Partyflock
 

vrijdag 31 december 2004 om 23:15

nou vandaag was ik dus vroeg opgestaan op stage en had gisteravond tot 12 uur gewerkt :S
eenmaal op stage in rotterdam kwam ik erachter dat laurete (een andere stagaire op mn stage) vandaag haar laatste dag had dus dat was gebak enzo. de hele tijd lopen bellen en msnen over wat we nu gingen doen vanavond. uiteindelijk had ik besloten om met een paar vrienden naar stratum te gaan, toen een andere vriend ineens voorstelde om met zn 2en naar extrema NYE te gaan. toen was ik dus eht blij dat ik toch ernaar toe ging. dus ik na stage naar hem toe en daar gegeten.
eenmaal gegeten was hij aant twijfelen of we ons lieten brengen door zijn vader of dat hij zelf zou rijden. uiteindelijk toch maar zelf gereden en toen we daar aankwamen hduurde het niet lang voor we geparkeerd hadden.
we hadden nog geen kaartjes dus dat was minder. we kwamen er toen achter dat er aan de deur niks meer werdt verkocht dus hadden wij maar aan het hek een kaartje gekocht. ze waren toch maar 5 euro duurder dan normaal.
het feest was echt top :D.
we kwamen daar ook nog een oud klasgenoot tegen met zijn vriendin waar we de halve avond mee zijn opgetrokken tot we ze kwijtraakten.
toen het om 6 uur afgelopen was hadden we alletwee een goed gevoel over het feest en gingen we weer naar huis nadat we een stukje door uden waren gereden. de dag was echt supergoed geslaagd en ga zeker proberen dit jaar weer naar alle extrema partys te gaan.