Partyflock

Met partyflockers op een school feest

 
Jaaaaaaaa mensen jullie lezen het goed.......het was weer eens zo laat feesten op een maandag :-D

Een diploma uitrijking op een maandag :S . Ik zelf kreeg geen diploma , omdat ik mijn stage nopg moet over doen. Ik wou ook liever niet gaan, maar toch ben ik over gehaald.

eerst ff een pakkie halen en toen op naar de school des hel....Daar aan gekomen was er een preek van een klasgenoot van mij die zeer betrokken is bij de molukker . Hij heeft zeer veel inzet voor die mensen en ik kan hem daar door zeer waarderen .

Ik kom verschijdenen mensen ex en vrienden . harstikke gezellig lekker bier .......(ray geen heineken , maar F*cking Joop uit haarlem bier :S )
super zuur :(

Maar toch maar door zuipen ....:-D

4 pfers waren er aanwezig en een zooitje andere feestbeesten :-D. Ik als gewoonlijk als eerst over pf beginnen . En waar ging het ge sprek over ?????? (feesten ) :-D

Kom ik mijn ex nog tegen vertelt ze dat ze nu ook al een beetje bi is...............lijkt wel of al mijn ex vriendinnen bi worden :S. Bi is niet erg , maar waarom vertellen ze dat dan niet als ze met mij hebben ;P

Je kent natuurlijk wel de muziek op een school feest op mbo niveau...........drama ........maar daar ging ik maar snel iets aan doen. Mats van pf had cdtje van dj gizmo bij zich en ja hopa erin met die hap......nou weer lekker lopen stampen :bounce: en gek doen :vaag:

De pfers die aanwezig waren zijn :mats jeroennn & marlies..........en neit te vergeten INIDAN ;P

Na een aantal uren was de jeo op en de drank was smerig .......:S
Dus tijd vor verkassen....beetje lopen geinen en avonturen beleven daar binen , maar ik zet maar niet alles hier neer ;)

Tijd voor de stad.....
Iedereen zeer na de klote en joey spelend mond harmonica :S kwamen dicht na bij in de stad.....:-D

nou daar heb ik een tijdje met alleen maar feestgangers lopen praten vooral janneke en toen was tijd dat wij naar huis gebracht zouden worden :-D

Ik ga tukkie doen weltrusten ieder :-D
"en joey spelend mond harmonica"

nee daar ken je lekker op stampen :)
jezus wat een wazig verhaal indian, ik kan er nog net bier, ex en gizmo uithalen:D
idd een beetje wazig ja, maar ja is ook om 3 uur s`nachts getypt met waarschijnlijk een dronke kop
Jullie hebben gelijk .......sorry, maar dit was wel in een benarde toestand :-D...

maar ik kan je vertellen het was leuk :-D
Whehehehehe, juist Joey, sorry voor mn late reactie maar ik had even 'wat belangrijkere dingen te doen' whehehehe :P

Nou het klopt wel hoor wat ie allemaal loopt rond te strooien, het bier was om te :kots: en iedereen was toch lam???

Verder was Indians muzikale talent van dien aard, het werd niet erg gewaardeerd, zeker niet door ouders van kinderen wonend op de route die Joey nam naar het centrum van Haarlem (waar het bier we lweer uitstekend was overigens....)

Het was echt een perfecte avond om voor de laatste keer eens goed lam te worden met je (ex-) klasgenoten. Kortom, het was goed toeven!