Partyflock
 
­ Nederland
Zoals iedereen weet groeit PF steeds groter. Inmiddels zijn we het ledenaantal van 2500 al weer gepasseerd. Op naar de 3000 dus :)

Ook zijn er nu al aardig wat wijzigingen doorgevoerd in de site.
Zoals jullie misschien meegekregen hebben komt er ook een nieuw adminsysteem aan.
Daarbij zal er ook een duidelijk beleid gehandhaaft gaan worden in de toekomst.

Maar nu zou ik graag eens weten of er dingen zijn die jullie als niet prettig ervaren op deze site. Waar denk je aan als je je afvraagt wat je liever niet zou zien op PF.......
 
ik vind dat "de laatste 30" weer naar de laatste 50 of 70 moet. jammer van de wachttijden dan;) of het moet instelbaar zijn (of is dat al??).

verder geen klachten. oh ja, 1tje, bij de comments moet ik weer gewoon een getal bovenin kunnen intikken (laatste 500 of zo), ipv telkens 40 terug te moeten gaan als ik weer een poos geen comments heb gelezen.

verder perfect, ga zo door:D
ik stem voor alle kaalhoofdigen weg, en nieuwe hoofd admin, daar tomm alle proporties tebuiten gaat.


verder wens ik een algemeen vleeskeurmerk, dat alleen zogenaamde te pruimen nellie's overblijven.
en
verder wens ik voor randomaestro een eretitel.
Werkzaam bij Partyflock
misschien is het handig om in het overzicht niet alleen te vermelden wie de topic heeft geopend maar ook wie er als laatste in gepost heeft.
2 miech: Dat is al instelbaar, ga maar zoeken, staat nu standaard op laatste 30!

2 franzelare: Twijfelachtig. wie er het laatst in heeft gepost veranderd snel en vaak, dus de toegevoegde waarde lijkt mij erg klein. Originele poster daarentegen is wel interessant omdat hij de discussie is begonnen en je dan vaak kunt beslissen om een topic te bekijken.
zeg tommie, waarom ga jij niet in op mijn voorstel betreffende het buiten prorties gaan van dees of geen



abuse mail is verstuurd naar de opperschwennen!
uhm, een chat erbij gooien? niet echt nodig ofzo maar het zou wel leuk zijn. just an idea

voor de rest een goed opgebouwde en toffe site. oja mischien een signature, geen plaatjes maar gewoon een tekst onder je plaatje of onder je post in een balkje net zoals die erboven zit.
owjah en eentje die ik belangrijker vindt, een veld in je profiel waar je je msn kan invoeren. lijkt me heel handig en ben je meteen van die msn topics af.
onder de menuoptie beleid ff iets zetten of hem eruit gooien :p
Er moet hier met hardere hand geregeerd worden tegen het vleeschmisbruik. Het is gewoon buiten alle proporties hoe sommige dames zich onder invloed van allerlei dopaminas op de gevoelige plaat laten zetten.

Daarom moeten deze mensen tegen zichzelf in bescherming worden genomen. Veel piks hebben namelijk een ''misbruik voor een ander doeleind'' gehalte. Denk eens aan toekomstige sollicitaties en je concurrent voor die geweldige baan heeft ergens nog een paar piks op de hd staan, van een wouse partyflokker...... Randoman heeft inmiddels een aardig dossier aangelegd.

Daarnaast stem ik voor mezelf als voorzitter van deze site. Dan wordt er meteen een ballotage commissie ingeroepen voor wat betreft het intelligentie quotient, voor de heren dus. Wederom om mensen tegen zichzelf in bescherming te nemen. Een proletarier laat je ook niet rondlopen op een galabal aan het hof der koningin. Dat intelligentie quotient wordtniet ingediend de dommeren onder ons te weren. Naarmate je minder intelligentie hebt krijg je gewoon minder bevoegdheden. De domsten onder ons mogen dan slechts de teksten lezen. Dat zal ze leren, van stripboeken is bewezen dat je daar ook niet echt slimmer van wordt. De domsten krijgen geen bevoegdheden een foto van zichzelf te uppen of als profiel te nemen, danwel andere piks te bekijken. De slimmeren onder ons krijgen meer bevoegdheden, ook over de dommeren. Zo kan iemand met een hogere intelligentierang ten alle tijden zich een lekker Nellie toeeigenen. Wenst de lekkere Nellie zich daar niet bij neer te leggen dan dienen er sancties te worden opgelegd, in de vorm van nog minder bevoegdheden voor de lekkere Nellie.

Aan elke vrouw dient een keurmerk te hangen. Zo is er geen misverstand over welke lekkere Nellie in welke lekkerheids categorie moet worden geplaatst. Rushing lijkt me daarvoor bij uitstek geschikt aangezien hij een groot vrouwenkenner is. Rushing krijgt dus de funktie van vleeschkeurmeester.

Neem de mensen tegen zichzelf in bescherming. Een groot gedeelte lijkt immers aan de zelfde roes bloot te staan als waarin ze het weekend onderhevig zijn. En dat siert de partyflokkers niet.
Zou er niet teveel aan veranderen. Behalve misschien een menubalk waar je smileys aan kan klikken om in te voegen en dat je geen kode in hoeft te voeren
MSN functie was er wel, maar de vrouwelijke PF'ers kregen last van rare mensen (vaak buiten PF) die de MSN gebruikten voor rare berichten etc :(

PS, we gaan nu niets veranderen, maar altijd handig om eens te weten wanneer we dingen moeten beslissen :)
Miss Electra,

Heb ik die hele filosofische bende voor niks zitten typen?

Vrouwen aan de macht, dat krijg je ervan, zo is mij duidelijk.

ik zeg; BAH
dus er komt ook nog geen beleid :p
 
ik ben het met je eens hoor rando:)
Kijk maar bij mijn gegevens en functie.....

Ik zit echt niet mijn tijd en die van jou te verdoen :P
De bedenkers kunnen veel dingen verzinnen, maar dat wil nog niet voor iedereen duidelijk zijn als je de site bekijkt... :)
 
Automatisch uitloggen als je explorer afsluit!
Als ik op school weer es weggetrapt word vergeet ik dus uit te loggen met alle gevolgen van dien :-(
Iedere fora (algemeen enz.) een eigen adje?, die vooral dan zijn fora in de gaten houdt. Ik weet niet precies wat jullie visie is op t forum, maar vorige week liepen er topics waarbij er zoveel geflamed/gescholden werd ( denk aan de voetbaltopics), dat ik er me nogal aan zat te irriteren.. Voor de rest ziet alles er wel proffesioneel uit. Mijn complimenten :)
 
ik stem ook voor laatste poster weergeven, er zijn nml mensen waar je geen post van wil missen natuurlijk **kuch**

maar als een topic op het eerste gezicht saai lijkt te zijn, maar dan toch niet saai is omdat er wel een leuk iemand in post, is dat altijd een aanmoediging om er toch in te kijken!! waardoor mensen dus ook meer in verschillende topics gaan posten, waardoor ze minder in andere hoeven te posten & de kans op flamen verkleind!!

wat ik laatst op www.tranceaddict.com/forums (ja, Sjineesje, ik kom er nog wel af en toe) zag, vonnik ook wel leuk, als je boven een topic hangt met de muis, zie je automatisch al de eerste x regels van die topic, bespaard openen & vervolgens teleurgesteld sluiten van dingen

soow!! STEM GEKHOUS, STEM LIJST 31454!!!
 
opruiende topics verwijderen.
meningsuiting is een hype aan `t worden.
je mag je mening uiten,maar laat die onderbouwd zijn en niet bestaan uit schelden en beledigen.

als je niet kan of wilt aanpassen aan een "beschaafd"nivo,waarin je niet zomaar een ieder kwetst,gewoon opruimen.

ook op een democratische site zijn er grenzen.
medemenselijkheid lijkt me een duidelijke.
respect ook .
Sanniej 15 mei 2002 16:41
Iedere fora (algemeen enz.) een eigen adje?,
------

Dat geeft heel veel problemen

Stel je voor, ik heb het forum actueel, ik ben van 9 uur overdag tot 6 uur 's avonds weg, dan is der dan niemand voor dat forum.

En ehh, ik loop toch niet alles langs, alleen wat interessant is

Admin zijn is geen beroep maar een hobbie
 
well, let me break the bad news to ya Damien... ;)
ik stem ook voor auto uitloggen als je explore afsluit. Veel mensen zitten op openbare pc's en je vergeet heel makkelijk uit te loggen. Als je bv ff naar andere pagina's gaat en daarna pleitte.

We hebben in het verleden al gezien wat er dan kan gebeuren.

Dus dat lijkt me erg handig.
Damien:

Misschien een idee'tje om iemand anders aan te stellen voor zoiets die er wel vaker kan zijn?
Zijn vast wel andere leuke dingen die je kan doen op PF :)


*ik denk alleen maar wat mee, hoor :)
euh ik heb nu 1 probleempje, waarom kan ik bij mijn profiel foto geen foto neerzetten die NIET van partyflock is?
Optie om te zien of er een admin online is of niet. Erg handig voor als er weer een koter onder iemands naam bullshit zit te posten en je dus direkt ff een admin kan waarschuwen..
niet automatisch uitloggen. Dan moet je elke keer opnieuw inloggen, word je moe van :P
Euh nou wat meer smilies er bij is ook wel leuk :D
 
2 dingen die voor mijn gevoel erbij kunnen:
1 Een beveiliging op je profielpic zodat niet iemand op jou naam kan zitten zoals bij dre en bij peter 1960 gebeurde

2 Misschien is het leuk als je er wat downloadware opgooit, weet je wel wallpapers en screensavers, muziek en dergelijke, een andere layout van de site zou ook wel een keer leuk zijn (dit is niet om je af te vallen ofzo hoor alleen maar wat ideetjes)

En misschien ook gaaf als je er een muziekie opzet of een automatische zender..
Maar ik vind de site zo ook goed hoor, later
2 Nakkie, je moet dan eerst ff naar het origineel van je huidige profielpic, en daar ff klikken op Gebruik NIET als profielplaatje. Dan kan je weer een pic van buitenaf gebruike :)
Nakkie 15 mei 2002 19:12
euh ik heb nu 1 probleempje, waarom kan ik bij mijn profiel foto geen foto neerzetten die NIET van partyflock is?
---------
Nakkie je moet eerst je huidige profielfoto groot maken en dan verwijder als profielfoto drukken
Hierna opnieuw de nieuwe url verwijzing in je profiel zetten.
Xypso was me voor blijkbaar
Thomas zat te denken aan een 'black edition' van de site ;)

leuk of niet?

Het nieuwe adminsysteem doet al opscheiding van admins per forumtonderdeel, dat idee is dus niet meer nodig ;)
"1 Een beveiliging op je profielpic zodat niet iemand op jou naam kan zitten zoals bij dre en bij peter 1960 gebeurde"

Geen goed idee, want wat als er twee mensen dezelfde profilepic willen (bijvoorbeeld een foto waar hun allebei opstaan)?

Verder vind ik het aantal subfora te groot... er zijn nu forums bij die weinig mensen checken... Ik denk dat je het grotendeels in de volgende dingen kunt indelen: algemeen, muziek/djs, feesten/uitgaan, actueel, bullshit De rest is redelijk overbodig denk ik...

Commentaar aanpassen zou ook wel leuk zijn!

En ik ben ook voor de 'laatste poster' optie, zodat je kan zien of er al nieuwe reacties in een topic zijn!
 
2 gold: Je weet toch zelf waar je die profielpic vandaan haalt en je vriend of vriendin weet dat ook maar degene die hier zo vervelend komt doen weet die url niet dus kan je wel allebei dezelfde profielpic hebben
 
Naast de DJ database ook een MC database. Zodat je ook kan zien welke MC je nou weer gaat lastigvallen op dat feest.

En de line-up ni alfabetisch gerangschikt maar op tijd.
Laat maar
 
ja die mc's zijn idd wel gaaf om te weten
:)
Ja, mc's der nog is bij, en DJ's gerangschikt op tijd :)

Lijkt me heel leuk

Alleen ja, de agenda is nu al veel te veel werk.

Laat staan als je nog is overal tijden bij moet gaan zoeken.
 
ik wil de top 30-posters graag terug!
 
Damien, je zeurt:P. Als je dat nou ni zo doet, heb je meer tijd voor de agenda ;d.

En wat ik verer ook nog wil, is dat je gelijk een reply kan neerzetten als je een topic opent. Nou moet je eerst op plaats een antwoord klikken, word heel de pagina weer opnieuw geladen, dus extra onnodig dataverkeer en CPU load.
 
en dat jeje commentaar bij meetings ken aanpassen zou oowk wel hendig wezen lijkt me :)

zie als vb d-boy (nie goed gelezen magoe je ken ut nie veranderen :P )
er staan al een aantal MC's in de DJ'list........... eventueel nog wat toevoegen :)
 
is stem ervoor dat iedereen een aura krijgt ;)
 
Een PF chat :)
Zou wel leuk zijn ;)
 
Een time-out voor leden, bijvoorbeeld 2 maand. en dan naar in-active. Naar een half jaar helemaal verwijderden.
Zat toevallig een keer rond te neusen bij leden bij mij in de buurt. Had zich iemand op een dag drie keer aangemeld en is daarna nooit meer terug gekomen.
een duidelijke aanduiding dat de chat er al lang is, zou ook wel leuk zijn!

irc.xs4all.nl
kanaal #partyflock
 
Naam van de laatste poster erachter, al eerder geroepen vandaag, vind ik ook wel een goede.
Een fris nieuw uiterlijk lijkt mij wel wat ja!
Strenger optreden van de Admins,maar met het nieuwe AdminSysteem zal dit wel goed komen:D
Vooral de laatste tijd werd het forum nogal vervuild....:(
Misschien leuk om een sectie te maken over cd/vinyl reviews ofzo,waarbij ook users zelf reviews kunnen posten,uiteraard zal dit wel extra werk meebrengen maar als je daar iemand voor vind is het zo geklaard;)

hmmzz...
als ik nog ergens op kom,drop ik het wel weer ff....:P
 
Ehm, een PF dat zich automatisch vernieuwd als er een minuut geen activiteit is of zo? Vind het een beetje irritant dat je de hele tijd de pagina's opnieuw aan moet klikken om te kijken of er bijvoorbeeld een comment is bijgekomen.
 
Das inderdaad een goede Mikey !!