Partyflock
 
Columns · april 2006
Het is vrijdag, diep in de nacht. De biologische weekendklok is reeds in werking getreden waardoor ik de slaap niet kan vatten. Moet even denken aan de Poll die van de week op Flock stond. “Wat doe jij als je niet kunt slapen?” Warme melk was geen optie want ik lust niet eens melk en GHB en Jackie, dat levert niet zulke florissante tafereeltjes op. Nee, ik hoorde bij de 5% die de virtuele feestkudde boven het tellen van de ouderwetse schaapjes verkoos. Ik schiet m’n sloffen aan en kruip achter de computer.

Wackiejacky, 24 april 2006 00:00
"Duizendpoot gevraagd". Zo luidde de kop van de advertentie van mijn allereerste 9 tot 5 baan. Inmiddels werk ik al lang niet meer 5 dagen 8 uur per dag. Het zijn er veel meer geworden, alleen nu niet meer voor een baas. Maar als ik terug kijk op wat ik doe, of heb gedaan dan is die naam "duizendpoot" me eigenlijk nog steeds op het lijf geschreven.

Secret Simba, 13 april 2006 00:00
In de vorige column ging het over 'Power to the People', oftewel het feit dat consumenten zo weinig inspraak hebben. Vraag....aanbod. Ook al zeuren er veel mensen op organisaties, toch raken de feesten steeds uitverkocht. Gevolg: een organisatie blijft doof voor wensen van bezoekers omdat hij zijn feest toch wel vol krijgt.

Spunk the Feeling, 3 april 2006 13:12
Contradictio in terminis?Wackiejacky24 apr 2006
In the Ear of the beholderSecret Simba13 apr 2006
Power to the People deel 2Spunk the Feeling3 apr 2006