Partyflock
 
Profiel · 1324627
Profielafbeelding · Colorsontour
Colors On Tour is een volledig verzorgd evenement met diverse DJ's welke de avond zorgvuldig opbouwen tot een hoogtepunt. Dress-code is wit met een gekleurd tintje!! Durf jij het aan?
Deze gebruiker is al geruime tijd niet meer langsgeweest en staat derhalve op non-actief.
NaamColors on Tour
WoonplaatsHoogeveen (Drenthe)
LandNederland 🇳🇱
BeroepEvenementen Manager
Geboortedatum
Leeftijd48
Geslachtman
Geaardheidhetero
Relatienee
Lid sinds6 juli 2013 00:00
Statusinactief
Laatst hier18 februari 2014 11:44
Laatste aanpassingzaterdag 6 juli 2013 om 12:19

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 11 januari 2014: Creations, Deining, Castricum

Statistieken

234·pagina's bekeken
1Partyflockvriend
7·favorieten
3·evenementen bezocht
1×geciteerd
1·opmerking
1·forumonderwerp
1·forumbericht (onderwerpenlijst)
Top DJ's welke de avond tot een hoogtepunt brengen, aftellen tot de Paintglow begint. Dit is Colors on Tour. In o.a. Amerika, Australie, Thailand, Nieuw-Zeeland, Engeland en Duitsland zijn de PaintglowParty's al jaren een succes. Wereldwijd trokken de shows al een miljoenenpubliek in uitverkochte hallen en zalen, club en uitgaanscentra's.

Colors On Tour is een volledig verzorgd evenement met diverse DJ's welke de avond zorgvuldig opbouwen tot een hoogtepunt. Dress-code is wit met een gekleurd tintje!! Durf jij het aan?

Met professionele confetti- en co2 kanonnen en UV bellenblaasmachines bouwen we de spanning op tot het ultieme Paintglow hoogtepunt. De aftellende klok verraadt het moment dat de grote paintblast kanonnen en paintbazooka's voor de spectaculaire UV verfexplosies zorgen.

Door de vele blacklightkanonnen is dit ook voor de toeschouwers een kleurrijk schouwspel. Om deze superbeleving te vervolmaken en bovendien te blijven herinneren, kan men terecht in de shop van Paintglow. Daar worden merchandiseartikelen verkocht zoals wij o.a. body & face paint, witte overalls, glowsticks, mondkapjes en shutter-brillen.