Partyflock
 
 
­ Nederland
Ja precies... als ik haar zou kennen zou ik haar misschien het einde kunnen vinden. Maar zo vanaf een foto... ok ze is niet lelijk en heeft een goed figuurtje... maar daar lopen zoveel meiden van rond! En zij is daarbij echt niet bijzonder!
Als het niet zo origineel en apart was geweest, had ik het ook ordi gevonden. Maar dit ziet er gewoon GOED uit, ze kan zich zo'n broek wel veroorloven 4 sure!
:-D thanx how sweet allemaal! zo 'fine' voelde ik me even niet meer maar het is allemaal goed gekomen... ben overigens niet tot het laatst gebleven en geloof dat ik wel iets heb gemist nog :-S
Je had trouwens helemaal gelijk ook over die after... was geen goed plan, ik was al pas om 12:00 uur thuis. Maar we moeten zeker nog een keertje stappen met zn allen.
Heeey, Mizz Techno! Jij bent ook een relaxed wijffie, en leuk dat je ook van techno houdt!! Haha... ik was een beetje...tja... laten we het erop houden dat ik nog LANG geen zin had om naar huis te gaan. Hier en op s2d heet ik trouwens MissE maar ik ben nog een beetje een nieuweling. Sta jij trouwens ook nog ergens op de foto?!
-X-