Partyflock

Je leukste P'tje ooit!

 
Naar aanleiding van het grote "je-eerste-keer-dat-je-een-p'tje-had-geslikt, hoe-was-dat" topic, kwamen we tot de conclusie dat voor velen de eerste keer helemaal niet zo magisch was als sommige beweren (bij ons waren onze beide eerste keren ook niet het heftigst!) dus bij deze:
Wat was je leukste MDMA(=xtc :-P) ervaring tot nu toe.

Inge: Mijn leukste keer was op een woensdagavond dat we ons beide aan het vervelen waren.
Het was superrelax weer en we wilden gaan wandelen
Nu was het zo dat we nog 2 p'tjes hadden liggen en we al 3 maanden niet meer geslikt hadden (we doen het nooit vaker dan eens in de 2-3 maanden!)
We gingen lekker in de tuin zitten en dronken een lekker glas champagne met Chris' pa en ongemerkt (haha) namen we allebei gewoon dat p'tje!
na een kwartiertje of 3 begonnen we 'm beide te voelen dus we besloten om een lekkere wandeling te gaan maken.
Toen we net aan de wandel waren sloeg ie pas echt goed in.
We hebben gewoon superver gelopen en niks anders gedaan dan lekker gepraat en gezoent etc.
Aangezien we in het zuiden van Limboland wonen hebben we hier wel van die irri heuvels die best zwaar zijn om op te lopen wonder boven wonder ging dat deze keer van een leien dakje :-D.
Deze keer was voor mij het leukst omdat het een fijne temperatuur was met m'n vriendje was en omdat het niet teveel was. (op feesten heb je vaak de neiging om meer te droppen)
Dat was nu niet nodig "just go with the flow!"
We aten zelfs na afloop van de VIER UUR durende wandeling lekker aardbeien en meloen (is me verder nog nooit gelukt).
Wat ook meespeelde was het feit dat Chris zich precies evenlang in de "trip" bevond dan mij wat natuurlijk extra relaxed is!
De dag daarna voelde ik me ook gewoon supergoed dus het "verrot gevoel" ligt waarschijnlijk voor een groot gedeelte aan de combi laat wakker blijven (te)veel inspannen en slecht eten!
Was een keer om voor altijd te herinneren!

Chris: Mijn leukste keer was ook samen met Inge maar dan gewoon thuis (tja om de een of andere reden vinden we xtc op een feestje minder boeiend!).
We zaten op een zondagavond thuis en er was carnaval in limburg.
Aangezien we carnaval maar zozo vinden besloten we om thuis te blijven en een prive feestje te bouwen.
We hadden ook deze keer alweer 2 maanden niet meer geslikt.
Voor deze gelegenheid hadden we 6 "dartbordjes" die per stuk op 140 MG MDMA getest waren!
We wilden nu weer es een keertje all the way gaan dus echt helemaal van de kaart (kids don't try this @ YOUR home :-) )
We namen beide de eerste om 10 uur het s 'avonds
Na ongeveer 30 minuten begon ie op te komen en bij Inge bleek alles 5 minuten later te gebeuren dus ze hoefde maar naar mij te kijken om te zien wat bij haar 5 minuten later zou gebeuren.
Ik kwam echt in een soort roes wat ik nog nooit eerder had meegemaakt de grond begon te trillen en ik kreeg klamme handen eerst voelde ik me even een beetje misselijk maar na een tweetal minuten sloeg ie dus keihard in en FUCK wat was dit gigantisch lekker.
Na een minuutje of 5 gebeurde bij Inge hetzelfde en om te kunnen zien hoe die ander begon aan hetgene wat jezelf net meegemaakt hebt is in een woord HEFTIG!
Na een uurtje of 3 besloten we om er nog een te nemen.
Het vreemde was dat we opnieuw in de "Love-roes"kwamen en dat deze nog heftiger was dan de eerste (serotonine dus nog lang niet op?)
We hebben toen uren liggen knuffelen, muziek geluisterd, over de toekomst en andere vage dingen gelult oftewel gewoon te gek!
Om een uurtje of 6 het 's morgens waren ze uitgewerkt en we hadden er allebei nog een maar we besloten dat het toch wel feest genoeg was geweest we hebben toen nog wat muziek geluisterd en vielen daarna heel chill lekker in slaap!
Was voor mij de leukste keer omdat het lekker relaxed was (kamertemperatuur) gewoon water e.d. voorhanden waren wanneer we wilden en dat je makkelijk naar het toilet kon (haha) en het belangrijkste: omdat je niet gehyped werd door andere niet gebruikende mensen om je heen!

Nou we hopen dat er meer mensen zijn die een te gekke ervaring hebben en die willen delen met anderen zou te gek zijn!

GreetX Inge & Chris
*RESPECT*