Partyflock
 
Profiel · 176567
­ Nederland

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 8 september 2018: Q-BASE, Airport Weeze, Weeze

Statistieken

± 52419·pagina's bekeken
10·foto's
49Partyflockvrienden
78·favorieten
157·evenementen bezocht
2·oude interessante evenementen
46·winactie deelnemingen
73×geciteerd
116·opmerkingen
40·waarderingen
12·forumonderwerpen
285·forumberichten (onderwerpenlijst)
555·privéberichten verzonden
624·privéberichten ontvangen
Start datum is 26 september 2005 om 15:32
Teller is begonnen op 0

Je bent bezoeker nummer:



zo, nu weet je gelijk hoe laat het is :D


[
GEIT

Creatief, rustig maar hartstochtelijk, en een beetje ongewoon. Geiten zijn oprecht, en ze hebben een grote verbeeldingskracht. Ze kunnen niet goed tegen druk. Een Geit waardeert de goede dingen van het leven. Nostalgisch en romantisch. Artistiek begaafd. Geiten houden niet van roosters en routines. Ze zijn perfectionistisch en willen niet opgejaagd worden. Grote inzet bij emotionele betrokkenheid. Veel overtuigingskracht en charme om de dingen naar zijn/haar hand te zetten. Een Geit heeft de neiging om op een onconventionele manier tegen de huidige trends in te gaan. Betrouwbaarheid is een lastig woord voor de Geit. Het is niet dat ze onbetrouwbaar zijn, maar juist een beetje onvoorspelbaar en houden graag een slag om de arm. Een Geit kan compleet onverwacht op je stoep staan. Geitenkindertjes zijn een beetje ongewoon, soms in hun gedrag en soms in hun uiterlijk. Hierdoor worden ze nogal eens gepest door andere kinderen. Als kind heeft een Geit veel ruimte nodig en houdt zich bij voorkeur bezig met dingen die andere kinderen niet interesseren. Als volwassene heeft de Geit geen notie van heersende regels voor wat betreft een gezinsleven, ze verzinnen die ter plekke en zoals het hen het beste uitkomt. Een Geit is een goede, maar vaak nogal afwezige ouder waardoor ze hun kinderen soms teveel ruimte geven.


Werk:

In principe kan een Geit alles doen zolang het maar niet op echt werk lijkt. Het liefst zouden Geiten een weldoener hebben, een soort sponsor die hen een inkomen en een dak boven hun hoofd verschaft zodat zij zich helemaal bezig kunnen houden met hun creatieve gaven. Banen bijv: kunstschilder, acteur, ontwerper, redacteur, binnenhuisarchitect, kruidendeskundige.

Liefde:

Liefde en seks zijn de Geit op het lijf geschreven. Geiten houden ervan om verliefd te zijn, te worden verleid, bemind te worden en te beminnen, te verleiden en romantisch te zijn. In de liefde zijn ze raadselachtig, nieuwsgierig en sexy, maar houden er niet van afhankelijk te zijn. Gevoelens zijn voor een Geit buitengewoon belangrijk en ze houden van alle voorbereidingen zoals een open haardvuur, kaarslicht etc. Geiten vinden hun vrijheid erg belangrijk en zullen zich niet snel definitief binden, een huwelijk is in wezen niets voor een Geit. Een Hond maakt nog de meeste kans omdat deze twee zowel maatjes als minnaars kunnen zijn.

Smaak:

Bizar en erotisch.


Kleuren:

Rose, geel en mauve.


Sport:

Een Geit is niet zo sportief. T'ai chi, dansen en zwemmen voor de aardigheid.


Vrije tijd:

Creatief zijn, film.


Hobby's:

Zeilen, tuinieren.


Vakantie:

Historische huizen bezoeken, rondreizen.


Vriendschap:

Een Geit kan goed opschieten met het Konijn, de Slang en het Paard, maar niet met de Rat, die is te materialistisch en ook niet met de Haan omdat ze bijna nooit overeenstemming kunnen bereiken.