Partyflock
 
Profiel · 1265531
­ Nederland
Deze gebruiker is al geruime tijd niet meer langsgeweest en staat derhalve op non-actief.
NaamPP
WoonplaatsHaarlem (Noord-Holland)
LandNederland
BeroepEvents by booking
Geboortedatum
Leeftijd43
Geslachtman
Geaardheidhetero
Relatienee
Organisatie
Favoriete genresclassics, darkcore, early hardcore, hard dance, hard trance, hardcore, hardhouse, hardstyle, house, jump, oldschool, techno, trance
Lid sinds23 september 2011 13:25
Statusinactief
Laatst hier8 november 2012 14:51
Laatste aanpassingwoensdag 4 april 2012 om 14:36

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 13 oktober 2012: Total Blackout, Duycker, Hoofddorp

Statistieken

6614·pagina's bekeken
13Partyflockvrienden
65·favorieten
20·evenementen bezocht
29×geciteerd
90·opmerkingen
1·waardering
2·forumberichten (onderwerpenlijst)
6×positieve karma
6·positievelingen
10×negatieve karma
10·negatievelingen
62·privéberichten verzonden
98·privéberichten ontvangen

12 opmerkingen

 
De eindbaas :D
http://www.youtube.com/watch?v=Irn4zpAqIyc

The pre movie van Total Blackout!!
laatste aanpassing
Shock your Senses!!!

Let’s get ready to Shock your Senses. Na een eerdere uitverkochte editie van "Hardstyle Scene" en "Total Blackout", gaat Prosperity Productions verder met een nieuw concept. Een beruchte DJ gaat de battle aan tegen verschillende (inter)nationale DJ’s. We kunnen een gevecht verwachten waar om nationale en internationale titels wordt gestreden. De Haarlemse helden Bass Modulators staan dit jaar in het middelpunt en zijn klaar om de strijd aan te gaan. Dozer, Pavo, Zentiments, Tatanka en Ran-D worden uitgedaagd en kunnen klappen verwachten…. Kortom keiharde hardstyle, een spectaculaire show, entertainment, en jullie als toeschouwers! Het wordt knallen, stampen en beuken, kortom Shock your senses!

De jongens van Bass Modulators draaien al wat jaren op volle toeren mee in de Scene. In de 5 jaar dat ze bestaan hebben ze al menig feestje veroorzaakt en afgebroken. Q-Base, Defqon 1, Emporium, been there, done that. Roland Evers en Rick Buijtenhek leerden elkaar kennen op de middelbare school, waar bleek dat ze de zelfde interesse voor muziek deelde. Toen ze na een paar jaar hun eerste track onder de naam Bass Modulators op internet hadden gezet, begon het zich als een lopend vuurtje te verspreiden en kregen ze binnen no-time hun eerste platencontract . Vanaf dat moment ging het snel. Ze schreven release na release, draaiden op feest na feest over de hele wereld en inmiddels brengen ze hun muziek uit bij het beroemde Scantraxx recordz. De artiesten en tevens vrienden die ze voor deze avond hebben gevraagd, zeiden dan ook meteen ja op de uitnodiging .

Tickets voor Shock your senses zijn 16 EUR in de voorverkoop en 22 euro bij de deur. Daarnaast is er achter het podium een VIP Deck met ringside view. Voor 30 EUR in voorverkoop en 35 euro aan de deur kom je binnen via een speciale VIP ingang, kan je een rondleiding verwachten, ontmoet je alle vechters en heb je je eigen bar. Koop je vijf kaarten tegelijk, dan krijg je ook nog een fles champagne zodat je lekker kan toasten op al dat geweld en het 5 jarig bestaan van de Bass Modulators!

Let op: wij raden aan om in de voorverkoop een kaartje te halen, de vorige edities van Prosperity productions waren allemaal uitverkocht.
Let's get ready to Shock your Senses. Na een eerdere uitverkochte editie van Hardstyle Scene en Total Blackout, gaat Prosperity productions verder met een nieuw concept. Een beruchte dj gaat de battle aan tegen verschillende (inter)nationale dj's. Je kunt een gevecht verwachten waarin om nationale en internationale titels wordt gestreden. De Haarlemse helden Bass Modulators staan dit jaar in het middelpunt en zijn klaar om de strijd aan te gaan. Tatanka, Ran-D, Dozer, Nagoom en de Zentiments worden uitgedaagd en kunnen klappen verwachten. MC Villain zal deze avond de ringmeester zijn. Kortom keiharde hardstyle, een spectaculaire show, entertainment, en jullie als toeschouwers! Het wordt knallen, stampen en beuken, kortom Shock your senses!



De jongens van Bass Modulators draaien al wat jaren op volle toeren mee in de Scene. In de 5 jaar dat ze bestaan hebben ze al menig feestje veroorzaakt en afgebroken. Q-Base, Defqon 1, Emporium, been there, done that. Roland Evers en Rick Buijtenhek leerden elkaar kennen op de middelbare school, waar bleek dat ze de zelfde interesse voor muziek deelde. Toen ze na een paar jaar hun eerste track onder de naam Bass Modulators op internet hadden gezet, begon het zich als een lopend vuurtje te verspreiden en kregen ze binnen no-time hun eerste platencontract . Vanaf dat moment ging het snel. Ze schreven release na release, draaiden op feest na feest over de hele wereld en inmiddels brengen ze hun muziek uit bij het beroemde Scantraxx Recordz. De artiesten en tevens vrienden die ze voor deze avond hebben gevraagd, zeiden dan ook meteen ja op de uitnodiging.

Tickets voor Shock your senses zijn €16 in de voorverkoop en €22 bij de deur. Daarnaast is er achter het podium een VIP Deck met ringside view. Voor €30 in voorverkoop en €35 aan de deur kom je binnen via een speciale VIP ingang, kan je een rondleiding verwachten, ontmoet je alle vechters en heb je je eigen bar. Koop je vijf kaarten tegelijk, dan krijg je ook nog een fles champagne zodat je lekker kan toasten op al dat geweld en het vijfjarig bestaan van de Bass Modulators!

Let op: de organisatie raadt aan om in de voorverkoop een kaartje te halen, de vorige edities van Prosperity productions waren allemaal uitverkocht.

Prosperity productions presents San Quentin Festival 2-6-2012
The Elite of the Hardstyle performers will be playing on the beach of Zandvoort! Stay tuned and be prepared for this stunning Hardstyle Outdoor festival! More info about the event will be announced in december! The ticket sale will start on Saturday (Dec 10th) at 10:00 via ticketscript.
Read more: San Quentin Festival
Hilversum is onze volgende nieuwe locatie van Hardstyle Scene.
De Vorstin wordt de 10 maart de Hardstyle Tempel van Hilversum.

Prosperity Productions neemt natuurlijk een sterke line up mee die het dak eraf gaat blazen. En de harde bass geluiden door het Gooi laten brullen!!!

Zaterdag 10 maart 2012 - Hilversum - De Vorstin.

http://www.facebook.com/event.php?eid=302199509804319

Koop de tickets op www.prosperityproductions.nl

Zie jullie in het Gooi!!
https://partyflock.nl/news/21311:Prosperity_Productions_brengt_Refresh

Op 28 januari 2012 gaat Prosperity productions het Haarlemse patronaat zoals gewoonlijk weer op z'n kop zetten met een nieuw hardcore concept: Refresh! Op Refresh zullen de dj's en de sexy paaldanseressen de zaal compleet op zijn kop gaan zetten, net zoals dat je gewend bent van de feesten van Prosperity productions. De organisatie is trots op de line-up van dit feest en weet zeker dat deze line-up die van en alle eerdere Haarlemse feesten zal gaan verpletteren!

Line-up
Bass-D, Vince, King Base, Rheeza, Ruthless
LET OP: Prosperity Productions wenst naast de bezoekers ook jongeren met een levensbedreigende ziekte een onvergetelijke dag toe. Daarom vragen wij vanaf 1 januari iedereen die op de gastenlijst van een event van Prosperity Productions staat, een bedrag van 10 euro te doneren. De volledige opbrengst gaat naar stichting Doe Een Wens, die de missie nastreeft om de diepste wens van kinderen tussen de... 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte te vervullen. De donatie is verplicht en geldt voor iedere gast. Zorg er dus voor dat je hiervoor gepast geld bij je hebt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen eraan mee doet, dus geldt: geen donatie, geen entree. Op deze manier gaan we met elkaar een onvergetelijke avond tegemoet terwijl we allemaal deel uitmaken van een nobel doel.
Prosperity productions heeft twee Italiaanse topdj's gevangen genomen in de San Quentin gevangenis: Activator en The R3belz! Deze helden van de hardstyle-scene zijn de eerste twee van de lange lijst door Prosperity productions gevangengenomen rebellen!

Op 2 juni 2012 zullen Activator en The R3belz losgelaten worden om hun beste set ooit neer te gaan zetten! Activator en The R3belz zullen de San Quentin gevangenis in Beachclub Riche samen met jou totaal op zijn kop gaan zetten en zo zorgen voor het bruutste en hardste strandfeest van 2012. San Quentin wordt zoals je gewend bent weer een super hard feest van Prosperity productions dat je gewoon niet kan en mag missen!

Blijf Partyflock volgen om te zien wie er de komende weken door Prosperity productions gevangen worden genomen in de levensgevaarlijke San Quentin gevangenis!
Vandaag maakt Prosperity productions de volledige lijst met arrestanten helemaal compleet. De kopstukken en de elite van de hardstyle scene zijn achter slot en grendel geplaatst in de levensgevaarlijke San Quentin gevangenis! Op zaterdag 2 juni worden onderstaande rebellen losgelaten op het strand van Zandvoort.

Dit zijn de rebellen die de lijst helemaal compleet maken:
Noisecontrollers, Zatox, Zany en Alpha² vs E-Force!

Noisecontrollers
Deze hardstyle-helden die net de HMH helemaal op z'n kop hebben gezet kunnen en mogen gewoon niet ontbreken op het San Quentin festival! Zij gaan een spectaculaire set neerzetten die al hun eerdere optredens zeker zal gaan overtreffen!

Zatox
Deze Italiaanse grootmacht die op de ruigste feesten in heel Europa draait maakt ook een stop op het San Quentin festival om daar te laten horen waarom hij op alle grote feesten in heel Europa draait. Hij zal zijn bijnaam: master of the Italian hardstyle zeker eer aan gaan doen!

Zany:
Deze pionier van de hardstyle die bekend staat om zijn rauwe en melodische hardstyle begon als één van de eersten met produceren van hardstyle, hij zal een set gaan neerzetten waar je u tegen zegt!

Alpha² vs E-Force
Deze twee vlijmscherpe broers die alles al hebben meegemaakt en vorig jaar op 17 september de Patronaat op zijn kop zette hebben op 2 juni een snoeiharde battle against E-Force! Deze dj's staan bekend om hun snoeiharde hardstyle, ze zullen daarom ook weer genadeloos hard gaan knallen op het San Quentin festival!

Activator
Audiofreq
Bass Modulators
Stephanie
The R3belz
Zentiments
Noisecontrollers
Zatox
Alpha² vs E-Force
Zany
MC: DL!

Kaarten
€20 Early bird (200 available)
€35 Voorverkoop
€47,50 Deurverkoop

Bestel hier direct je kaarten om niets van dit spectaculaire festival te hoeven missen!

Like Prosperity productions op Facebook en maak kans op gratis kaarten voor hun feesten!
Als je Prosperity productions liked op Facebook maak je automatisch kans op gratis kaarten voor alle andere spectaculaire feesten van Prosperity productions!
Hierbij de officiele after movie van Shock Your Senses

http://www.youtube.com/watch?v=JmG8uqabXZM