Partyflock
 
Mindgames #2 :: The Outbreak of Hard Dance
23 maart 2005

donderdag 24 maart 2005 om 16:15

Na het succes van de eerste editie van Mindgames op 11 februari j.l. was de keuze snel gemaakt: Mindgames moet een vervolg krijgen! Dit zal dan ook gebeuren op vrijdag 22 april. De avond begint om 23:00 en zal doorgaan tot 05:00 helaas zal er na 02:00 niemand meer binnengelaten worden, dus wees er op tijd bij.

Deze keer doet Mindgames Events het nog is een keer dunnetjes, maar dan net iets beter. De avond bestaat deze keer uit 4 gerespecteerde dj’s o.a. Charly, Mirrage en Fausto. De vierde dj is bekent van producties zoals attack, Revolution en In Africa uitgebracht door Tracid Traxx uit Duitsland. Hierbij hebben we het natuurlijk over Derb a.k.a Cold (van Hennes & Cold).

De line-up voor deze avond ziet er dus alsvolgt uit:

Derb - Bringing you the best german Hardhouse
Fausto - The Lord of Hardtrance
Charly – The best of all styles
Mirrage - Bringing you his obsession for Hard Dance

Verder zijn alle kinderziektes van de vorige keer zijn onderzocht en de aankomende editie zullen deze genezen zijn. Hiervan was er een die opviel bij het publiek en dat was het geluid in het begin van de nacht. De oorzaak was de DJM600 mixer, deze is te warm geworden en is het geluid gaan kraken en was het op het begin van de avond te zacht. Hier is een oplossing voor gevonden en op de volgende editie zal het geluid perfect zijn.

Overige Info
De kosten zijn 9 euro aan de deur. Kom je met de auto, dan kan je deze volop gratis parkeren rondom de Club Fantasy. Deze keer zullen de locatie aankleden in het zelfde thema als de flyer. Wil je meedoen aan het hele feest thema kom dan in een outfit in een groentint (met zwart).

Mindgames – The outbreak of Hard Dance
www.mind-games.nl/events/

“Reaching the highest point will only get you to another mountain. It is not to say what is beyond that” - Groovy Illusion