-leden.
 
Ja vind ik ook Nasty bitch.. Zeker weten!
Komt gewoon die gasten zien een foto van een meid hier, en als 't rokje maar kort genoeg is of hotpants of iets onthullends... dan is dat meisje geljk de lekkerste (tenminste zo denken de meeste gasten dan), terwijl ze niet eens weten hoe die anderen er werkelijk uitzien wanneer die zich helemaal zouden optutten
laatste aanpassing
 
davina>> volgens mij waren dat gewoon voorbeeldnamen, er had net zo goed berta kunnen staan;)
 
AJ denk ik ook wle Alexander.. Als het maar geil uitziet..
the real bitch zei: hahaha het feit alleen al dat ze op je afkomen met de vraag of opmerking eyyyyy jij bent DIE EN Die DE *puntjuhpuntjuhpuntjuh*van partyflock.........naah afknapper!

Wil ik toch ff op reageren, heb zelf ook al een aantal keren, zo iemand benaderd, maar waren zowel meiden als kerels, vind het wel leuk als je personen van pf bijvoorbeeld herkent en dan op een feest tegenkomt en ff aanspreken kan toch geen kwaad denk ik??

Okay weet ook wel dat sommige kerels het misschien wel express doen bij bepaalde meiden ofzo... en dat vind ik dan ook weer zo achterlijk!! Dit weekend bvb Nasty Bitch voor de eerste keer in real life gezien, had haar ook wel al eerder hier gesproken, Stamptrut leren kennen door het kaartje van HR dat ze verkocht en afgesproken op Zuidplein, Scheeters liep voorbij op Decibel,enz... is wel altijd leuk :-D ...mensen leren kennen!!
laatste aanpassing
 
je kan tenminste wel ff vriendelijk zijn ja tegen zoiemand, als die gewoon normaal doet (dus niet uit het vb van crazy c)
Ja preciezzz, dat wat Crazy C had op MG vind ik ook te gek voor woorden!! Dan hebbie toch gebrek aan repect en waarden ofzo...
laatste aanpassing
is ook een manier van aandacht verkrijgen bij de dames..
miech 16 september 2002 15:38
davina>> volgens mij waren dat gewoon voorbeeldnamen, er had net zo goed berta kunnen staan


Dat is correct ;-)