Partyflock
 
­

The Apocalypse Association · In Qontrol · 17 april 2010 · Q-dance

Informatie …

11 opmerkingen

 
holy paper ---> zegeltjes???
tering vet filmpie ik ben der zeker bij
 
Hahaha wat is dit slecht zeg
 
dus...­ waar sloeg dit op...­
Ze moeten eens ophouden met dat mysterieuze, echt iets van de laatste paar jaren. Hardstyle heeft niks 'historisch', althans, niet op deze manier.. Blijf het onzin vinden. Maak gewoon een stoere trailer of thema, niet op deze manier. Vroeger ( 2001/2002 ) was alles stukken beter. Bekijk de oude Qlubtempo trailers maar, dat was echt stukken beter en meer uitnodigend.

Mede door deze 'Q-Dance-i-nalisering' van de HS feesten hou ik er niet meer van, en de veel te lange breaks met catchy melodiën in de platen hoeven van mij ook niet meer. Ach ja, ieder zijn ding denk ik altijd maar. :)
niet zo zeuren, dit is toch een gruwelijke manier op een line-up bekend te maken.
Hier zit tenminste een heel thema/idee achter. Het is voor een organisatie veel makkelijker om een trailer te maken met beelden van vorige feesten en het anthem van dit feest eronder en klaar.
Ik vind het innovatief en dat is een van de belangrijkste dingen die een organisatie moet hebben om niet in een sleur te raken en commercieel genoemd te worden, dit geeft juist aan dat Q-dance nog hard z'n best wil doen om ons verwende partygangers tevreden te houden en hun niet te bestempelen als een te makkelijk geld verdiendende commerciele organisatie.
Ik zeg :respect: voor Q-dance.
Uitspraak van Hadseflats op zaterdag 6 maart 2010 om 15:30:
niet zo zeuren, dit is toch een gruwelijke manier op een line-up bekend te maken.­
Hier zit tenminste een heel thema/idee achter.­ Het is voor een organisatie veel makkelijker om een trailer te maken met beelden van vorige feesten en het anthem van dit feest eronder en klaar.­
Ik vind het innovatief en dat is een van de belangrijkste dingen die een organisatie moet hebben om niet in een sleur te raken en commercieel genoemd te worden, dit geeft juist aan dat Q-dance nog hard z'n best wil doen om ons verwende partygangers tevreden te houden en hun niet te bestempelen als een te makkelijk geld verdiendende commerciele organisatie.­
Ik zeg voor Q-dance.­

Ben 't met je eens
Uitspraak van Michel .. op zaterdag 6 maart 2010 om 01:41:
Maak gewoon een stoere trailer of thema, niet op deze manier.­

Meer thema dan dit kun je het amper krijgen! Moet je die site van In Qontrol eens bekijken; alleen Sesamstraat is nog meer 'thema'! Wel ben ik het met je eens dat die filmpjes een beetje teveel van het goed zijn en de filmpjes waarin dat meisje een soort journaal presenteert zijn een beetje amateuristisch. Maar er is overduidelijk veel moeite gedaan om het hele feest een soort 'einde van de wereld'-thema mee te geven en dat vind ik opzich al een stoer idee.

Uitspraak van Michel .. op zaterdag 6 maart 2010 om 01:41:
Vroeger ( 2001/2002 ) was alles stukken beter.­

Tsja, ik ben denk ik niet oud genoeg om daarover te oordelen, maar ik vind dat argument altijd een beetje zo-zo. Vroegâh :')

Ik begrijp natuurlijk wel waar je mening vandaan komt, maar alles komt en gaat in golven. Als Q-dance echt te ver doorslaat met dit soort dingen (waar ze natuurlijk ook voor moeten oppassen) zal de organisatie ongetwijfeld meer weerstand gaan ondervinden tegen thema's en promotiemiddelen als deze. Dan zal de 'authenticiteit' ongetwijfeld weer toenemen. Of misschien ook niet - de tijd zal het leren. (Hee, goed thema voor de volgende editie van In Qontrol: tijd! Hoooo shit!! :P)
laatste aanpassing
Uitspraak van Michel .. op zaterdag 6 maart 2010 om 01:41:
Ze moeten eens ophouden met dat mysterieuze, echt iets van de laatste paar jaren.­ Hardstyle heeft niks 'historisch', althans, niet op deze manier..­ Blijf het onzin vinden.­ Maak gewoon een stoere trailer of thema, niet op deze manier.­ Vroeger ( 2001/2002 ) was alles stukken beter.­ Bekijk de oude Qlubtempo trailers maar, dat was echt stukken beter en meer uitnodigend.­

Mede door deze 'Q-Dance-i-nalisering' van de HS feesten hou ik er niet meer van, en de veel te lange breaks met catchy melodiën in de platen hoeven van mij ook niet meer.­ Ach ja, ieder zijn ding denk ik altijd maar.­

Wil niet een beetje citaat klinken hoor maar de techniek gaat ook vooruit ;) ik persoonlijk vind het wel vet wat ze nu doen geeft wel elke keer kippenvel bij mij!