Partyflock

Nog meer over de LoveParade

 
De krant Bild meldde vandaag dat de Love Parade in Berlijn deze zomer doelwit zou kunnen zijn van een terroristische aanslag.

Een woordvoerder van de Berlijnse politie wilde niet op het bericht ingaan, maar zei dat er sinds de aanslagen van 11 september in de Verenigde Staten bij alle grote evenementen bedreigingen zijn geweest. De politie ziet naar eigen zeggen vooralsnog geen reden het op 13 juli te houden housefestijn, waarop meer dan een miljoen mensen worden verwacht, af te gelasten.

Volgens Bild heeft een informant gezegd dat terroristen van plan zijn tijdens de Love Parade een autobom tot ontploffing te brengen. Vorige maand zouden in een auto met een Nederlands kentekennummer explosieven naar Berlijn zijn vervoerd.

Bron: fok.nl
:frusty: Fucking laffe terroristen!!
Tja ach,

Het kan zo zijn of niet....
Naja ik ga gewoon hoor.Ik ga niet me leven laten bepalen door die k***ker terroristen..:@
Auwtsj, das wel eng. :@
Scary idee man !!! Maar uit de buurt van auto's enzow bijven :D:D
Bij elk evenement van deze omvang is de dreiging van terroristische aanslagen natuurlijk aanwezig. Maar ik neem aan dat de veiligheidsmaatregelen in Berlijn navenant zullen zijn. En een gewaarschuwd mens telt nog altijd voor 2.
Ik zal er in ieder geval niet minder door feesten 13 juli!!! :-D
ik zal dus extra hard moeten feesten begrijp ik?! want mocht er wel wat gebeuren, en uitgerekend ik tussen die duizenden mensen ben het zaadje dan moet ik wel een tof weekend hebben gehad :)
boeiuh
er is idd altijd dreiging, dus of er nou wordt gemeld dat er een eventuele aanslag zou kunne plaats vinden of niet, dat maakt in feite nix uit (althans...voor mij dan)
ik zou dr iig niet voor thuis blijven en al er al zeker niet minder om gaan feesten!
wat een fantastische manier om dood te gaan! Tijdens het doen van mijn favoriete bezigheid. :):)
echt wel lijkt me ook vet om zo dood te gaan
een feest dat staat voor wereldvrede en verbondenheid..... hoe triest kunnen ze zijn.
Denk dat die terrorist geen foutjes moet maken. Anders stampen we hem met 1miljoen strakke debielen wel helemaal naar de tyfus!! :D
Ik had het al gelezen ja in de krant...
Ik denk niet dat het egt gebeurt hoor... ze dreigen bij elk evenement... maar er gebeurt nooit wat... ga maar lekker en maak je niet druk joh...!!!
Wou dattik meekon, maar geen pecunia's! :-(
ach, Misterygirl heeft gewoon gelijk! Xtra hard feesten! alleen jammer dat ik dan weer net jarig ben............ :o