Partyflock
 
Profiel · 1400662
­
Deze gebruiker is al geruime tijd niet meer langsgeweest en staat derhalve op non-actief.
NaamRamin Sekandari
Relatienee
Lid sinds15 januari 2017 10:34
Statusinactief
Laatst hier28 maart 2017 16:57

Biografie

Ik ben niet de Slimste, Knapste, Rijkste of Mooiste man op aarde. Er is een hoop mis met mij.

Toen ik vorige week een vriendin moest helpen verhuizen. Zat iedereen aan tafel met elkaar te overleggen – hoe pak je een verhuizing zo gestructureerd mogelijk aan?

Terwijl ze dat deden, was ik al de trap op en neer aan het rennen met spullen….Spullen, die ik in dozen had gestopt (zonder er op te schrijven wat er in zat natuurlijk).

Die gewoon-doen houding heeft er voor gezorgd dat ik 3 weken terug bijna ruzie kreeg met Emile Ratelband, een tatoeage liet zetten in Letland met een wildvreemde…en in Praag 110 euro betaalde voor een taxirit die maar vijf minuten bleek te zijn.

Mijn omgeving vindt het soms irritant…die 'doe waar je zin in hebt zonder na te denken" houding. Toch geniet je meer van het moment en verpest je minder tijd aan planning (je-weet-wel, die planning die in de praktijk altijd anders uitpakt).

Natuurlijk kan ik je wel vertellen 'hoe awesome-semi-nonchalant ik ben" (want dat ben ik) maar het zou volstrekt zinloos zijn.

Na een gefaald experiment met internetdating opgezet door mijn buurvrouw weet ik hoe makkelijk het is om jezelf beter te presenteren.

Als je die profielen moet geloven loopt het over van de spontane, belezen en sociale mensen die van gezelligheid houden (wie niet). De foto's zijn allemaal flatteus – zeg maar gerust…misleidend –

MIJN MANKEMENTEN:
– Wat andere mensen van mij vinden is belangrijk. Wie wil er nou niet aardig gevonden worden?
– Voor ik na bed ga zet ik eerst het nachtlampje aan voordat het grote licht uitgaat. Ben geen held in het donker.
– Afspraken zijn voor mij heilig. Wat er ook gebeurt ik doe wat ik zeg en andersom.
– Ik kan niet (echt niet) dansen – maar doe het toch – het is te leuk.
– Ik heb veel vrouwelijke vriendinnen – gewoon vriendinnen – Als je daar onzeker of jaloers van wordt. Reageer dan met de nodige terughoudendheid.

IK KAN:
Praten – Het is mijn werk
Met vijf ballen jongleren
Seks

HOBBIES:
– Lezen… Ik ben een dikke nerd en een boekenverslaafde, verzamel James Bond boeken (jup, daar zijn boeken van). Verder vooral non-fictie over sociale psychologie, communicatie en filosofie…
– Hardlopen… Een meditatieve bezigheid waar ik blij van word.
– Koken, alhoewel… je dat lastig een hobby kan noemen zonder eten ga je dood… Maar ik vind het leuk.
– Verder is mijn werk mijn grootste hobbie en passie. Ik hou van hard werken en ben belachelijk ambitieus. Hoe meer ik kan bijdragen hoe beter.

WAT IK ZOEK IN EEN VROUW:
Vriendschap hoef ik niet, vrienden heb ik wel. Seks ook trouwens…

Ik zoek dat moment waarop je iemand ontmoet en je adem even stopt…Dat je je tegelijkertijd op je sterkst en kwetsbaarst voelt. Je voelt een connectie die echt is en onvermijdelijk.

Wat ik zoek is liefde. Niet op de manier zoals liefde vaak wordt geïnterpreteerd en die met hetzelfde gemak wordt uitgesproken als goedemorgen. Niet de liefde waarvan de gever en nemer het zien als een recht en plicht om deze te geven…

Maar liefde in de vorm van waardering voor de schoonheid van een moment. Dat moment waar je niets van iemand wil en tegelijkertijd alles.

En daarvoor hoef je niet perfect te zijn… De kans is groot dat je kleine mankementjes juist zijn wat jou zo bijzonder maakt. Die kleine gekke gewoontes zijn juist charmant.

Dus doe alsjeblieft niet je best om ze voor me te verbergen…ik vind ze leuk…
Echte mensen zijn leuker dan perfecte…dus wat is er mis met jou?

PS. stuur een berichtje, ik ben aardig en reageer.

Agenda

Statistieken
25·pagina's bekeken
57Facebookvrienden
4·favorieten