Partyflock
 
Weblogs van Foxxy · 62692
­ Nederland
Sextips voor mannen

maandag 16 juli 2007 om 00:29

Denk niet dat alle vrouwen staan te popelen om meteen tussen de lakens te belanden. Een goede beurt maak je lang voordat je de slaapkamer binnenwandelt. Neem een bad en verzorg je. Weinig dames houden van een vies, opgedroogd zweetgeurtje.

Verzorg je tanden en vergeet ze niet te poetsen. Geen enkele meid wil ruiken wat je gisteren opat.

Neem geen zware maaltijd voor de seks. Stel je voor dat je buik in de knoop ligt tijdens een opwindend standje. Oesters en selder staan dan wel bekend als afrodisiaca, maar het effect is nog altijd niet ten volle bewezen. Zweer liever bij een glas champagne.

Wees matig met alcohol. Een teveel doet jouw potentie sterk dalen. Wat weinig mannen beseffen is dat het ook de appetijt van vrouwen wegneemt.

Wie een soa heeft of vreest er eentje te hebben opgelopen, laat seks achterwege. Achter een kleine irritatie aan de penis kan al een soa schuilen. Hou je genitaliën goed in het oog.

Gebruik altijd een condoom bij een nieuwe partner. Zelfs al ziet ze uiterst onschuldig uit.

Mannen vrezen beoordeeld te worden. Vooral tussen de lakens. De lengte van een penis kan hen serieuze kopzorgen bezorgen. Onthou dat de lengte er voor de meeste vrouwen niet toe doet, vooral niet als je het liefdesspel boeiend weet te houden

Wees geduldig. Richt niet meteen alle pijlen op de genitaliën. Een massage of een leuk voorspel doet nadien wonderen.

Geef complimentjes aan je partner. Al kussend maak je haar duidelijk hoe aantrekkelijk ze is, vergeet de borsten en andere erogene zones niet.

Iedereen heeft al eens een offday. Zelfs de meest fitte en atletische adonissen ondervinden af en toe last met erecties of kampen met voortijdige zaadlozing.

Seks is meer dan het juiste knopje te vinden. Jongens hebben ondervonden dat een vrouwelijk orgasme het makkelijkst te bereiken is door clitorale stimulatie. Keerzijde is dat seks iets te mechanisch wordt als er enkel gefocust wordt op die bepaalde erogene zones.

Een clitoraal orgasme is dan wel makkelijk te bereiken, de meeste vrouwen genieten ook van penetratie en hopen stiekem ooit zo klaar te komen.

Vrouwen zijn trage genieters. Het duurt langer om opgewonden te raken en hoe langer de seks duurt, hoe beter. Vergeet niet volop te kussen en te knuffelen. Wanneer ze alle tijd krijgen om opgewonden te raken, hebben ze gegarandeerd een intenser orgasme.

Een heel gamma aan standjes leidt af. Teveel gymnastiek tussen de lakens maken dames minder opgewonden.

De meeste vrouwen twijfelen sterk aan hun lichaam. Uit een Brits onderzoek blijkt dat één op de tien zo verlegen is over haar lichaam dat ze het licht al wil uitdoen, nog voor ze haar kleding uittrekt. Wees uiterst subtiel in het aanpakken en reageren op haar twijfels. Ziet ze er naakt goed uit, zeg het haar dan meteen klaar en duidelijk.

Wees een heer in bed. Bij orale stimulatie, hou je haar hoofd niet vast en waarschuw wanneer je klaarkomt. Wat het orgasme betreft: vergeet ook hier het ‘ladies-first’ regeltje niet.

Plaats wat X in de seks. Een mooie erotische film bekijken met je partner verhoogt de kans dat er gesekst wordt.

Vergeet niet je sokken uit te trekken voordat je in bed belandt.