Partyflock
 
Forumonderwerp · 11927
­ Nederland
Ik heb het erg druk dus ik gaan niet alle kritiek weerleggen want dan zit ik de hele dag te PF'en.

Wel ga ik even in op de stelling van enkele 'experts' die beweren dat wij de DJ's instructies zouden hebben gegeven. %-)

Wat een onzin zeg! Zoals heel veel reacties hier echt grote onzin zijn. Ik heb er eigenlijk geen goede woorden voor over...:-(

Het enige wat ik kan zeggen is dat ik het een baggerpubliek vond. Hoe haal je in het je hoofd om Liebing uit gaan fluiten? En ik weet precies uit welke narrowminded hoek dat gefluit kwam. Uit de hoek van die kansloze hardstylestampers die een dikke plaat voor hun kop hebben en denken dat alleen hun eigen muziek ertoe doet.

Van tevoren hebben we luid en duidelijk aan iedereen laten weten dat Sensation gaat om het totaalconcept. Dat het dus niet alleen om de muziek gaat. Als je er dan vervolgens op het feest zelf pas achterkomt dat er ook DJ's staan die iets anders draaien dan het 'stampwerk' dat jij wilt horen dan moet je die fout vooral bij jezelf zoeken.

Verwend zeikpubliek... dat zie ik hier terug. Niemand heeft het over de mooiste lichtshow die er ooit is vertoond of over de acts en de decoratie. Liebing en Picotto die overal ter wereld draaien en van tevoren bijna de ogen uit hun hoofd kijken bij het zien van de grote zaal en uitroepen dat dit het mooiste is wat ze ooit hebben gezien...

Wat heb je dan in godsnaam te zoeken op Sensation als die dingen je niet interesseren? Ga lekker voor 10 euro ergens in een kale boerenschuur uit je plaat. Dan kan je de hele nacht lekker 'stampen'.

De DJ's instructies geven??? Het moet niet gekker worden. Als er al instructies gegeven moeten worden is dat aan het publiek...:-D
laatste aanpassing
Goedemorgen... wat een hoop reacties! ;-)

Het valt me op dat veel mensen denken dat mijn reply gericht was tegen ALLE hardstyle fans. Sommige mensen gaan dat zelfs overtrekken en vinden dat ik ineens alle 70.000 bezoekers verwijten maak. %-)

Dat is helemaal niet waar. Mijn topic was enkel gericht tegen de kansloze narrowminded van oogkleppen voorziene personen die een DJ uitfluiten omdat deze muziek draait die zij niet leuk vinden terwijl ze dat van tevoren hadden kunnen weten. Mensen die denken dat wij expres de DJ's hebben gevraagd om 'soft' te draaien. %-)

Ligt het dan aan mijn onvermogen om dit goed onder woorden te brengen?

Of is het het gebrek aan intelligentie bij sommige personen om mijn woorden in de juiste betekenis te zien?

Er wordt nu net gedaan alsof er afgelopen zaterdag club en trance werd gedraaid door Picotto en Liebing. %-) Ik heb toch heel wat harde nummers voorbij horen komen. Mensen die denken dat hard alleen hardstyle betekent moeten in de eerste plaats de fout bij hunzelf zoeken.
 
amen :D
en p-kay :D ik heb me ook vermaakt zwaar lopen stampen hele tijd door lekker gestampt heerlijk

dus goede muziek goede dj's
kutpubliek (op p-kay na want hij heeft gestampt :D)
(Y)
Tjeerd.. je profielpic doet het niet...

Verder denk ik niet dat je je nu moet gaan uitleggen, want die mensen die jou nie snapte zijn denk ik precies de mensen die je bedoelde!! Anders voelen ze zich ook niet aangesproken...
het niveau van het hedendaagse Partyflock is zo dat je niks meer kan zeggen of ze zitten gelijk op de kast.... en iedereen trekt zich alles persoonlijk aan....
Ik leg zeker de fout niet bij ID&T jullie draaien tenslotte niet dat zijn de DJ`s. En iedereen kan zien wie er komt draaien dus valt ID&T niks te verwijten.

De DJ`s echter wel...ik heb de livesets nog eens geluisterd en als je de liveset van Chris Liebing op SS vergelijkt met de liveset van hem op IC 2001 dan kan je gewoon niks anders zeggen dat hij soft gedraaid heeft...hetzelfde liedje bij mauro.

Enja het Publiek verwachten gewoon iets harders...vind je het dan echt zo raar dat mensen dat laten horen. Als jij iets niet goed doet op je werk krijg je dat toch ook te horen

Dan nog iets gewoon ff een vraagje ik heb gehoord dat DJ`s van tevoren moeten aangeven welke platen ze gaan draaien op grote feesten ivm de Buma semra is dat waar??

Begrijp me niet verkeerd heb het zeker naar mijn zin gehad. Was weer eens wat anders dan de standaard feestjes. Maar vind wel dat jij het wel erg zwart wit ziet.
laatste aanpassing
2 Qoen: zwart-wit niet, maar er is nu in ieder geval wel duidelijk geworden dat het dus om een totaalconcept draait en dat je Sensation los moet zien van welk ander feest dan ook.

Alleen al door de lange pauzes tussen de DJ's, een megamix, en de show eromheen.

Neemt natuurlijk niet weg dat wij zelf ook wel zagen dat het afgelopen zaterdag niet werkte. Je moet wel blind zijn om het verschil in reactie bij het publiek tussen de laatste platen van Liebing en de megamix niet te zien.;)

Dat betekent dat we voor volgend jaar een betere balans tussen de DJ's gaan zoeken.
whehehehe LOL @ Bronco

[afzeik mode on]
moet ze wel die goedkopen kinderachtige platen thuis laten check de liveset op 23 minuten;)
[afzeik mode off]
laatste aanpassing
 
Artiest The Abaddon
Volgend jaar in iedergeval Dj Rush please?????
 
volgend jaar marcel woods!!
Als iedereen nou ff een verlanglijstje naar ID&T stuurt...Dan komen ze er vast wel uit :S
 
Gewoon een lijst met dj's op hun site zetten en dan de genen met de meeste stemmen, proberen te boeken...
 
volgend jaar DJ Panoz!

....
toch?
vriendjes?
:D
Wacht ff hoor.. Ik ben ook weer wakker dus wil ook weer ff zeiken!

Waar ging het ook al weer over? :P
 
wel mooi, Tjeerdo zegt: Verwend zeikpubliek.



wie heeft het publiek ook alweer zo verwend?

:P
laatste aanpassing
nou, ik heb niet allus geleze, maar alleen de bovenste van tjeerdo, helemala gelijk heb je hoor.

Op hardcore feesten heb je t ook!! De technisch beste djs, die alternatieve en experimentele shit durve te draaie dat het publiek niet kent en nooit eerder heeft gehoord, worden de grond in getrapt door de massa ( die voor de standaard moh beukertjes komen :s ).

Manu le malin op thunderdome, hoor ik achteraf: nou, die gast draaide echt bagger...

Pfffffff, die gast was gewoon meesterlijk bezig.

T zelfde geld voor armageddon project, die ook vaak de grond in word getrapt door vele mensen die hun stijl nie waarderen.

Heb er ook een hekel aan dat djs keihard uitgevloten worden als platen overslaan, kenne ze meestal niets aan doen.

Voorbeeld: Digital boy op houseqlassics, die vent heb meesterlijke nummers gemaakt, komt uit italie om onsj uit ons dakkie te late gaan, word ie uitgevloten, nou ga dr zelf maar is ff staan.....
net als op i hate trance emt de laatste plaat valt het geluid uit ofzo gelijk allemaal schelden enzo tja beetje raar...
 
He Tjeerd ik denk ook dat vele net als ik een beeld hebben van ID&T van vroeger gecreerd is,

Zelf loop ik al mee van '95 toen Thunderdome vs Hellraiser in Sporthallen zuid werd gegeven en ID&T altijd voor de wat hardere stromingen stond.
Wat ik had verwacht was een echt hard knalfeest voor de gene die THE WHITE EDITION wel leuk vonden maar hun ei niet in de muziek kwijtkonden.
Net als vele anderen heb ik waarschijnlijk de insteek van het feest niet helemaal goed begrepen.

Jammer maar ga vooral door met dit soort feesten organiseren want ik blijf het toch VET STOER vinden wat jullie neerzetten.

M.V.P.
laatste aanpassing
ik hoor hier een hele hoop mensen praten over het feit dat je naar Sensation moet gaan voor het totaalconcept.....en niet in eerste plaats voor de muziek.......maar de muziek maakt toch ook deel uit van het geheel....als dan de muziek tegenvalt dan heeft dat toch wel degelijk invloed op het totaalplaatje........???......dus zo raar vind ik het niet dat veel mensen geklaagd hebben over de muziek die er ten gehore werd gebracht (ongeacht de stijl die iemand prefereert)......je gaat toch ook klagen over een appeltaart waar rotte appels in verwerkt zijn (ongeacht of je het nu wel of niet lust)...........
ik ben het wel met die gozer eens.
ik had in mn verslagje gezet dat ik het een gruwelijk feest vond, en ik werd voor gek verklaart omdat de muziek zuigte.
maar het was zooo mooi, zoo overweldigent, zo veel leuke mensen, en dana was goed, ik vond het gewoon gruwelijk!!! mijn mening.
ik had ook gedacht dat het meer hardstyle zou zijn, jammer, maar het was wel een top feest(y)
en mensen die dana afzeiken mogen helemaal hun bek houden, (l) dana:)
van te voren weet je tog al wat voor soort muziek je te wachten staat???

als ik naar een r&b tent ga hoef ik tog ook geen metal te verwachten???
Artiest Kevf
Rare hardhousers ook altijd........
 
Grougar toch...." zuigte " ?


Jouw vriendin heeft je zeker weinig gezogen? ;-)
 
EL-G 15 juli 2002 11:30
ow ow ow wat een gezeik!!!!!

al die Hardstyle freaks hierzo moeten niet zo zeiken!!! Als je de line up van te voren had bekeken (en ook de tijden) wist je dat voor het grootste gedeelte toch wel techno werd gedraaid door de Hey, Liebing & Picotto. dus niet achteraf zeiken dat er teveel techno was!!

------------------------------------------------
WTF???? :O:O:O Ik ben nu pas deze topic aan 't doorlezen, maar dit slaat echt alles EL-G!!! Hoe haal je 't in je hoofd om dit hier neer te zetten terwijl je in een ander topic een hele andere mening had?!!!!
Watch this: http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=11825

Hier zakt m'n broek toch echt van af!!!! :@
 
Ik vind zijn mening in het andere topic nou niet bepaald afwijkend..maar goed, dat kan aan mijn interpretatievermogen liggen;-)

en hou je broek maar lekker aan Lotje
zie ook niet echt verschil ofzo. :s
Reactie1:
Ik hou wel van een potje techno op z'n tijd, maar wat vannacht was was gewoon veels te veel techno!!!


Reactie2:
al die Hardstyle freaks hierzo moeten niet zo zeiken!!! Als je de line up van te voren had bekeken (en ook de tijden) wist je dat voor het grootste gedeelte toch wel techno werd gedraaid door de Hey, Liebing & Picotto. dus niet achteraf zeiken dat er teveel techno was!!


Tja ik moet zeggen dat EL-G zichzelf hiermee toch wel erg tegenspreekt. Ben het wel met Charlotte eens.

p.s. En dit zeg ik niet omdat ik graag wil dat charlotte haar broek laat zakken ;-)
:D:D:D
laatste aanpassing
jah als je t zo neerzet idd, maar ik geloof toch wel dat ie achter zijn eerste reactie had neergezet: maar dat is achteraf. En dat zet je dr weer niet bij.
 
Nou..dat is alsnog op 2 manieren te interpreteren...

de jouwe en de mijne:

zijn eerste reactie kan zijn vanuit het oogpunt van de hardtyler; dat er teveel techno geprogrammeerd stond, terwijl men had kunnen weten dat het doorsnee publiek dit niet zou trekken

zijn 2e reactie is vanuit zijn eigen oogpunt; hij vind persoonlijk dat je vantevoren eigenlijk wel had kunnen weten dat er veel techno gedraaid zou worden.

Hij zegt immers ook in zijn eerste reactie: Ik hou wel van een potje techno op zijn tijd.


Dus volgens mijn interpretatie spreekt ie zichzelf helemaal niet tegen.



En Brabootje..geef maar gewoon toe dat je Lotje zonder broekie wil zien..daar doen we niet moeilijk over ;-)
 
Voor mij was 't dus idd zoals Brambo 't hier neerzet, ik vond 'm zichzelf behoorlijk tegen spreken..
Flink wat replys hier om te lezen pffff !!

Heb je je broek al opgehaald Charlotte :D
volgens mij is 1 zijn mening, en 2 een reactie op al dat gezeik

2 acces --> ik wist niet dat ze hem had laten zakken, he weer wat gemist ;)
laatste aanpassing
2 TeRRöRDieHard!!!:
Ik heb niks weggelaten. Ik heb alleen de reactie van EL-G die Charlotte al gequote had gecopieerd en zijn 1e posting in het andere topic (waarvan chalotte de link had gegeven) terug gezocht en er onder gezet.

2 SHEBYTE:
Ik kan uit zijn eerste reactie NIET opmaken dat hij het bedoeld vanuit het oogpunt van de hardstyler. En vindt echt dat hij zichzelf tegenspreekt.

Maar mischien kan hij dit zelf bevestigen/ontkennen. Al heb je hem nu natuurlijk wel een mooi inkoppertje gegeven om het weer recht te praten :D

En vooruit, ik geef het toe :P
Maar door jou reacties krijgen we dat dalijk helemaal niet te zien :'(

:D
laatste aanpassing
owjah, hebbut weer ff terug gekeke, maar was in de war met andere reply van deze persoon in dat topic.
 
Hihi je weet toch dat ik vaak rokjes aan heb Brambo... :9
2 Charlotte***: ja ok, daar heb jij weer gelijk in we wisten het van te voren!! en ik vond overigens de set van Chris Liebing wel lekkah hoor !!!! alleen Mauro Picotto hadden ze van mij weg mogen laten, maar goed das allemaal achteraf!!!
 
2 Terrordinges.. Ben 't met je eens.. Vond Chris Liebing ook errrug lekker.. ging helemaal op in de muziek :P hehe.. (dat was duidelijk voor degene die bij me in de buurt stonden, ik kon geen woord meer wisselen..)

Mauro P. had ik ook wat anders van verwacht.. Maar ja, kan gebeuren...
dat zei EL-G juist ook in dat andere topic charlotte :-P
whahahahaha, jah sorry, beetje ondelijk, dat was gweoon een copy paste van een reply van El g waarmee ik ff in de war was.. whehehe, ik was niet op sensation, en zal dr ook nooit heen gaan, mijn stijl niet echt.
nou........of je t nou gelooft of niet, k meen ut wel degelijk. :p
 
2 Tjeerdo>> Verbaast me echt dat je je zo uit je tent laat lokken. Tuurlijk is het onzin dat DJ's instructies zouden hebben gehad, maar aan de andere kant kun je klanten die vet hebben gelapt voor een kaartje van Sensation "kutpubliek" noemen, dat kutpubliek zorgt wel voor jou boterham.
ID&T moet gewoon goed kijken naar de kloof die tussen bepaalde stromingen zit, en daar van leren.
greetZ xander
 
Zeg...ken jij toevallig ook ene Fred F ?
Ik zal het doorgeven Barney...

Tjeerdo: "Zeg mensen, we moeten gewoon goed kijken naar de kloof die tussen bepaalde stromingen zit en daar van leren."

Collega: "Stond Picotto daarom niet op dat tijdstip?"

Tjeerdo: "Nou je het zegt, op Trance Energy en Qlimax draaide hij een mooie combo tussen techno en hardstyle."

Collega: "Misschien moeten we hem instructies geven?"

Tjeerdo: "Nee, dat is niet nodig. Als hij in de gaten heeft dat het publiek de dj respecteert komt het wel goed."

Collega: "Het is maar te hopen dat het publiek Liebing die voor hem staat dan niet uit gaat fluiten."

Tjeerdo: "Waarom zouden ze dat doen? Liebing is een enorm aardige kerel en hij heeft zelf gezegd het publiek in Nederland erg relaxed te vinden en ook Picotto voelt zich hier prima thuis."

Collega: "Laten we hopen dat ze dit ook na het weekend nog van mening zijn."

Tjeerdo: "Het zal vast wel. Er komen immers op de Black alleen maar mensen die echt voor het feest gaan en niet mensen die naar Sensation gaan omdat het Sensation is. De doorgewinterde feestganger weet allang dat het om de sfeer gaat en dat niet alle platen op een avond helemaal naar je persoonlijke smaak kunnen zijn."

Zoiets Barney? ;-)
laatste aanpassing
 
Bronco 16 juli 2002 15:02
dat zei EL-G juist ook in dat andere topic charlotte
---------------------------------------------
Nee dat was wat IK zei..
Tjeerdo, je loopt te dizzen, niet doen ;)
Ach kom... weet je wat wij voor een ellende we dagelijks naar ons hoofd geslingerd krijgen? %-) Er heeft al iemand een mailtje naar ons gestuurd met een klacht over dit topic.

Iedereen schijnt altijd maar naar hartelust ons te mogen vervloeken. Fuck dit, sukkels dat, geldwolven zus, en nog erger zo.

Dus dan laat je eens een keertje zien daar volstrekt niet van onder de indruk te zijn en geef je wat tegengas. Net zoals er klachten over ons als organisatie kunnen zijn, hoeven wij ons publiek ook niet altijd even lief te vinden, en uitfluiten van zulke gerenommeerde en gerespecteerde DJ's is niet lief.

Dan moet er ook niet gepiept gaan worden. Wie uitdeelt moet ook kunnen incasseren. ;-)
laatste aanpassing
Charlotte*** 16 juli 2002 16:02
Bronco 16 juli 2002 15:02
dat zei EL-G juist ook in dat andere topic charlotte
---------------------------------------------
Nee dat was wat IK zei..




En hij dus ook %-)
Diehard had gekopieerd van hem nl


Kijk maar ------->

EL-G 14 juli 2002 14:54
2 Charlotte***: ja ok, daar heb jij weer gelijk in we wisten het van te voren!! en ik vond overigens de set van Chris Liebing wel lekkah hoor !!!! alleen Mauro Picotto hadden ze van mij weg mogen laten, maar goed das allemaal achteraf!!!
laatste aanpassing
ik ga de dj's niet afkraken.
maar ik (en denk ook wel vele andere) een andere verwachting hadden van de muziek.

michel de hey draaide wel goed (leuk opwarmertje) en heb ik niets op aan te merken.

marco v vond ik ook wel tegen vallen omdat hij in mijn ogen normaal wat harder draait.

van chris liebing heb ik niet veel van verwacht en ken hem zelf ook niet zo goed (qua muziek) omdat techno niet mijn muziek is.

vervolgens de megamix, niets op aan te merken.

van picotto had ik wel wat stevigere muziek verwacht, toch omdat de avond opbouwend moet zijn. maar mauro draaide softer dan de megamix. dus iets afbouwends.

en dana draaide op zich wel goed. omdat dana meestal echt lekker hard draait, viel deze set voor vele wel tegen.

kortom, de dj draaide wel goed, maar het publiek (tenminste ik) had wel hardere muziek verwacht (ongeacht als het techno of hardstyle is.
Tjeerdo, hap, volgens mij zijn jullie echt op de tenen getrapt.
Ik wil ook niet weten wat jullie naar je hoofd geslingerd krijgen. Maar een organiserende partij is nou eenmaal vaker de lul dan de bezoekende partij. That's Life. Life is a bitch.

Ik heb me volledig buiten deze discussie gehouden buiten dat ik gezegd heb dat ik het ook niet wardeer dat ze Chris hebben uitgefloten.

Buiten dit ben ik en zal ik altijd geinteresseerd blijven in het reilen en zeilen van ID&T. Want aan wie hebben we ook al weer te danken dat er een grote dancescene in Nederland is. O ja, dat is ID&T en dat lijken veel mensen op bepaalde momenten te vergeten. Respect

En wie dit niet geloofd, vraag maar aan mijn moeder
laatste aanpassing
Waarom krijg ik het idee dat mensen extra beginnen te schoppen omdat ze weten dat er iemand van de organisatie aanwezig is.... :S

Wanneer dat niet zo is krijg je een enkel topic, wat vond je er van..... ;)

Idee is wel dat als je een hoge entreeprijs moet betalen je inderdaad voor een pakket betaald, waarvan niet alles misschien even leuk is...

Een keer uitproberen als je het geld hebt, en bevalt het niet er niet weer naar toe gaan.... :S
Jullie kunnen nu ID & T er wel op aan spreken, maar alle feiten waren bekend,
lokatie, tijd, entreeprijs.... dj's....
en iedereen heeft daar zijn eigen gedachten en voorstellingen bij, maar die hoeven niet te kloppen met wat de organisatie neer wil zetten...

Wel een punt wat mij opgevallen is:
ik zag een topic over het volume wat om half 6 opeens opengezet werd bij Dana....
ik kan me goed voorstellen als de hele avond naar je gevoel het geluidsvolume te zacht is dat je je flink gen...d voelt als het blijkt dat het wel harder kan, doe dat dan liever niet... :S