Partyflock
 
Profiel · 499123
­ Nederland
Profielafbeelding · Marrit.
Memsel en Marrit, Beetje smoor [LL]
Deze gebruiker is al geruime tijd niet meer langsgeweest en staat derhalve op non-actief.
NaamIs aanwezig.
LandNederland
Geboortedatum29 juli
Geaardheidbi
Relatieja, met
Lid sinds29 december 2006 21:22
Statusinactief
Laatst hier21 februari 2011 19:23
Laatste aanpassingzondag 18 april 2010 om 22:26
7183%
Mac vers fruit.
1517%
Macdonalds worteltjes.

Agenda

Statistieken

96426·pagina's bekeken
14Partyflockvrienden
3·polls
76×geciteerd
1614·opmerkingen
1×negatieve karma
1·negatieveling
485·privéberichten verzonden
530·privéberichten ontvangen

1036 opmerkingen

 
Gefeliiciteerd skatjeee(L)!
Hee geilerd

Gefeliciteerd xxx
gefeliciteerd pop (L)
gefeliciteerd (L)
Gefeliciteerd (LLLLLLL)
heuj strond kip:D

gefeliciteeeeert:D:D
Gefeliciteerd:)

X
 
gefeliciteeerdd meidd :D
Uitspraak van verwijderd op woensdag 29 juli 2009 om 23:16:
gefeliciteeerdd
hjaa maar wel mijn lkkr ding (h)
af en toe wat lomp maar XD
het blijft mijn lkkrding :P
 
lieverd,

wat heb je voor je verjaardag gekregen?
ben nu in spanjee bloddieieie hoottt!!
dikke tut
 
hhaha ja dat is wat ik altijd als beste kan doen he!
wannneer ga jij dan?

tut
dankje :)
do ek gefeliciteerd! x
mahah zeg dat wel ja XD
 
Goejedei Frommes,
hoe ist der mei?
lang niet gesproken!
tijd voor een date? :P
Tuuut leafe
 
We kinne SNEIN wol ekfes nei ljouwerd ta?!
Koopzondag (A)

Tuuut (L)
laatste aanpassing
 
:k:k Marrit
 
Kom je vanmiddag ook even kijken bij het beachvolleyballen? :k
Heb je zo lang niet gezien?! :O
Was leuk (L)
 
WIJ NTB NOU!
DIKKE LULHANNES :$

(k)
laatste aanpassing
 
hoi:)
lekkerebeer :k

(K)
 
Smaaaaaaaaaartie
ik mis je nu al !
:(
Basterdsuiker, ook wel bastaardsuiker of bruine suiker (indien het de bruin gekleurde variant betreft) genoemd, wordt gemaakt door aan fijngemalen, witte, geraffineerde suiker een oplossing van invertsuiker toe te voegen. Daarbij kan ook melasse en karamel worden toegevoegd. De karamel geeft de basterdsuiker ook wat meer smaak en een bruine kleur.
Vroeger was basterdsuiker minder ver geraffineerde rietsuiker.
Basterdsuiker bevat meer water dan kristalsuiker. Hoe donkerder de kleur, des te hoger het vochtgehalte. Door het hogere vochtgehalte klontert dit type suiker vrij snel.
 
gefeliciteerd! :D