Partyflock
 
 
­ Nederland
stomme kip hihihi ach ja die reserve belgen voelen zich heel wat ze bezoeken tmf feessies en zitten al heeeeeeeeeeeeeeeeel lang op PF en dan mag je je shirt uit trekken en voor paal staan met je tepelpiercing en je gespierde grote teen!
mevrouw gaat naar de Matrix de nummer één tmf tent(daar val je niet op als sul)als ze daar de naam Den Haag horen beginnen ze al te rennuh hihihi dat soort sulletjes zal je bij ons niet zien lopen ze durven alleen maar op van die pogo feessies te komen!
gelukkig heb ik niet zo'n enorme haakneus als jij maar ach op die 020 tmf feessies val je daar in elk geval niet mee op.
boertje ga jij nou lekkah naar die 020 tmf feessies als je bij ons in de Asta er zo bij liep met die sullige vriendjes van je aan de pogo lag je zo buiten met een blauw hanglippie misschien moet je die bril van dat sullig vriendje van je ff lenen misschien zie je dan wel wat foto's op mijn profiel.
idd Aditi zie ook weinig gespierds zou me schamen als mijn vriend er zo bij liep echt zielig om op een feest je shirt uit te trekken(oke als je er dan ook nog een beetje uitziet)maar dit ziet er echt niet uit lachwekkend gewoon stelletje broodmagere junks zijn het!