Partyflock

Gaan er nog pf-ers naar Texel??

 
Ik ben er maar een paar dagen, nl van 8 t/m 13 augustus. Zijn er nog meer die er dan zijn???
2 Che Gurevara: na het is gewoon een week vakantie dus volgens mij nix mis meej

en Loezzy, ik ben er een aantal jaar geleden geweest in de zomer, maar dat was zown slechte ervaring dat ik ern iet meer heen durf. ( T was de zomer van '98 het stormde, was 15 graden Celcius, mijn tent lag boven op een duintop plat van de wint en de vriendin waar ik meej was lag met zware anchina in de tent de hele week)

Ik hoop dat jij wel de toffe vakantie krijgt die ik heb moeten missen toen! Veel plezier!
2 Che Guevara: Ja zit een beetje in geld probs dus, maar ga ook nog een weekje ergens anders heen met m'n vriend. Dit is gewoon een paar dagen lol trappen.

2 Mysterygirl: Hahaha lache ik was er ook in '98. Was echt bagger weer, maar heb het onwijs leuk gehad. Zat je op het Koogerstrand?? Wel kut dat jij het wat minder had btw

Maar goed ik zie dus dat er maar weinig gaan. Nou ik ga me wel vermaken. We hebben plaats gereserveerd voor 4 maar als ik het goed heb begrepen zijn het er heel wat meer die meegaan naar Texel. Waar ze slapen geen id, maar hoe meer hoe beter.

Ik had het wel grappig gevonden als ik wat pf-ers zou zien, maar goed let me know if you go
Ik zat idd op Koogerstrand. K heb er wel mijn ex leren kennen waar ik twee jaar een relatie mee heb gehad dus dat was wel ok. Verder was het echt drama. K snap nog steeds niet dat de ouders van mijn vriendin haar niet van dat eiland hebben gehaald terwijl ze zow onwijs ziek was, maar goed... k was weer een ervaring rijker hehe
Misschien dan, waarschijnlijk een week eerder.. Een huisgenoot organiseert feesten daar in de vakantie, dus.. langskomen! :-)
2 Pasqi: waar? in de koog??
We Komen Met 40 (!!) Man uit Hengelo !!
Word Zeker wel een suuuuper harde vakantie...
hahaha heb me 600 watt box en m'n accu al klaarstaan whaahahahahaah :bounce::bounce::bounce:
en de Heeeele Camping doet meeej!!!! :D
Loezzy >> in Den Burg, maarja, ze liggen allebei op Texel dus het kan nooit ver van elkaar af liggen :-)
haha das waar :D