Partyflock
 
Profiel · 187093
­ Nederland
Deze gebruiker is al geruime tijd niet meer langsgeweest en staat derhalve op non-actief.
NaamDebbie
WoonplaatsHouten (Utrecht)
LandNederland
Beroep???
Geboortedatum
Leeftijd37
Geslachtvrouw
Geaardheidhetero
Relatieja
Favoriete genresdisco, r&b, trance
Lid sinds7 maart 2005 22:59
Statusinactief
Laatst hier10 mei 2005
Laatste aanpassingdinsdag 10 mei 2005 om 00:01

Agenda

Statistieken

± 101·pagina's bekeken
1·privébericht verzonden
2·privéberichten ontvangen
Weegschaal

Een Weegschaal houdt van flirten, maar doet bij voorkeur niet aan hartstochtelijkheid, seks moet wel een beetje mooi en verfijnd zijn. Weegschalen zijn zo goed in het maskeren van hun verlangens dat ze zelfs zichzelf voor de gek kunnen houden. Besluiteloosheid is bij dit teken altijd al een probleem, maar kiezen tussen begeerte en liefde is buitengewoon lastig, en een Weegschaal ziet begeerte dan ook weleens aan voor liefde. Communicatie is erg belangrijk en een romantische hofmakerij speelt -zeker in het begin van een relatie- ook een grote rol. Een Weegschaal kan de ander voortdurend om raad vragen, maar wil op die momenten eigenlijk alleen maar gelijk krijgen en bevestigd worden. Hoewel bijzonder charmant bezit een Weegschaal een aangeboren portie egoïsme die vaak pas na een tijdje naar boven komt. Een Weegschaal kan buitengewoon slecht tegen wrijving en onenigheid waardoor de neiging kan ontstaan ja te zeggen maar vervolgens nee te doen. Het verlangen naar een vaste partner is bij dit teken erg groot, maar ook hier kan besluiteloosheid lang roet in het eten gooien, en zal de Weegschaal in feite het liefst de ander laten kiezen.

Bij een Weegschaal zijn de onderrug en de billen de meest erogene zones. Dit teken vindt het heerlijk om rond het middel te worden vastgehouden en onderwijl over de rug gestreeld, maar van het strelen, masseren of zachtjes knijpen in de billen wordt een Weegschaal nog meer opgewonden.

Toch moet in wezen alles wat met het vrijen te maken heeft met elkaar harmoniëren voordat een Weegschaal echt in de stemming kan raken. Een aangename omgeving, geen haast of stress en vooral veel tederheid. Een Weegschaal raakt opgewonden van zachtheid en complimentjes en knapt af op ruwe of banale woorden en daden.

Kaarslicht, subtiele parfums, wierook en massageolie is aan dit teken goed besteed. Een Weegschaal wil ook praten, intieme gesprekken zijn minstens zo belangrijk als de seks zelf, en Weegschalen kunnen niet vaak genoeg horen hoe lief ze zijn, hoe mooi en aantrekkelijk en hoeveel er van hen wordt gehouden. Zij kunnen uren lang dromen over een toekomstige ontmoeting met de perfecte partner waarop zij tot over hun oren verliefd zullen worden.

De Ram, het oppositieteken van de Weegschaal, is zeer direct en impulsief, en de Weegschaal zou van de Ram kunnen leren hoe je confrontaties niet uit de weg hoeft te gaan en hoe je je eigen gevoelens en verlangens kunt uiten.