Partyflock

Motivatie kwijt!! :S

 
hmzzz...ik ben m'n motivatie voor het trainen in de sportschool een beetje kwijt.:frusty:

Iemand enige tips hoe dit weer wat gemotiveerder te krijgen??
sorry m8, ik ben er ook zo 1tje, de eerste 5 - 6 maanden fanatiek zijn, en daarna heb ik geeneens zin om er naar toe te fietsen, laat staan te gaan trainen... :S
nou een lekker gespierd lichaam is altijd lekker natuurlijk!!

dat vinden veel meisjes,ik in ieder geval wel en een vriendin van mij ook.
en het is toch fijn om voor de spiegel te staan en je ziet er mooi uit.
wat was je motivatie dan toen je begon???
waarom ben je begonnen??
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
af en toe moet je ook eens een week rust nemen.

daarna kan je er weer tegenaan! dan heb je weer frisse moed en er weer helemaal zin in!

zo gaat het bij mij vaak. ik heb soms echt geen zin meer om te trainen en dan ga ik gewoon een hele week niet, alleen ff thuis wat doen. de week daarna ben ik weer helemaal fris en kan ik er weer tegen aan!
Ik ken het ook, ben een jaar terug vol goede moed begonnen, maar doe het nu nog maar 1 keer in de week of de laatste tijd zelfs maar 1 keer in de twee weken... schiet helemaal niet op natuurlijk, maar ik heb er gewoon niet zoveel zin in!
Ik neem aan dat dit je grote droom is? Ja, dan zul je er tegenaan moeten. ;p

­[img]http://www.xs4all.nl/~pschalk/Foto/Heatwave.JPG[/img]

Je zou eens van sportschool kunnen wisselen. Ik heb net een gratis proefabonnement bij een nieuwe sportschool genomen en ik heb de afgelopen 3 weken veel meer spierpijn gehad dan vroeger, door de nieuwe omgeving en andere apparaten.

Verder zou je creatine kunnen gebruiken (als je dat niet al doet), dat vergroot de spierkracht waardoor je wat zwaarder kunt trainen dan je gewend bent.

Heb je al een spiegel waarin je jezelf van top tot teen kunt bekijken? Helpt ook (wel in je onderbroek of tanga-slip ervoor gaan staan natuurlijk) :p

En veel afwisselen, ook eens een keer gaan Tae-Bo-en bijvoorbeeld.

Succes ermee!
petur: Ik ben meteen genezen. hehehehe!!!:D
Zo wil ik er echt nooit uitgaanzien. :bah:

YEAH right, 3 months later, you're dick falls off. ;D
Wisselen van Sportschool is geen optie omdat ik via me werk evt. onbeperkt kan gaan voor maar 5 euro in de maand bij degene waar ik nu zit. :D
Hmmmm, Stackers helpen wel ;)

Denk ook even aan de komende zomer, en het lopen over het strand met je mooie vriendin, dan wil je toch zeker ook trots zijn op je eigen figuur :)

Focus je op de zones die je het snelst wil veranderen, als je dan resultaat ziet gaat het vanzelf weer beter....

en af en toe rust nemen is altijd nodig natuurlijk ;)

(K) to Heatwave and Succes :)
Je moet gewoon een paar maandjes stoppen met trainen en sporten. Dan krijg je een zwembandje en als je dat ziet neemt je motivatie vanzelf weer toe :D

Nu ff serieus: Ik zou zorgen voor wat afwisseling. Bij een andere sportschool gaan trainen zoals Peter al zei, met andere mensen gaan, op andere tijdstippen gaan (bijvoorbeeld voor je werk of in de lunchpauze) of zelfs een andere sport (erbij) gaan doen.
ik trainde ook redelijk fanatiek (3x per week) en ineens ook geen zin meer, ben er nu al een maand niet meer geweest en ik heb lekkel mn abbo opgezegd want tsja dat is wel een beetje zonde van mn geld.
Misschien dat ik in september wel waar ga beginnen maar heb nu echt weining tijd, wil veel werken en ik ga op vakantie enzow dus echt geeeeeeen zin :S
Ja mottivatie moet toch uit jezelf komen. Ik moet zeggen in de zomer train ik ook veel minder en zit ik meer buiten maar probeer dan zo veel mogelijk te zwemmen. In de winter ga ik er altijd weer fanatiek tegen aan minimaal 4 keer in de week. Het probleem is meestal dat mensen na een tijdje niet genoeg resultaat meer zien en dus een tijdje stil staan in hun groei. Daardoor is de motivatie om naar de sportschool te gaan veel minder. Tip: als je stopt met groeien begin met Creatine en Amino's dit kan er voor zorgen dat je groei weer meer gestimoleerd word. Gebruik creatine trouwens niet te lang anders maakt je lichaam de stof zelf niet meer aan. En tuurlijk moet je je rust goed houden maar als je echt wilt groeien moet je zeker wel proberen zo zwaar mogelijk te trainen iedere training weer. En niet te lang rust houden want je kracht neemt heel snel af en het is alleen maar weer nog frustrerender als je weer van voor af aan kan beginnen met alles. Je motivatie is dan helemaal weg.
Veel succes in ieder geval!!
To Mike:
je verhaal klinkt goed, alleen jammer dat je geen foto hebt om te bewijzen dat jouw methodiek ook vruchten afwerpt ;) :P ;)
Motivatie heeft ook met je discipline te maken , toch is het altijd zo dat je jezelf moet overtuigen om toch te gaan en de voordelen en nadelen af te wegen. In het begin is het altijd moeilijk om toch elke keer te gaan maar zoek dan iemand op die net als jou bezig is en met wie je samen kan trainen. Maak ook een schedule en hou je daar aan , zeker minimaal 2x per week (3 uurtjes) dan zit er wel een stijgende lijn in.
Voor mij zitten er eigenlijk te veel voordelen aan en ik train nu al zo lang (1.5 jaar) dat ik gewoon niet meer zonder kan, word al gek als ik 1 dag mis!!

Zoals Electra al zegt , stackers of herbals (ephedra) helpen zeker maar kijk er goed mee uit en neem het 6 uur voor het slapen anders kan je wel is last krijgen van slapeloosheid.
Zelf pep ik mezelf altijd op met 20 a 25 min fietsen samen met vet beukende Techno en tja dan moet je wel hard gaan , eenmaal als je aan het zweten bent zit je er gewoon eenmaal in en dan gaat het trainen gewoon lekker.

En tja het gevoel nadat je getraind hebt is gewoon de beloning,je voelt je lekkerder in je vel + dat je in markt waarde aan het stijgen bent :) , hehehe.

2 mizz : Jammer hoor om dit van je te horen en het ging zo goed! Misschien een keertje bij ons trainen?
2 tha vipe--> ja mn vriendje vroeg dat ook al, lijkt me wel gezelly want moest ook de hele tijd alleen enzow en dan is het ook wat minder gezellig, lijkt me wel lachen, ga ik een step-wedstrijdje met je houden en ik ga winnen :D ;)
maar kga eerst wel ff een rittenkaart kopen dan denk ik :D

(K)
het is trouwens wel vaag want nu ik dus gestopt ben met fitness ben ik 4 kilo afgevallen...
zal wel spiermassa zijn dan (hahaha dat klinkt wel een beetje vaag, maar t is wel zow denk ik)
2 Electra: Van mij kan je een foto krijgen, weet niet of je er vrolijk van word denk het niet. Maar er staat een foto op mijn cu2 site, kan je alleen niet echt zien of ik breed ben of niet.

2 Tha vipe: Ik las dat jij 3 uur per keer traind?? Wil niet lullig zijn maar als je zo lang op 1 dag traind werk je je groei alleen maar tegen. Je kan je trainingen veel beter verdelen over de week en maximaal 1 grote en 1 kleine spiergroep per dag trainen. Als je namelijk zo veel traind op 1 dag hebben je spieren minimaal 3 dagen nodig om te herstellen bovendien kan je niet echt diep gaan op 1 spiergroep en train je deze dus ook niet optimaal omdat je al andere oefeningen hebt gedaan en daar al energie hebt verspeeld.
Sporten zuigt.
Ik vind dat er meer gezogen moet worden!!!;)
ik vind die opmerking weer nergens over gaan mike82 ;)
Sorry neem hem bij deze terug!!
Toch vind ik dat er meer gesport moet worden;)
Denk laat ik het dan allen in Uk zijn woorden zeggen!!!