Partyflock
 
­ Nederland
 
Ik loop stage bij een reisbureau... nou hoor ik eiglijk gewoon achter de balie te zitten en de klanten helpen, telf. aannemen enz enz. Hebben ze mij vandaag naar boven geplaats op een kantoortje samen met een wat oudere mevrouwtje om administratie te doen.

Nu denk je leuk toch?... Nu heeft die mevrouwtje dus haar hele collectie aan cd's meegenomen van klassieke muziek en opera. Ik heb dus de hele dag al niks anders gehoord dan dat, en het begint me best wel te irriteren!!!:S:S... Verder heeft ze de neiging om over alles wat ik doe, of iets pak, of beweging maak enz commentaar op te geven... 'Nee zo moet je knippen','die stickers moeten wat rechter op de gidsen geplakt worden', 'je kunt beter zo de schaar vasthouden', papier scheur je niet zo.. maar zo'... AAAaarrghhh!!Wor je toch para van!!

Conclusie: Ik hoop dat ik morge weer gewoon achter de balie zit *zucht* met me andere gezellige collega's :D.

Zow! Dat wou ik even kwijt. Wie heeft er vandaag nog meer irritaties?

(k)...
Artiest Sjeez
Ik denk dat ik op deze stage de irritatie bron ben :D
Terwijl de rest zich in deze hitte de pleuris werkt doe ik lekker rustig aan en zit ik op kosten van de zaak beetje met vriendin van me te bellen en intussen te PF-en :D
 
Ik :( krijg net te horen dat ze foutje hebben gemaakt bij de bank... Kan ik 2 weken niet pinnen.. en moet je nagaan dat je 3 uur moet wachten tegenwoordig om wat geld op te nemen bij de bank... want dan zeggen ze: Moet je even gaan pinnen :S (hmm, maar dat ging toch nie?)
 
er werkt hier een wijffie (ik noem haar Cruella) die dezelfde opleiding als mij heeft gedaan. Zij loopt dus constant "verborgen" (denkt zij) vragen te stellen om mij te controleren:

vb: ik had 4 enquêtes aan een collega van haar gegeven (zitten in dezelfde ruimte en ik werk ook veel met hen). Deze persoon had Cruella niet gesproken, maar wel de enquête op haar bureau gelegd. Kom ik Cruella tegen, zegt ze: Hoe is de bedoeling dat we die enquête terugsturen? Dat was ons even onduidelijk, want JE had er geen briefje bij gedaan.

Dus ik: nee klopt, ik had ze aan dinges meegegeven, omdat ik jullie eerder niet gezien had, maar ik kom 't wel halen hoor.

zij: oh, ok….doe je dat ook zo bij de anderen? Zo zonder briefje?

En dat zegt ze echt op zo'n Cruella manier…jezus, hallo, ben geen labiel persoon onder curatele of zo hoor...kolerepukkel…tuurlijk doe ik dat niet zo, dan enqueteer ik ze persoonlijk…
Ik ben aant w88 tot mijn medestudenten waarmee ik een presentatie heb morgen, ook eindelijk hun stukkie klaar hebben wat ik in +/- een half uur heb gedaan. Ze zijn al vanaf 10 uur vanochtend bezig....
En ik maar mailen/pf'en...... word nie goed van ze......