Partyflock

Studeren in buitenland, welke feesten nu nog pakken!

 
Ik ga na de zomer, september een half jaar Miami studeren. Ja vet cool maar wil zoveel mogelijk nederlandse feesten deze zomer nog pakken, welke moet ik zeker zien.

Ik ben 100% zeker op Awakenings!!!!!
Gaaf dat je in Miami gaat studeren!!!

En welke feesten nog tja:
Inderdaad Awakenings, Loveparade, Nature One (of dancevalley), Fast Forward, Mysteryland...?
Mysterland ga ik zeker heen! Eerste feest wordt Awakenings
ik ga volgend jaar een jaar naar malta om daar te studeren en te feesten :)
via wie ga je?
Gaat niet door, me stageplek is gecanceled, ze willen geen buitenlandse studenten meer, komt denk ik door 11 sept ofzo. Kan dat wel begrijpen maar ik ben geen terrorist ofzo.

Ging via SlA (Students Learn Abroad) zit in Den haag. Naja nou hier wat regelen
Damn, je blijft er aardig rustig onder...

Ik had ooit in een ver studie-verleden een stageplaats rond op JFK airport in New York. Ik had een gratis woning in Manhattan totdat het ook op het laatst afketste. De contactpersoon in Amerika was verdwenen na een overstroming in Guatemala.... :-(

Miami is trouwens wel erg leuk, als je nou 11 september gaat vliegen zit je er goedkoop en hou je daar een weekje vakantie ofzo...
zoooo voel jij je genaaid! suuper zonde!!
het lijkt mij ook supercool om in de VS stage te lopen maar ik denk dat het redelijk lastig gaat worden om dat te regelen!
hopen dat je hier nog snel wat kan vinden!
kan je niet naar australie ofzo?? er zijn tog meer coole landen en kheb gehoord dat de feessies daar ook toppie zijn! down under maar wel kut dat je niet naar miami kan knuffeltje voor jou omdat ik t zielig vind voor je :hug: