Partyflock
 

maandag 1 september 2008 om 22:55

Elke dag dat je mee maakt komt er wel iets op je pad waardoor je de dag of week niet meer vergeet. Maar wat gebeurt er als je er zelf de volgende dag er niet meer bent? En het leven door gaat zonder dat jij het ochtend licht ziet verschijnen ? En dat alleen maar omdat jij net even op de verkeerde plaats, op het verkeerde moment er bent! En waarom ? Er is denk ik niemand die hier een wijs of duidelijk antwoordt op heeft. Maar het gebeurt dagelijks en niemand staat er eigenlijk bij stil.

Dit is het verhaal van het meisje dat omgekomen is op texel. Geschept door een auto met een bestuurder onder invloed van drank en drugs die ook nog eens te hard en roekenloos reed !!! Greep een persoon. Het meisje 17 jaar ..

Ik denk dan wel eens als je dan kijkt waar mensen zich druk om maken of waar mensen ruzie om hebben en dan ook lange tijd door trots niet meer met elkaar omgaan van ja vergeet nooit !!! dat er op eens geen morgen meer kan zijn. En dat als dit gebeurt het altijd tussen twee mensen blijft staan.

Daarom vraag ik me ook af van wie bepaald waar en wanneer wij ergens zijn ?
Kort om bleef de dag elke dag !! We zijn mensen van de dag en de dag van vandaag beleef je maar een keer ....
Dus geniet van wat het leven biedt. En probeer eens de band met familie,vrienden,colega`s eens recht te houden!! Het is heel makelijk om elkaar de rug toe te keren. En we zijn allemaal strevers in het werk en thuis laten we ook eens proberen om wel hand in hand met elkaar door een deur te kunnen gaan. Een beetje begrip voor elkaar is daar voor nodig. We zijn mensen en maken fouten.