Partyflock

Woning in Hilversum

 
Ik en mijn vriend hebben een woning gekocht, en per 1 augustus komt onze huurwoning vrij. Deze woning ligt vlak bij het spoor van Hilversum CS en telt 3 kamers.
Dus als er mensen zijn die op zoek zijn naar een huurwoning, of ken je mens die wil interesse hebben dan kun je een bericht achterlaten!
Ja! :D

Hela hola debje, alles goed..?
Hoeveel is de huur?
ScuL
Artiest ScuL
Dat kan wel interessant zijn idd..
Hoeveel is die huur daar ja? :o ben ik wel benieuwd naar
Gaat Ewout verhuizen ?! Waarheen ?! :)
de huur is vrij hoog namelijk 702,- pm. Het wordt namelijk particulier verhuurt. Daarvoor heb je daarentegen wel huur, water, gas licht elektra..etc. Je krijgt dus nooit rekeningen voor waterschapsbelasting en dat soort ongein.
Het is een maisonnette woning en bevindt zich ongeveer 6 minuten lopen van het centrum en 3 minuten van het CS van Hilversum!

Ewout blijft in Hilversum :-), alleen dan in een koopwoning
da's een tikkeltje te veel voor mij :)
enige oplossing zou zijn woning delen met nog iemand maar dat zal vast wel niet mogen volgens het huurcontract dus thx. suc6 met je nieuwe woning!
tuurlijk mag je die woning wel delen!
ja maar ik bedoel als in huren met een stel vrienden en dan de kosten delen :) [da's vaak nie geoorloofd omdat het dan gezien wordt als onderhuur :P]
wij deden het ook zo..

ewout was de huurder, ik geef hem elke maand de helft..
maar het huis is niet echt geschikt voor meer dan 3 personen, omdat de 2e kamer meer een doorgang is naar de andere slaapkamer!
gewoon met een andere maat huren

350 euro in de maand is wel op te hoesten toch?
het is meer dan m'n huidige salaris. effe kijken wat m'n studiefinanciering doet als ik uit huis ga :)
je kan ook huursubsisie aanvragen..:-)
jah natuurlijk :P moet ff kijken hoe dat allemaal zit; ik zit nu nog bij m'n ouders!

Iedere dag steeds een half uur met de bus naar Hilversum gaat toch irriteren als ik op weg ben naar Utrecht.... dus wat dat betreft zou n woning vlakbij 't station echt superideaal zijn snappie :D